Şimdi Ara

PS4| Dijital Oyun Kardeşlik-Satış-Takas Grubu [İlk Mesajı Okuyunuz] (546. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.546
Cevap
411
Favori
1.598.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ÖNCESİ

    "NBA2K14 pri satiliktir arkadaslar fiyat sizin icin ne uygunsa odur"

    abi tomb sec/pri tam hatirlamiyorum simdi onla takas dusunur musun dedi

    oynadim kardesim dusunmuyorum dedim

    tamam abi tombu satabilirsem donerim dedi ve pm attim simdiki metinleri kopyala yapistir yapiyorum

    SONRASİ
    Yılmaz Köksal

    usalpkaan@hotmail.com
    3127932lol
    kardesim al oyna nbayi tombu satarsan halledersin satamazsan da canin sagolsun4 Temmuz""
    Berkay Coşkun

    Cok tesekkurler abi4 Temmuz · Siteden gönderildi""
    Yılmaz Köksal

    rica ederim abim deaktif ettim ama olmamissa felan ana hesap olarak etkinlestiremezsen haber et4 Temmuz""
    Yılmaz Köksal

    hesapta herhangi bi degisiklik yapma kardesim ikinci hakki forumdan [-ShaD-] da4 Temmuz""
    Berkay Coşkun

    yok abi yapmam tekrardan teşekkür ederim4 Temmuz · Sohbetten gönderildi""
    Berkay Coşkun

    abi şimdi birincil hak primary bende değil mi?4 Temmuz · Sohbetten gönderildi""
    Yılmaz Köksal

    sen hesabi ekleyince sana sorduysa ana hesap olarak etkinlestirilsin mi diye sen de kabul ettiysen sendedir kardesim oyunu kendi hesabindan acabiliyosan direk o da primary sende demek olureger bunlar olmadiysa yeniden deaktif edeyim soyle sen de ana hesap olarak etkinlestirirsin ayarlardan4 Temmuz""
    Berkay Coşkun

    yok daha denemedimde shad mesaj atmış sanırsam imla hatası olmuş o yüzden sordum teşekkürler4 Temmuz · Sohbetten gönderildi""
    Yılmaz Köksal

    tamam o zaman sorun olursa hallederiz haber ver yeter4 Temmuz""
    Berkay Coşkun

    tamam abi tekrardan çok teşekkürler4 Temmuz · Sohbetten gönderildi""
    Yılmaz Köksal

    kardesim sifreyi degistirmistik unutmusum sifre 14531453fb5 Temmuz""
    Berkay Coşkun

    tamam oldu abi sağol tekrardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu ufakligin yas araligi 14-16 gelip burada bana sov felan yapiyon diyo neyin ne oldugunu gorun kimseye sov yapmaya ihtiyacim yok sebebini de soyleyim hemen buradan kac kez satis alis yaptigimi gordunuz oysaki neredeyse butun oyunlari oynadim kardeslik sistemi sayesinde zaten facebook grubumuz var ve oradan yapiyoruz kardesligimizi burada ugrasim bunun gibilerle yeni katilan pek cok iyi niyetli arkadas goruyorum burada ve magdur olmamalarini saglamak icin hasbihal berkay coskun/diop ve karidanadam bunlarla hic ugrasmak isim degildir ha siz bunlarla alis satis yapmak isterseniz yeni grup sizler icin iste

    neyse bu sistemin kiymetini bilin gercekten harika bi olay 3-5 lira cikar icin samimiyetten kardeslik amacindan uzaklasmayin uzaklasanlara asla acimayin prim vermeyin kalin saglicakla iyi oyunlar

    ha bi de facebook grubuna nasil girecez diye soran olabilir simdi merak etmeyin ben forumu surekli takip ediyorum mesajlariniza alisverislerinize gore onerdigim arkadaslar oluyo gruba diger uyeler de benim yaptigimi yapiyordur bu sekilde siz de girebilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KralYLMZ -- 8 Ağustos 2014; 17:18:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • NBA 2K14 ve FIFA14'ün aynı yerde olduğu hesap satılıktır. Ücret konusunda fikrim yok ama ucuza vereceğim.
  • Diop. kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan mesajlar atıp duruyorsun adımı verdiğin için bu kez açıklama yapacağım.

    1.si adam olan borcunu hatırlatmaz senin gibi oyunu ticarete dökmüş biride asla borcunu unutmaz.boşuna ödemelerim vardı diyip kıvırma yaşın kaçta senin önemli ödemelerim var diyorsun.bi sürü oyun satıyorsun ödemen varmış Allah aşkına ps4 ü olup 35 lira çıkaramayan insanlarda varmış ya pes..
    Yılmaz sana güvenmiş vermiş hesabı sonra ödersin demiş sen resmen üstüne yatmışsın hesabın bide burda adamı küçük düşürmeye çalışıyorsun.Acil ihtiyacın olduğunu söyleseydin falan filan ne senin parana mı kaldı yılmaz?

