Şimdi Ara

ps4 30 fps hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
11.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • şimdi oldu eyvallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Watch dees.

    şimdi oldu eyvallah

    :D
  • Bence önemli olan ani fps düşmeleri. 70FPS birden 40'a düşse bile fark edersin ki bu pcde çok oluyor. Konsolun güzelliği sabit olması. O da insanı yormuyor ve akıcı oluyor oyun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Watch dees.

    şimdi oldu eyvallah

    Dostum sana witcher 2 den örnek vereyim tam istediğin gibi bir karşılaştırma benim pc witcher 2 de 30-45 arası fps veriyor xbox360da ise sabit 30 fps ve inan bana xbox360daki 30 fps hiç rahatsız etmiyor ama pcdeki 30 fps ise ciddi şekilde rahatsız ediyor ekranda titremeler oluyor açıkcası heleki 45den aniden düşünce adamı uyuz ediyor resmen bilmiyorum nasıl bir fark var belkide konsoldaki 30 fps fixleniyordur ama sonuç şuki cidden pcde 30 fpsde oyun oynanmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeofoking -- 23 Eylül 2015; 17:14:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celeste

    O nasıl bir mantıktır 30 fps demek saniyede 30 kare çizilmesi demek ve bu teknik olarak hiçbir şekilde 60 fps gibi gözükemez. Bu film olsun, oyun olsun 30 fps heryerde aynı akıcılığı oluşturur.

    Ps4 Yağmurlu havada 40fps değerine düşen Project Cars oyununda çok akıcı bir görüntü veriyor Natural Motion teknolojisinin bir benzerini kullanabilir

    https://www.youtube.com/watch?v=tb4JIBaGBWU

    TV Alırken Philips Markasına Birkez daha bakın------------------------GTX 950 FTW İLE Philips "HD Natural Motion tv üzerinde 30fps ile gördüğüm şeyi Pc mi monitöre bağladığımda 60 fps'de görmek anca mümkün

    Philips "HD Natural Motion BU TOKNOLOJİYİ BİLİYORMUSUNUZ ?



    Arkadaşlar Philips "HD Natural Motion teknolojisi ile Kendi TV'im üzerinde 30 fps deyerde 60fps kadar akıcı görüntülerle oyun oynuyabiliyorum peki neden ekran kartı üreticileri 60fps ile uğraşacağına Philips "HD Natural Motion gibi bir teknoloji
    geliştirmiyorlar Şimdi bazılarıı olurmu öyle şey demesin 60fps hikayeleri dolaşmadan
    evvel HD Natural Motion ile Tv üzerinde ilk filim izlediğimde Tv bir şey yapıyor ama ne diye sormuştum kendime
    görüntüler çok deyişik hareket ediyordu Yıllarca ps3 ile bu teknolojiyi kullanarak, ps4 için yayınlanan görüntü akıcılığında oyonları oynamıştım

    ------------------------------------------------------------------------
    Philips "HD Natural Motion SAHİPLERİ Bu özelliği aktif ettikten sonra fps deyerini 30 yani Vsync yarım yada on yapıyorsunuz
    oyunu açıyor ve sonra asla başka bir durum için alta atmıyorsunuz eyer atarsanız
    HD Natural Motion üzerinde atlamalar olacaktır Bir tür yeniden kavrayamama diyebiliriz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fınıshed ın chına -- 23 Ekim 2015; 19:44:39 >




  • Konsol demek 20 fps bile olsa bi oyun, onu oynamak, zevk almak demektir. Ayrıca 30 fps akıcılık konusunda heryerde aynıdır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Sabit fps

    -Motion blur

    -Ekran ile aradaki mesafe

    -oyun optimizasyonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mimarisi itibarı ile konsollarda düşük kare sayısı göze pc'deki kadar kötü gelmiyor. Tabi kolla oynuyor olmanın da bunda etkisi büyük. Klavye mouse ikilisi oynanışda daha fazla hakimiyet kurduruyor oyuncuya. Mouse ile çok kısa sürelerde etrafa bakabiliyorsunuz. E kolda da sensivity ayarlayabiliyorsunuz diyebilirsiniz. İstediğiniz kadar ayarlayın. Dikey ve yatay eksende En kötü mouse bile iyi bir koldan daha fazla hakimiyet sağlar.

    Yani kol yavaş hakimiyet sağladığı için düşük fps ler pcdeki kadar göze batmıyor. bir süredir dark souls 3'ü pc de oynuyorum max ayarlarda. Malum, ds kolla oynanır. Bende kolla oynuyorum. Sistemim de gayet iyi yalnız oyunda bir kendinden kaynaklı bir kaç bölgede fps düşüşü yaşadım. Ve eminim bunu klavye mouse ikilisiyle oynasaydım çıldırtırdı. Koldayken pek umursamadım.

    Yani şu fps muhabbeti aslen buna dayanır. Ha bi de mesela şey olayı da var. Ps4'ün sistemini alıp bir pc kursanız, bu dönemde çıkan hiç bir oyunu düşük ayarlarda dahi oynayamazsınız. Şu an ps4 bildiğin low end pc ayarında. Ama gel gelelim uncharted 4 gibi horizon gibi bırak konsolları dünyada çıkmış en güzel görsellere sahip oyunları oynatıyor bu cihaz. Nasıl oynatıyor, tüm gücünü oyuna veriyor çünkü. Cihaz oyun oynamak için yaratılmış. Pc gibi çok yönlü değil.

    yine çenem düştü bu arada. Sıktıysam özür.




  • televizyonun da muhim bir katma degeri soz konusu bu akıcılık noktasında. ornegin tv yayınında gecen gun bir tanıdıgın samsung televizyonunu gordum 800 hertz sanırım, bildigin 3d gibi tum tv yayını cok sasırmıstım. bu mevzu 2 sene onceki mevzu simdi kaliteli bir tv ile cok farklı sonuclar alınabilir ps4'te. bu arada fps'nin muhim oldugunu dusunenlerdenim. kimisi takıyor bu mevzuya işte. 2004 2005 yıllarında sanırım full ayar bir cok oyunu 60 70 fpsde oynuyordum. aksiyon oyunlarını ozellikle. cok farkediyordu.
  • Ben ps5 çıkacak hala ps4 forumlarına bakıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.