Şimdi Ara

PS4 Exc oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 7-8 ay önce ps3 exc lerini oynamak için alıp satmıştım şimdi ps4 ü exc ler için almayı düşünüyorum
    bi kaç sorum olacak
    killzone ve infamous almayı düşünüyorum başka parasına değecek ps4 exc varmıdır deneyen oynayan ? (multiplatform oyunları kesinlikle düşünmüyorum halihazırda güzel bir pcim var zaten pc ye 20-30 tl ye aldığım/alabildiğim oyunlara 240 tl vermek biraz saçma oluyor bkz thief.)

ilerde çıkacak gow ve naugty dog oyunları içinde düşünüyorum açıkçası

1- psn de kardeşlik olayı ps4 de de varmdırı ?
    2- oyunları takasladığımızda online da sorun yaratırmı ?
    3- online için plus gereklimi ve hatırladığım kadarıylada ps3 de plus ücretsiz 2-3 oyun veriyordu ayda ps4 de böyle birşey varmı ?
    4- ekstra olarak oyunlar için önerebileceğiniz uygun bir yer varmıdır ?

teşekkürler iyi forumlar

• up
  • PS4 de PSN kardeşliği ile ilgili açılmış konular var, ararsanız cevabınızı bulursunuz ama PS4 de kardeşlik PS3 gibi değil bildiğim kadarıyla.

Daha doğru düzgün oyun yok ki exclusive oyun olsun. Benm gibi exc. oyunlar için PS4 almayı düşünüyorsanız henüz erken.
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Selam ,
    1-Evet,var
    2-Kutulu oyunlarda hiç bir sorun olmaz
    3-Evet,gerekli yoksa oynayamazsın
    4-Türkiye olarak soruyorsan forumun ikinci el kısmına bakabilirsin yada amazon,ebay,mariio128 var.
    Birde biraz araştırsaydın I-C-O arkadaşımızın emek verip açtığı konusu var. >--PS4 PSN REHBERİ--<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 11 Mart 2014; 22:29:07 >
  • 240 liraya oyun alan mi varmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.