Şimdi Ara

PS4 Co-Op Oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
77
Favori
56.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Eşim ile birlikte PS4'te birlikte co-op oyunlar oynamayı çok seviyoruz. Kendim ayrıca single oyunlar oynasam da beraber oynamak için özellikle oyun arıyorum. Kendi tecrübe ettiğim ve zevkle oynadığımız oyunları yazıyorum. Başka oyun öneriniz varsa lütfen siz de yazın yeni oyunlar keşfedelim

    En iyi 5 Oyun:
    1. It Takes Two
    2. Overcooked 1-2
    3. Rayman Legends
    4. Guns, Gore and Cannoli 1-2
    5. A Way Out

    1. Overcooked
    Birlikte aşçılık yapıp siparişleri yetiştirmeye çalıştığınız, defalarca eşimle bitirdiğim, özellikle kız arkadaşla, arkadaş ortamında oynayabileceğiniz çok zevkli bir oyun. 4 kişiye kadar oynayabiliyorsunuz. Eğer alacaksanız kesinlikle dlc paketli olanı alın çünkü yeni yeni bölümleri oynamak isteyeceksiniz.

    2. Little Big Planet 3
    Platform türündeki bu oyunda sackboy dediğimiz karekterleri yönetip bölümleri bitirmeye çalışıyoruz. Zaten önceki oyunları oynayanlar da aşinadır. Her bölümde türlü türlü oynayış şekilleri, yeni karakterler derken çok zevk aldığımız, yine 4 kişiye kadar beraber oynayabildiğiniz bir oyun.

    3. Rayman Legends
    Aynı şekilde yine platform türündeki bu oyunda zıplama-kaçma-süzülme gibi hareketlerle bölümleri bitirmeye çalışıyoruz. Bölüm sonlarındaki müzikle ritm bölümleri ayrı zevkli oluyor. 4 kişiye kadar oynanabiliyor ve arkadaşlarla oynamak istiyorsanız kaçırmamanız gereken bir oyun.

    4. Magicka 2
    Bu oyunu eşimle değil de arkadaşlarla uzaktan co-op olarak oynamıştık. Farklı elementi birbiriyle birleştirerek büyüler yapabildiğiniz, hikaye örgüsüyle ilerleyen, birlikte oynaması zevkli oyunlardan biri. 4 kişiye kadar oynanabiliyor bu oyunda aynı şekilde.

    5. Fat Princess Adventures
    Eşimle birlikte oynamak için aldığım ancak bitiremediğimiz, fena değil diyebileceğim bir oyun. Farklı sınıflarda karakterler seçip prensesi kurtarmak için yola çıktığımız bir oyun. Açıkcası PS3'teki fat princess oyunu kadar zevkli bir oyun bekliyordum ancak tamamen farklı türde bir oyun. 4 kişiye kadar oynayabiliyorsunuz.

    Benim tecrübe ettiğim oyunlar bu şekilde. Yukarda da belirttiğim gibi overcooked kadar zevkli bir co-op daha oynamadım diyebilirim. Sizin sevdiğiniz, özellikle kız arkadaşla, eşinizle ya da arkadaş ortamında oynadığınız zevkli co-op oyunlar varsa lütfen söyleyin. Uzaktan co-op oynayabileceğiniz oyunlardan ziyade kanepede birlikte oynanabilinecek oyunlar arıyorum. (Destiny, division gibi oyunlardan bahsetmiyorum yani)


    Sonradan eklenenler(Yeni oyunlar denedikçe ekliyorum) ;

    6. Lovers in a Dangerous Spacetime
    Kendisi nisan ayı plus ile ücretsiz verilmiş olup, uzay gemisinden hallice bir aracı kontrol ettiğiniz bir oyun. Oyunda motorun, lazerin, kalkanın istasyonları var. Oyundaki duruma göre bu istasyonlara geçip gemiyi kontrol ediyor elemanları vuruyor, tavşanları kurtarıyorsunuz. 4 kişiye kadar oynanabiliyor. Yeni başladık bu oyuna ama şimdiden favorilerim arasında yerini aldı. Tavsiye ederim özellikle plus'ı olanlara. (Tek başına oynanabilecek bir oyun değil ama kannımca. Özellikle 4 kişi olursanız tadından yenmez arkadaş ortamında iyi gider)