    2.bahsettiğin oyunu herkes 30 a satarken ben 25 yazdım sen utanmadan 20 olur mu dedin?bende seni kırmamak için zaten 20 ye verecektim dedim bu sırada bisürü üye 25 ucuz diye hemen alıyım dedi ben rezerve yazdım buraya.10 dk geçti başkasıyla anlaştım hocam dedin yine tamam hocam diye cevap attım sana.hesabıda shad(öner abiye) 20 liraya pazarlık falan etmeden sattım senin gibi 3 kuruşun peşinde değiliz çok şükür.satmaya gelince 15 lira kar koyup bigün önce aldığın hesabı satıyorsun almaya gelince 5 liranın pazarlığını yapıyorsun.o an piyası 30du o oyunun o zamanda kar peşindeymişsin belkide..
    3.bedavaya thief almışsın burada satılığa çıkarmışsın.ben alıyım dedim hesap numaranı istedim paypal var tek dedin ben biraz araştırayım dedim paypal hesabı açabilirsin dedin yine kırmadan seni konuyu geçiştirdim.senden oyun almak için niye paypal hesabı açayım ben bide açmam için link attın.

    Çok şükür senle ve senin gibilerle alışveriş yapmak kısmet olmadı şimdiye kadar 15 kadar üyeyle alışveriş yaptım birinin adı konuda kirlenmedi.

    Millet sana tepki gösterirken bi satan benmiyim sizene gibisinden konuşuyordun sorunlu listesine girince boşuna alttan alma bu saatten sonra o tren kaçtı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ac4 ve tobb Rieder oyunlarının ana hesabını BLueCLouDs arkadasa satılmıştır sec hakkı [-ShaD-] arkadasımdadır herkese hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diop. kullanıcısına yanıt
    "İlk sorum Dünya abiye : Benim o listeye girmem içinki mesaj artılanmasa bile beni o listeye nasıl alıyorsun"

    Yazmistim, tekrar yazayim, konu benim konum olmasina ragmen durumu nezaketen konuda aktif olan arkadaslara da yorumlattim, sonuc her ne olursa olsun, bunu yapan isterse 10bin mesajli 15 senelik uye olsun, oyun alip da ucretinin uzerine yatmanin mazereti olamaz, affi olamaz, derhal problemli alisverisler listesine girer, bu herkes icin gecerli.

    Referans listesine nasil girilecegini de defalarca yazdik ama isine gelmeyen, yarasi olan arkadaslar var anladigim kadariyla. Bunlar icin yapacak birsey yok.

    Alternatif grup kurmak isteyen arkadaslar da forum kurallarina uygunsa kursunlar, basarilar dilerim. Bu grup duzgun ve referansli uyelerle yoluna devam edecektir. Tesekkurler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi ben ucuzmu kurtulmuşum anlamadım referansı yok diye almamıştım ?

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • The Last Of Us Primary hakkı satan var mı acaba ?
  • En iyisini yapmışsınız hocam almayarak.
  • Bahsettiği hesapta lego marvel+injustice iki oyun.Burada 30 a satılırken ben 20 ye sattım ederi bu bile değil diyerek.daha 2-3 gün önce 35 e alınıp satılıyordu aynı oyunlar.3 kuruşluk aklınla milleti karalamaya çalışma.

    Çıksın biride desin ki ben lego+injustice yi 20 den ucuza aldım sen pahalı satmışsın kar koymussun diye yada aldığın oynadığın bi hesaptan 1 lira kar yapmışsın desin.30 da yazsam 35 de yazsam satılacak oyunu 20 ye satmışım bide oyun tacirinden laf yiyoruz.O hesabıda sana verseymişim son bf4 olayından sonra kar koyup satacağın belli oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Diop.

    Birde galiba Kıvanç yeni kural getirmiş ,'' Yani bu da demek oluyor ki burada satış yapamayacak, olur da ilan vs. yazarsa da anında silinir '' yeni kuralın mantıklı gerekçesini gerçekten merak ettim ?

