Şimdi Ara

PS4 cafede oyun oynacağım Yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. PS4'üm yok. PS4 cafede oyun oynayacağım. RDR2 GOW FiFA NFS gibi oyunları oynayıp bitirmek istiyorum. Fakat oyunda bir yere kadar ilerleyip kaydettikten sonra, kaydettiğim dosyayı usb belleğe alıp başka zaman başka cihazdan devam etme şansım var mı? usb bellek ile değilde başka bir yöntemle oluyorsa nedir? Yani kısacası ps4 cafede single player olarak oynayıp bitireceğim oyunun save dosyasını nasıl muhafaza edip başka zaman belkide başka bir ps4 cihazından (cafede o cihazda başkası olabilir o an) kaldığım yerden devam edebilcem? Bilen varsa lütfen yönlendirsin teşekkürler ;)



  • Kendi mail adresinle kullanıcı oluştur . cafede oturduğun masaya o kullanıcıyı gir. PS4 cafe sahibine de söyle. O masada sürekli oturursan hiç sıkıntı çıkmadan oynarsın. Save dosyasını da kendine yedek olsun diye alabilirsin başka bir masaya geçme ihtimaline karşı. Ps4 de işin bitince çıkış yaparsın senden başkasıda o hesaba giremez. Hesabı komple de silebilirsin ama bu sefer kesin olarak bir usbye save dosyalarını yedeklemen lazım.
  • Sırf RDR2 200 saat. Gow da bi 50-60 saat. PS cafeye vereceğin parayla muhtemelen ikinci el bir ps4 alabilirsin zaten. En azından kiralama yoluna git.
  • Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Ps4 işleten ile de görüşeyim detaylı. Böyle yapılma ihtimali olduğunu bilmiyordum gitmeden bir sorayım buraya dedim. PS4 ve oyunları benim karşılayamayacağım düzeyde malesef PS4 Kiralama ise günlük 100 - 120 tl arası oluyor. En azından arada gidip birkaç saat takılsam kaldığım yerden devam edebilme durumu oldukça benim için daha iyi şartlar, saatlik ücreti şuan ne kadar bilmiyorum ama yarı yarıya oynar en az fiyatı diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.