    7. Lego Marvel Super Heroes
    Eğer marvel evrenini az çok biliyorsanız, kaldı ki bi sürü film çıkmasıyla daha da bilinir oldular. Birlikte arkadaş ortamında oynanabilecek çok zevkli oyunlardan biri. Iron man, hulk, thor vs gibi karekterler arasında geçiş yapıp hikaye boyunca çeşitli bulmacalar çözüp düşmanları alt ettiğimiz, bol bol lego parçalayıp-birleştirdiğimiz, her karakterlerin kendine özel yeteneklerini kullanarak ilerlediğimiz bir oyun. Henüz eşimle bitirmedik ancak lego oyunlarının demolarını denediğim kadarıyla en çok Marvel Super Heroes'ten zevk aldık. Lego oyunlarını baştan çocuksu diyip kestirip atmak ise çok yanlış bir tercih olur. (Lego Marvel Avengers diye de oyun var ancak internetten baktığım yorumlarda super heroes daha çok beğenilmiş). Bu oyun bittikten sonra ama diğer lego oyunlarına da dalmayı düşünüyorum

    8. Alienation
    Haziran ayı plus oyunlarından gelen bu oyunun co-op olduğunu görünce hemen eşimle oturup denedik. Oyun izometrik bakış açısına sahip, dünyayı uzaylılar işgal etmiş ve savaşarak hikayede ilerlediğimiz görevleri gerçekleştirdiğimiz bir oyun. Karakterimiz geliştikçe ek özelliklere sahip olabiliyor( Alan hasarı veren yere vurma vs gibi) , yere düşen silahları kullanıp(laser gun yanında shotgun, minigun, roket gibi birincil-ikincil- üçüncül silahlarımızı seçebiliyoruz) istersek geliştirebiliyoruz. Oyundan baya keyif aldık. Özellikle düşmanlar akın akın geldiğinde heyecan tavan yapıyor. Oyun 4 kişiye kadar destekliyor, tavsiye ederim.

    9. Lego Harry Potter Collection
    Harry Potter evrenini seven, kitaplarını ya da filmlerini izlemiş birinin PS4'te zaten oynayabileceği başka oyun yok malesef. Eşime doğum gününde hediye olarak aldım (kendisi bir üst seviye Harry Potter fanatiği diyebilirim) ve hemen yumulduk. Oyun Ps4'te 1-4 ve 5-7 yılları diye iki ayrı oyunun birleşimi şeklinde. Lego oyunlarını oynadıysanız zaten etraftaki legoların parçalanması, oyunun gidişatı vs benzerdir ancak her karakterlerin farklı büyüler kullanabilmesi bunlar ile farklı bulmacalar yapılmış olması, ilerledikçe yeni büyüler öğrenmeniz vs çok güzel oturtulmuş . Oyun özellikle filmleri baz almış ve filmin hikayesine göre ilerliyorsunuz. Biz bir kaç haftada 6. seneye geldik ancak oyunda daha sonradan eskiye dönüp toplayabileceğiniz rozetler vs bir çok oyunun ömrünü uzatabilecek unsur var. Oyun 2 kişiye kadar co-op destekliyor. Harry Potter evrenini bilen, seven herkes -özellikle de yanınıza birini de bulursanız- zevkle oynayabilir

    10. Guns, Gore and Cannoli
    Açıkcası bu zamana kadar neden kaçırmışım dedim bu oyunu eşimle bitirince. 4 kişiye kadar desteklenen, platform shooter diyebileceğimiz, bir kiralık katilin italyan mafyası ve zombilere karşı mücadelesini oynuyoruz. 8 adet silahımızla çeşitli düşmanlara karşı savaşıyoruz. Biraz kısa sürede bitti ama indirimdeyken aldım ve kesinlikle parasını hakediyor.