    Kural yeni falan değil, başından beri olan bir kural. Mantığını anlamak da çok zor olmasa gerek. Eğer birisi burada yaptığı alışverişlerle birisini mağdur ettiyse bunun önüne geçmeye, başkalarının mağdur olmasını engellemeye çalışırız. Bu da o kişinin buradaki ilan mesajlarını silmekle olur. Göz göre göre o mesajları burada tutacak değiliz.
  • teğet geçmişD
  • Diop. kullanıcısına yanıt
    İlk başta sona söyledim gel kendini savun diye sende dedin yok istemiyorum, sonra diğer olaylar çıkınca zaten kendi rızan olmasa da seni çıkaracaktım. Kardeşliği Ticaret için değil oyun oynamak için yapıyoruz. Berkay bana Bf4 de verdi bir kaç günlüğüne oynamam için ( oynayamadım zamanım yok diye) bunun için kendisine de teşekkür ettim.
    Diğer arkadaşlar ile ilgili yaşadığın sorunlar yüzünden atıldı yazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar benim anlamadığım bir nokta var.

    Belli başlı isimler hakkında gereken adımlarda atılmış. Bunlarda zeytinyağ özelliği had safhada. Gelip bir de atar yapıyorlar ve siz de tek tek ayrı ayrı cevap veriyorsunuz. Bunu anlayamıyorum. Verin bilgisini Kıvanç'a. Zaten hemen akıllı telefonuna düşüyordur mesaj Silsin gitsin mesajı. Artık prim vermeyin şunlara
  • Attığımız mesajlar birilerini rahatsız edebilir beğenmeyip eksileyebilirler gayet doğal.Yalnız yılmaz ve benim attığım mesaj 10 dk sonra -5 oldu diopun mesajı +3 oldu.şimdi bakıyorum diop -11 bizim mesajlar okadar eksiden + ya dönmüş.Artı eksi muhabbetininde nedeni anlaşılmıştır umarım bundan sonra neden kim eksiliyor denmesin konu kirlenmesin.

    Fake üyeler yüzünden olan yeni ps4 sahiplerine oluyor.Her yeni gelene acaba kimin fake hesabı diye ön yargıyla bakıyoruz bide hesap çalanlar şifre değiştirip söylemeyenler oldu mu konuda tam güvensizlik oluyor.güvenilir kişilerde harcanıyor arada bunlar yüzünden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Mudvayne-

    Attığımız mesajlar birilerini rahatsız edebilir beğenmeyip eksileyebilirler gayet doğal.Yalnız yılmaz ve benim attığım mesaj 10 dk sonra -5 oldu diopun mesajı +3 oldu.şimdi bakıyorum diop -11 bizim mesajlar okadar eksiden + ya dönmüş.Artı eksi muhabbetininde nedeni anlaşılmıştır umarım bundan sonra neden kim eksiliyor denmesin konu kirlenmesin.

    Fake üyeler yüzünden olan yeni ps4 sahiplerine oluyor.Her yeni gelene acaba kimin fake hesabı diye ön yargıyla bakıyoruz bide hesap çalanlar şifre değiştirip söylemeyenler oldu mu konuda tam güvensizlik oluyor.güvenilir kişilerde harcanıyor arada bunlar yüzünden

    ben bu acidan dusunmemistim kardesim ben yeni grup acabilirlerse ... gidecek olanlarin sayisi olarak degerlendirmistim olayi acamazlarsa da burdan ayrilmazlar ha dolanirlar buralarda

    yalniz bence maxtar metin abinin dedigi gibi yapalim ben o acidan da hic dusunmemistim en mantiklisi o



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KralYLMZ -- 8 Ağustos 2014; 19:40:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Birde gelmiş acil ödemelerim vardı demiş işadamı Birde merak ettim neden durmadan kendini uzaklaştırıyorsun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınık infamous ss türkçe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KralYLMZ kullanıcısına yanıt
    Benim 2.gruba bi mesajım yok zaten isteyen kurabilir.konuda bukadar sıkıntı olmasının sebebi kimsenin hesap açmaması tüm açanlar
    diğer gruplarda sonra burada oyun yok deniyor.diğer grupta kim açacak hesap çok merak ediyorum keşke oyun bolluğu olsa dahada ucuza satılsa oyunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Mudvayne-

    Benim 2.gruba bi mesajım yok zaten isteyen kurabilir.konuda bukadar sıkıntı olmasının sebebi kimsenin hesap açmaması tüm açanlar
    diğer gruplarda sonra burada oyun yok deniyor.diğer grupta kim açacak hesap çok merak ediyorum keşke oyun bolluğu olsa dahada ucuza satılsa oyunlar

    bence de kurulsun ve su durup durup konuda karin agrisi cikaranlar gitsin orda bisey yok ama kurulmasi kolay degil anladigim kadariyla

    eylul ekimden itibaren bence oyun bulma konusunda da sorun yasanmayacaktir konuya yeni katilan cok iyi arkadaslar da var konunun takip eden sayisinda da sorun yok yani sıkıntı yasanmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.