Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (1658. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
172.545
Cevap
786
Favori
6.095.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16561657165816591660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Boşa para bi işe yaramaz😀 1 2 tane kutu anca açarsın😀

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feyyazim15

    Boşa para bi işe yaramaz😀 1 2 tane kutu anca açarsın😀

    Niyetim yoktuda merak ettim hocam o zaman ea ye para yedirmeyeyim şuan coinsim az kadro kurma görevinde patrick günümüydü neydi ona özel irlandalı oyuncuları alıp reytingi 70 lerde olacak kurup ödül almaya çalışıyorumda coinsim az hemen nası yükseltsem acaba oyuncumu satsam
  • 150 - 10.000k arasına koyduğum İrlandalılar çoğu yatırımdan daha çok kazandırdı sağolsun. Dalgınlık yapıp 10k'dan direk çekenler sağolsun dünden beri 40 50k getirdi.
  • Nick_Otin kullanıcısına yanıt
    nifler düşer hocam zaten.
  • Otamendi, Toure ve Yeşil İrlandalı hiç yoktan iyidir, bu sefer çöp karıştıran kedilerden saymadı beni.
  • Arkadaşlar bu WL de bir değişiklik var, bugüne kadar ecel teri döktüren ilk maçından son maçına kadar rakiplerden eser yok. Az önce bir eleman geldi full toty 5 atıp yolladım ama dersiniz ki eleman elemeyi nasıl geçmiş. Ulan şerefsiz EA böle rakiplerde mi varmış WL de. Adamlar sıralamalı karşılaştırma ayarlamış olabilirler, yani başlarda çok basit rakipler aynı normal sezondaki klasman atlama gibi olacak ve güçlü rakipler galiiyet arttıkça gelecek belki de. Eğer öyle yapmış iseler adaletli olmuş yoksa her hafta anamız ağlıyordu.
  • Kievli kullanıcısına yanıt
    Hocam messi ronaldo baleli kadrolari baslamadan görünce cok seviniyorum çünkü cogu oynamayı bilmiyor. Aksine kadrosu zayif rakipler cok zorluyor beni kiran kirana mac geciyor.



    Ama bu hafta wlde bi olay var dediginiz gibi gecen wlde toplamda yakaladigim gumus1 i (14 galibiyet) bu hafta daha bitime 19 mac kala yakaladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar kadromhttps://www.futbin.com/17/squad/2481012 budur. 500 k lık ne takviye yapabilirim?
  • 13 te 11 giderken 15 te 11 oldu yenilgi serilerine basliyorum sanirim ama su son 2 mac kil payi kacti hep



    Oyun hemen benim dusuk kadroya 88 lik kadro getiriyor tam komedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena kapisma var EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokberk77 kullanıcısına yanıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

    19 dan martial alanlar satsın 24k ya vurdu kısa gün karı.

    18-19 lara düşmüş gün içinde martial , iyi değerlendirmişsiniz . Martial zaten leblebi gibi kolay satılabilen nadir oyunculardan
  • Beyler kac haftadir penaltilarda Ok yok sizde de boyle mi ?



    Rakipte varmis gibi atiyor da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Beyler kac haftadir penaltilarda Ok yok sizde de boyle mi ?



    Rakipte varmis gibi atiyor da

    Bende de ok yok , bazen istediğim köşeye de atmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kievli

    Arkadaşlar bu WL de bir değişiklik var, bugüne kadar ecel teri döktüren ilk maçından son maçına kadar rakiplerden eser yok. Az önce bir eleman geldi full toty 5 atıp yolladım ama dersiniz ki eleman elemeyi nasıl geçmiş. Ulan şerefsiz EA böle rakiplerde mi varmış WL de. Adamlar sıralamalı karşılaştırma ayarlamış olabilirler, yani başlarda çok basit rakipler aynı normal sezondaki klasman atlama gibi olacak ve güçlü rakipler galiiyet arttıkça gelecek belki de. Eğer öyle yapmış iseler adaletli olmuş yoksa her hafta anamız ağlıyordu.

    Wl'de matchmaking sistemi var zaten ELO isminde. Galibiyet aldikca sizin kadar galibiyet almis rakiplerle karsilasirsiniz.

    Yoksa binlerce oyuncu icinden 40 tane kotu oynayana denk gelme sansiniz yuksek olur, herkes de 40'a yakin win yapar. Sacma ve haksiz olurdu.

    Ranki gosteren menude wl'yi hangi rankta bitireceginizi öngören bir bolum var biliyorsunuz. Oyun orada sizin hangi rankta bitireceginizi ongoruyorsa karsiniza da o rankta bitirecegini ongordugu rakipleri getirir.

    Kisacasi wl'de mac kazandikca daha da zorlanacaksiniz. Olmasi gereken de budur. O yuzden cogu kisi her hafta ayni win sayisinda gidip gelir asai yukari. Bu zorlama sekli de daha guclu pahali kadrolu rakip gelmesiyle alakali degil, daha iyi oynayan rakip getirir karsiniza. Basari da kadroya degil, oyunu ve rakipleri ne kadar cozdugunuze bakiyor.

    Yoksa ben rakipte ronaldo messi filan gordugumde rahatliyorum. Yuzde 90 rahat geciyor onlarla maclarim. En korktugum martial, musa, mane. Bunlarla oynayanlar simdiye kadar hic sekmedi yuzde 90 ve uzeri oyunun butun pisliklerini yapan tipte insanlar oldu. 2000'i geckin mactan titizlikle cikarttigim bir oran bu. Nokta atisi yani :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Mart 2017; 4:5:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu iki hacı dayının CAM'de iş yapma olasılığı var mıdır

    https://www.futbin.com/17/player/15981/gómez

    https://www.futbin.com/17/player/17928/belotti
  • Başlarım WL sine ya, bıraktım 13. maçta, satacam kadroyu kesin market crash olacak. Hem geçen hafta 20 galibiyet aldım paketlerin toplamı coins felan derken valla 60k getirdi. Sonra bir hesap yaptım single sezon oynuyorum ultimate modda ve her 5 maçta bir ligde kalıp 10k giriyor kasaya, yani 8x10=80k ediyor, demek istediğim 40 maç single getirisi. Stres yok, lag yok, nokta nokta adamlar yok en önemlisi penaltılar yok. :S içine ettiğimin panaltılarından 13 maçta 5 maç verdim, bir ok gösteriyor bir göstermiyor. Ya hep göster o zıkkımı ya hiç gösterme bir alışamadım.
  • http://imgur.com/gtdUau8




    en kötü wl mi geçiriyorum resmen . 9 galibiyet 20 maçım kaldı. her maç 3 topum direkte patlıyor.
  • navarro4 kullanıcısına yanıt
    aynen malesef az param vardı 4 tane anca alabildim bu jorgensen den 2 tane 18k ya sattım bi tane kaldı nedense o satılmıyor ve çok düştü saçmasapan.
  • Navarro kardeş uyumadıysan 1200k lık yatırım yapacam, ne tavsiye edersin. Ne dersen dolduracam, otw manem var satayımmı onu da yaın maçı vardı bekliyordum.
  • 
Sayfa: önceki 16561657165816591660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.