    11. Tiny Brains
    4 adet değişime uğratılmış hayvanı kontrol ettiğimiz izometrik bakış açısına sahip platform/ bulmaca türünde bir oyun. Her hayvanın farklı bir yeteceği var bunun sayesinde bulmacaları çözüyor görevleri geçiyoruz. Zevkli, komik ve bulmacaları artan zorlukta ilerliyor.

    12. Knack
    Şubat ayının plus oyunları ile gelince eşimle oturduk hemen başına. Parçalardan oluşan küçülüp büyüyebilen bir karakteri yönetip, hikaye boyunca savaşıp ilerlediğimiz, platform tarzında bir oyun. İkinci kişinin karakteri yardımcı gibi oluyor ancak tüm olaylar asıl karakterimiz üzerinden ilerleniyor. Çerezlik bir oyun olmuş. Çok kısa olmasada hızlı bir şekilde sıkabilinecek bir oyun. Özellikle eğer küçük yaşta birine oyun oynatacaksanız ikinci karakteri ona verip çok rahat beraber oynayabilirsiniz

    13. Playlink Oyunları
    Aslında bu oyunlar iki kişiden ziyade 4-5 kişi oynayınca zevkli oluyor. Herkes kendi telefonundan bağlandığı için de kontrolcü gerektirmemesi çok iyi bir özellik.
    That's you: Oyun boyunca birbiriniz hakkında sorular soruyor ve herkesin ne seçeceğini bilmeye çalışıyorsunuz. Yakın arkadaşlarınızla oynamanızı tavsiye ederim biz baya eğlendik oynarken.
    Power is knowledge: Bilgi yarışması şeklinde sizin seçtiğiniz konulardan sorular geliyor. Ancak oyunun güzel tarafı birbirinizin soruları cevaplamasını zorlaştıracak tuzaklar yapabiliyorsunuz. Fena bir oyun değil ama bir iki elden sonra sıktı bizi açıkcası
    Hidden Agenda: Bir dedektiflik hikayesini seçimlerinizle yönlendiriyorsunuz. Gerçekten seçimleriniz oyunun sonunu değiştirebiliyor. Aslında oyun 2 saat civarında sürüyor ama doğru yolu bulabilmek için 2 defa oynadık ve hakkaten hikayeye kaptırıyorsunuz kendinizi. Oyunun eksik yanı hikayeyi bildikten sonra bir daha oynamanıza gerek kalmıyor
    Frantics: İçinde farklı farklı platform/ yarış türünde oyunlar içeren birbirinize karşı yarıştığınız güzel bir oyun. Diğer oyunlardan az biraz daha yetenek gerekebiliyor. Açıkcası diğer playlink oyunlarından daha oyun vari olan bu olmuş.

    14. A Way Out
    İşte tam konunun hakkını veren bir oyun. İki kişi split screen olarak ister uzaktan isterse de aynı ps4 üzerinde iki karakteri yönetiyoruz ve oyun boyunca split screen olarak hikaye devam ediyor. Açıkcası son zamanlarda beni hikayesiyle etkileyen nadir oyunlardan. İster arkadaşınızla ister de eşinizle çok rahat oynayabilirsiniz. Herkesin bu tecrübeyi yaşamasını öneririm beni çok etkiledi açıkcası hikayesi.

    15. Broforce Platform türünde metal slug benzeri bir oynayışa sahip 4 kişiye kadar co-op oynayabildiğiniz eğlenceli bir oyun. Bir çok ünlü karakterin çakma versiyonlarını yönetiyorsunuz espirili bir dil ile. Grafikler retro tarzda olduğu için herkese hitap etmeyebilir ama zevkli oluyor topluca oynanınca.

