Şimdi Ara

Ps4 alıcam sorularımı cevaplayabilirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleyküm dostlar bu ay sonu işe başlıyorum artık. Her ne ise bundan 1-2 sene önce ps4 alacaktım fakat telefonumun kullanılamayacak hale gelmesinden dolayı telefon almıştım ama artık ps4 almayı düşünüyorum Allah izin verir ise de aranıza katılacağım. Önceden ps2 kullanmıştım sadece. Sorularım cevaplar iseniz çok mutlu olurum teşekkürler herkese.

    1- Elimde 1080p 5ms lik bir lg marka televizyon var, internette 5ms tavsiye edenler ve etmeyenler olaraka ikiye ayrılmışlar.Bu 5 ms online oyunlarda ki ms sayısı mı ? Öyle ise bence sorun yaratmaz diye düşünüyorum fakat tabi ki bilgili kişilerin cevaplarını istiyorum 5ms sorun yaratırmı bana ?

    2-ps2 de modeeler vardı işte şu model sorunlu diye dedikodular felan vardı, benim bulduğum 1000 tl ye 500gb ps4 2016A modeli. Bu model hakkında kronik sorun vs varmıdır ?

    3-benim evimde ki internet ortak ve modem bizde değil. Ps4 ün oduğu odadan çok yavaş çekiyor, çekmiyor desem yeridir hatta. Ps4 de ps2 mantığı gibi tak cd yi oyna mantığı varmı yoksa illa bi indirme yapmamız gerekiyor mu ?

    4-spotify uygulaması bulunuyor imiş ps4 de. Ordan da müzik açabiliyormuşuz. Apple music ile de olabiliyor mu ?

    5- dualshock da kulaklık girişi bulunuyormuş. Benim kablolu kaliteli bi kulakiçi kulaklığım var. Bunu takınca çalışırmı ? Ve bi arkadaşım da bana kulaklık takınca konuşmalar sadece kulaklıktan diğer seslee tv den geliyor demişti. Ne kadar doğrudur ?

    6- her zaman oyunlarımı kutulu almayı düşünüyorum. 500gb yeterli mi ?

    7- dualshock ların pilleri ne kadar sürede bitiyor ve ne kadar sürede tam şarj oluyor ?

    8- kutu içeriğinden eksik birşeyler çıkıyormu ? Mesela sallıyorum hdmi kablosu extrandan almamız gerekir vs gibi

    9-ps3 de sanırsam cd yi bir kez taktıktan sonra oyun onu tanıyor ve cd takmıyorduk diye biliyorum. Bunda da böyle birşey varmı ? Yani oyun değiştirmek için cd takıyormuyuz sürekli ?

    10-ps4 500gb-extra kol-3 oyun(tlou-gta5-witcher3) 1700 tl tutuyor hatta armut koltukla 1750 civarı. Sizce uygunmudur yoksa kazık felanmı yiyiyroum(aldığım site Hepsiburada)

    11-telefonlar ile etkileşim kurabiliyormuyuz Bluetooth vs yardımı ile ? Mesela telefonum iphone Bluetooth yardımı ile işte telefonumdaki görselleri görme vs gibi

    12-media player olarak kullanabiliyormuyuz ? Mesela game of thrones dizisini izliyorum onları internetten izleyebilirmiyim ? Veyahut internetten indirebilirmiyim ?

    13-oyunlara alt yazı yaması imkanı varmı acaba ? Doğu bank mı denen yerde ps3 için gta 5 lere tr yamalı yüklüyorlarmış acaba ps4 lerde alt yazı yamaları yapma imkanı varmı ?

    Sorularum bunlar arkadaşlar evet biraz çok sorum var biliyorum fakat çok rahat 1500 tl harcayacağım bir cihaz olucak bu yüzden içini dışını bilmek istiyorum. Bazı sorularda diyebilirsiniz ki "ulan ps4 mü istiyon yoksa pc mi" diyebilirsiniz benim bu sorularda ki amacım sadece meraktan illa olsun diye de bi şeyim yoktur. Herkese teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam size sorulacak soru PC mi PS4 mü sorusu değil, temizlik ütü de yapsın mı sorusu olur bence.
  • 2-3 gün eğitim verirsen tuvalete bile kendi gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkka kullanıcısına yanıt
    çok mu soru sordum kusura bakmayın ya :) minimun 1500 tl gideceği için insan merak ediyor inciğini cinciğini bilmek istiyor





    Eğitm verirsen tuvalete bile gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5- Kulaklığın ile Ps4 arasında bir uyumsuzluk durumu olmazsa çalışır büyük ihtimalle. Ps4 ayarlarından seçeneği vardı sanırım tüm sesleri kulaklığa verirsen sorun olmaz.

    6-Ne kadar oyun oynarsın bilmem ama çok oyun oynayan biriysen zamanla hard disk yeterli olmayabilir. 1tb kullansan bile yeterli olmayabiliyor.

    8-Kutu içerisinde yeterli olup kullanacağın kablo vs. geliyor.

    9-Ps4'de öyle bir durum yok. Kutulu oyunlarını oynarken hangi oyunu oynayacaksan cd'sini takman lazım.

    13-Şu an için öyle altyazı, yama ekleme gibi birşey yapılamıyor.İlerde olur mu bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum hocam cevapların için. Gerçekten de çok yardımcı oldun saolasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28ky28 2 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.