    16. Overcooked 2 Eğer ilk oyunu oynadıysanız zaten bunu da oynamak isteyeceksiniz. Yeni tarifler yeni haritalar derken online özelliklerin de gelmesiyle yine çılgınca yemek yapmaya koşturuyorsunuz. Açıkcası ilk oyunun üzerine çok fazla bir şey eklememişler ve çok da uzun sürmüyor malesef. Ancak new game+ ve ilerde eklenecek yeni bölümlerle oyunun süresi uzayabilir. Kısacası 4 kişiye kadar co-op oyun arıyorsanız, overcooked 2 kesinlikle sizi hayal kırıklığına uğratmayacak
    Sonradan gelen not: Oyuna DLC alırsanız 12 yeni bölüm daha geliyor ve 4. yıldız alma eklendi new game + olayıyla. .Açıkcası 4. yıldızı almak çok zor olmuş. Bizim gibi takıntılıysanız kasmaya uğraşabilirsiniz oyun süresini baya uzatıyor bu şekilde.

    17. Guns, Gore and Cannoli 2
    İlk oyunun devamında zombi ve mafyaları avlamaya devam ediyoruz. Oynayışta pek bir değişiklik yok ama yine aynı zevki, espirili dili tadıyorsunuz. Yine kısa ama indirim döneminde kaçırmayın derim.

    18. Unravel Two
    Unravel'ın birinci oyunu tek kişilik bir oyundu ama ikinci oyununu co-op olarak yapmışlar. İplikten oluşmuş bir karakteri yöneterek platform tarzı oyunda bulmacaları beraber çözüyor ve ilerliyorsunuz. Çizim tarzı, müzikleri ile orijinal bir oyun ancak bazı kişiler için bu çocuk oyunu izlenimi yaratabilir. Açıkcası biz eşimle zevkle oynadık ama aksiyon tarzı bir oyun sevenler için tatmin etmeyecektir. Eşinizle çocuğunuzla oynanabilecek tarzda bir oyun daha çok diyebilirim.

    19. Guacamelee! 2 Meksikalı bir matadoru yönettiğimiz, platform tarzında ilerleyen, türlü türlü kombolarla dövüştüğümüz, akıcı bir hikayeye sahip bir oyun. Belli bir süre sonra yapabileceğiniz kombolar ve hareketler o kadar artıyor ki hiç durmadan dövüşebiliyorsunuz. 4 kişiye kadar aynı ekranda oynamayı destekliyor. Birinci oyununu oynamamış biri olarak direk 2. oyundan başlamak sorun oluşturmuyor bence. Zevkle oynadık ve bitirdik. İlerlemeli, hikayeli oyunları sevenlere tavsiye ederim.

    20. Tools Up! Overcooked sevenlerin çok beğeneceği, 4 kişiye kadar oynanabilen ve bir evi boya badana, döşeme, yerleştirme tarzı görevleri kısıtlı sürede birlikte yapmanızın istendiği keyifli bir oyun.

    21. Knack 2 Hikayeyi co-op olarak beraber oynadığınız oynayabildiğiniz oyun çok az ve Knack bu az oyunlardan biri. 2 kişiye kadar oynayabiliyoruz ve hikayeyle beraber ilerlediğimiz, aksiyon/platform tarzında ilk oyundaki büyüyüp küçülme elementlerinin devam ettiği bir oyun. İlk oyunu bitirmemiş olsanız da çok bir şey kaybetmezsiniz ve ikincisi daha düzgün bir co-op oynayışa sahip ama bence ilk oyunu da oynayın öyle başlayın

    22. Death Squared Kutuları yöneterek bulmacaları 1,2 ya da 4 kişiyle çözdüğünüz bir oyun. Bulmaca seviyorsanız bakabilirsiniz.

    23. Guacamelee! Super Turbo Championship Edition Meksikalı bir matadoru yönettiğimiz oyunun birincisi. Aksiyon/platform tarzında, ilerledikçe yeni özellikler ve combolar öğrendiğimiz arkada ise basitten de olsa bir hikayesi olan, 4 Kişiye kadar oynayabildiğiniz bir oyun. Açıkcası 2. oyun ile neredeyse oynayış tarzı aynıydı ancak yine zevkle oynadık.

    24. Sackboy: A Big Adventure Little Big Planet serisinden herhangi bir oyunu oynamışsanız çok aşina olacağınız bir oyun. Platform tarzında 4 kişiye kadar sackboy dediğimiz karakterleri yöneterek ilerliyor, bulmacaları çözüyor ve kapışıyorsunuz. Hardcore oyuncular için biraz basit kalıyor ancak eşinizle çocuğunuzla zevkli bir zaman geçirmek için ideal bir oyun.

    25. It Takes Two Tamamen iki kişinin birlikte oynaması üzerine kurulu, platform ögelerinin ağırlıklı olduğu, hikaye temelli bir oyun. Yanınıza arkadaşınızı, sevgilinizi, çocuğunuzu vs alıp çok zevkli saatler geçirebilirsiniz. Co-op oyunun hakkını veren ve şu ana kadar oynadıklarım içindeki en beğendiğim oyun diyebilirim. Hikayesi de ilerledikçe kendine çekiyor ve eğer evli/çocuklu iseniz çok daha bağlanıyorsunuz oyuna.

    Gelen Tavsiye Oyunlar


    Guns Gore And Cannoli (nayifhakan)

    Lego oyunları (Marvel, Batman, Star Wars, Hobbit vs) (C-TRanger)

    Dont starve (dejin32)

    Trine 2 (Naughty_Dog) (Aslında buna tüm Trine serisini dahil edebiliriz sanırım)

    gauntlet slayer edition (yabanci_ch)
    dead nation apocalypse edition
    alienation
    lara croft and the temple of osiris


    Bombing Busters: Zevkten öldürür 2 oyuncu ile. (cutepie)
    Kitten Squad: Free ve çoook eğlenceli.
    Metal Slug Anthology: Dışın, dışın, dışın.
    Diablo 3: 4 kişilik co-op ile kaynana dahil oynarsınız.

    Monopoly Plus: 2 local oyuncu, 2 de AI ile başlayınca epey zevkli oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim. (Niste)

    Badland: tek başına da harika ama coop oynayınca bir başka oluyor. PS Plus ile verilmişti. (BerkeSutcu)

    Dead Nation - Apocalypse Edition: Daha önce plus vermişti, 2-3 defa farklj arkadaşlar ile bitirmiştim, 2 kişilik oynanıyor, değişik silahlar ile zombilere karşı savaşıp şehirden kaçmaya çalışıyorsunuz, baya zevkliydi. (fantastiko_92)

    Borderlands The Handsome Collection , Rocket League ve Helldivers (anarşo)

    Crimsonland (dejin32)

    Gangbeast (ESvED1453)

    That's You ve Hidden agenda Pslink oyunları. Herkes telefonuyla beraber oynuyor. Topluca oynamak için çok zevkli(LeiaSolo)

    Human Fall Flat aşırı zevkli bir oyun. Gang Beasts'in puzzle versiyonu gibi.
    Screen Cheat sinir krizi geçirtebilir ama baya eğlendiriyor. (BerkeSutcu)

    Knack 2 veWRC 6: World Rally Championship (venomstr)

    Speedrunners Deluxe Edition: İnanılmaz keyifli bir oyun, evde 4 kişi oynuyoruz aralıksız 3-4 saati devirdik, tekrar oynanabilirliği de inanılmaz yüksek. Co-op değil, birbirinize karşı oynadığınız competitive bir oyun ama listeye ekleyebilirsiniz. (Oziko)
    CODWWII ve Star Wars Battlefront 2 de split-screen müthiş gidiyor, eğer yanınızda oynayacağınız bir partneriniz varsa fps severler için COD bu anlamda Battlefield'dan önde. (Oziko)

    Towerfall Ascension (4 kişiye kadar destekliyor. Oyunda pek bir amacınız yok birbirinize karşı mücadele edip yenmeye çalışıyorsunuz ortalık fena karışabiliyor. Arkadaşlarla oldukça keyif aldığımız eğlenceli bir oyun)
    Nidhogg 2 (2 kişi birbirine karşı mücadele edip yenmeye çalışıyor. Oyunun kontrollerinin basit olmasının yanında bu ne tuhaf oyun diyip zaman zaman siniriniz bozulabilir :D ) (aLdacTrack)

    Zombie Army Trilogy Co-op dendiğinde benim için efsane olan oyun. Tek kelime ile muhteşem bir oyundur. Saatlerin nasıl geçtiğini anlayamazsınız. (Herman_Wolff)

    Guns Gore Cannoli 2 İlk oyun gibi keyifli ve Türkçe altyazılı. Mükemmel bir devam oyunu. (NaHaKu)

    Crash Team Racing Nitro-Fueled Oyun sürekli güncelleme alıyor ve yeni pistler, karakterler ekleniyor. Şu günlerde eşi veya arkadaşıyla oyun arayanlara değerlendirebilir. (Hugo_Zero)

    Sonic oyunu team sonic racing Çocuğunuzla oynayabileceğiniz guzel bir oyundur. (deepland)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkneXX -- 25 Temmuz 2021; 11:23:17 >







  • başlığın sahibi gerek duyarsa ilk mesaja kopyalayabilir bu listemi,
    * işaretli olanlar türkçe oyunlar,
    - işaretli olanlar çok beğendiklerim.
    2 kişilik oyunlar listem

    Game
    *Beyond: Two Souls
    *-Guns, Gore And Cannoli 1
    *-Guns, Gore And Cannoli 2
    *Knack 1
    *Knack 2
    *Lego Serisi
    *-LittleBigPlanet 3
    *PES Serisi
    *Wipeout Omega
    *Ride
    *-Rocket League
    *Tricky Towers
    -Binding Of Isaac
    -Blazerush
    -Metal Slug Anthology
    -MK - SF - Tekken
    -Obliteracers
    -Pix The Cat
    -Riptide GP 2
    -Tiny Brains
    Dead Nation: Apocalypse Edition
    Diablo III
    Gangbeast
    Geometry Wars 3: Dimensions
    Helldivers
    Jamestown+
    Lara Croft: Temple of Osiris
    Magicka 2
    Overcooked
    Rayman Legends
    Resogun
    Stikbold
    Super Stardust Ultra
    Trackmania Turbo
    Videoball
    A Way Out
    Alienation
    Amplitude
    Assault Android Cactus
    Awesomenauts Assemble
    Badland
    Bombing Busters
    Borderlands: Handsome Collection
    Broforce
    Call of Duty Serisi
    Chambara
    Chariot
    Child of Light
    Crimsonland
    Crypt of the Necrodancer
    Divinity: Original Sin
    Don't Starve Together
    Enter The Gungeon
    Fat Princess Adventures
    Gauntlet
    Guacamelee!
    Human Fall Flat
    Hyper Light Drifter
    Inversus
    Jackbox Party Bundle
    Kitten Squad
    Lovers In A Dangerous
    Madden NFL Serisi
    Mercenary Kings
    Monopoly Plus
    Mother Russia Bleeds
    MotoGP 15
    N Plus Plus
    NBA Serisi
    NHL Serisi
    Nidhogg
    Nom Nom Galaxy
    OlliOlli
    One Piece: Pirate Warriors 3
    Pixeljunk Shooter
    Plants vs Zombies: GW
    Plants vs Zombies: GW 2
    Push Me Pull You
    Pyre
    Resident Evil Revelations 2
    Risk Of Rain
    Rock Band 4
    Salt And Sanctuary
    SpeedRunners
    Spelunky
    Sportsfriends
    Star Wars Battlefront
    Starwhal
    Tales of Berseria
    Tales of Zestiria
    Terraria
    Towerfall
    Trine Trilogy
    Wild Guns Reloaded
    Worms WMD
    WRC 5 toprak
    WWE Serisi
    Zombie Army Trilogy


    bu oyunlardan başka iki kişilik oyun ben bulamadım, varsa mesaj atar mısınız?
    Merhabalar, malum karantinadan dolayı, bende sürekli co-op oyun bakıyordum eşimle oynayabileceğim. Şuana kadar keyif alarak oynadığımız oyunları yazayım. Yeni oyunlar keşfettikçe sürekli güncellemeyi düşünüyorum bu listeyi.

    Beğendiklerimiz ve Oynayabildiklerimiz;

    -Overcooked (En fazla eğlendiğimiz oyun bu oldu, gerçekten çok keyifli = 10/10)

    -Guns, Gore & Cannoli (Bu da güzeldi = 9/10)

    -Wipeout Omega Collection (Diğer hikayeli oyunlardan sonra girip, yarış yapıyoruz birbirimizle, can sıkıldıkça girilip, oynanacak oyun = 10/10)

    -Trackmania ( Wipeout gibi buda ama zamana karşı yarışıldığı için bi yerden sonra sıkıyor, en azından beni ama eşim çok sevdi bunu = 9/10)

    -Helldivers (İlk başta kontroller zorlayabilir ama yarım saat filan sonra alışılıyor, daha yeni keşfettik, mükemmel eğlenceli oyun. = 10/10)

    -A way Out (Başladık ama yarım bıraktık, en kısa sürede devam edeceğiz, beğendik = 8/10)

    -Lovers in dangerous (Çok eğlenceli ama 4 kişi olsa çok daha eğlenceli olur gibi = 8/10)


    Eşimin kontrol etmesinde zorlanmasından dolayı oynayamadıklarımız ama güzel oyunlar;

    - Trine 2

    - Rayman

    - Little Big Planet 3

    aslında hepsi güzel oyunlar ama eşim işin içine zıplama vs girince zorlandı. Hayatında ilk defa gamepad ile oynadığı için zorlanıyor. Sizlerde böyle sorun yoksa bunlar oynanabilir.


    Hiç bulaşmayın dediklerimiz

    - Knack (Çok sıkıcı geldi = 5/10)

    - Stikbold (Buda çok sıkıcı bence 4 kişi oynanırsa keyif alınabilir bi oyun olarak geliyor = 6/10)

    - Gangbeast (Yine 4 kişi oynansa zevk verir gibi duran oyunlardan 2 kişi pek keyifli olmuyor = 6/10)

    - Awesomenauts (Çocuk oyunu gibi hiç keyif vermedi buda)

    - Cartoon Network: Battle Crashers (Çocuk oyunu gibi buda)


    Merak edenler için, konsol kırık ps4 pro o yüzden daha fazla oyun deneyimleme fırsatımız oluyor. daha konsolda 30-40 tane daha bekleyen co-op oyun var zamanla bunları deneyimledikten sonra burada paylaşacağım. Herkese iyi eğlenceler dilerim.
  • güzel bilgiler, teşekkürler :)
  • Guns Gore And Cannoli.



    Oynayın, oynatın.
  • Bakayım bir hocam.
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    Basit ama keyifli bir oyun.



    Şimdiden iyi oyunlar dostum
  • Lego oyunları. Özellikle oyunun işlediği konunun evrenine aşinaysanız (Marvel, Batman, Star Wars, Hobbit vs) çok güzel, esprili göndermeler oluyor.
  • Dont starve mutlaka deneyin aynı ekrandan ya da internet üzerinden 6kişi oynayabilirsiniz. Hayatta kalma tarzı bir oyun adından da anlaşılacağı gibi benim favori oyunlarımdan biridir.
  • Trine 2
  • gauntlet slayer edition
    dead nation apocalypse edition
    alienation
    lara croft and the temple of osiris
  • Bombing Busters: Zevkten öldürür 2 oyuncu ile.

    Kitten Squad: Free ve çoook eğlenceli.

    Metal Slug Anthology: Dışın, dışın, dışın.

    Diablo 3: 4 kişilik co-op ile kaynana dahil oynarsınız.
  • Baya bir oyun tavsiyesi gelmiş teşekkürler arkadaşlar . Dediğiniz oyunlara bir göz atarım. Ben de bir oyun daha ekleyeyim o halde;

    6. Lovers in a Dangerous Spacetime
    Kendisi nisan ayı plus ile ücretsiz verilmiş olup, uzay gemisinden hallice bir aracı kontrol ettiğiniz bir oyun. Oyunda motorun, lazerin, kalkanın istasyonları var. Oyundaki duruma göre bu istasyonlara geçip gemiyi kontrol ediyor elemanları vuruyor, tavşanları kurtarıyorsunuz. 4 kişiye kadar oynanabiliyor. Yeni başladık bu oyuna ama şimdiden favorilerim arasında yerini aldı. Tavsiye ederim özellikle plus'ı olanlara. (Tek başına oynanabilecek bir oyun değil ama kannımca. Özellikle 4 kişi olursanız tadından yenmez arkadaş ortamında iyi gider)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkneXX -- 6 Nisan 2017; 11:49:28 >




  • Monopoly Plus

    2 local oyuncu, 2 de AI ile başlayınca epey zevkli oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niste -- 6 Nisan 2017; 14:22:12 >
  • Badland tek başına da harika ama coop oynayınca bir başka oluyor. PS Plus ile verilmişti.
  • Tavsiye veren herkese teşekkürler. İlk mesaja da direk ekledim tavsiyelerinizi. Güzel bir liste oluştu sanırım
  • Dead Nation - Apocalypse Edition

    Daha önce plus vermişti, 2-3 defa farklj arkadaşlar ile bitirmiştim, 2 kişilik oynanıyor, değişik silahlar ile zombilere karşı savaşıp şehirden kaçmaya çalışıyorsunuz, baya zevkliydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fantastiko_92

    Dead Nation - Apocalypse Edition

    Daha önce plus vermişti, 2-3 defa farklj arkadaşlar ile bitirmiştim, 2 kişilik oynanıyor, değişik silahlar ile zombilere karşı savaşıp şehirden kaçmaya çalışıyorsunuz, baya zevkliydi.

    Ben de bitirmiştim zamanında unutmuşum. Hakkaten zevkli bir oyundu. Bu oyunun alternatifi Helldivers olabilir sanırım
  • Atarilerdeki tank oyunu tarzı coop oyun var mı?



    Bir de pc için 2 kişilik tank-o-box diye bir oyun vardi. Muhteşem bir oyundu.
  • S0NADAM kullanıcısına yanıt
    World of tanks olabilir anca tank oyunu olarak. Açıkcası atarideki tank oyunu gibi oyun ps4'te anca bağımsız yapımcılardan felan gelebilir sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkneXX -- 9 Nisan 2017; 16:56:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cutepie

    Bombing Busters: Zevkten öldürür 2 oyuncu ile.

    Kitten Squad: Free ve çoook eğlenceli.

    Metal Slug Anthology: Dışın, dışın, dışın.

    Diablo 3: 4 kişilik co-op ile kaynana dahil oynarsınız.

    diablo 3 mü...

    şu daha iyi olurdu: dark souls serisi yada bloodborne alın, ailece zevk alarak oynarsınız...

    ne diablo su alla alla
  • yayengec kullanıcısına yanıt
    Açıkcası yabancı kaynaklarda da gördüğüm kadarıyla diablo 3'ü sık sık önermişler. Hatta kız arkadaşımla oynayıp bitirdik diyenleri bile gördüm. Şahsen diablo hiç oynamadım o yüzden oynanabilir mi bilmiyorum. Aynı ekranda 4 kişiye kadar oynanabiliyor diye biliyorum. Belki arkadaşlarla olabilir ama aileyle emin olamadım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.