Şimdi Ara

Ps3 veya toplama pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 1250TL var şimdi sistem mi toplamalıyım yoksa şimdi ps3 alıp 2 3 sene sonra yeni nesil çıkınca mı sistem toplamalıyım?

• Abilerim görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim
  • bence biraz daha para biriktirmeye bak 2000 tl ye falan sağlam pc toplarsın. ama o kadar para vermem yoksa ps3 al. ps4 nasıl olur ne zaman gelir bilemeyiz ama o paraya belki ps4 alırsın.

şöyle bir şey daha var. eski sistemin nasıl yeni pc de kullanabileceğin parçaların var mı?
  • Kullanabileceğim parça yok bu pc nerden baksan 10 senelik filan :) 2000TL şimdi veremem maddi durumdan dolayı ama ilerde ne olur bilinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fawkess_ -- 9 Haziran 2012; 18:30:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qS05

Kullanabileceğim parça yok bu pc nerden baksan 10 senelik filan :) 2000TL şimdi veremem maddi durumdan dolayı ama ilerde ne olur bilinmez

ilerde verebilirsen en geç 3 aya kadar falan bekle derim ben. iyi bir ekran kartına 500-600 verirsin işlemciye 300-400 falan anakarta 200 versen geriye para kalmaz en az 1500-2000 arası yap güzel bir sistem toplanır sana. o sistemle 2 sene rahat edersin çok üst düzey oyunalar dışında
  • ilerde dediğim 2 3 ay değil tabiki :) 1 2 sene yani. Toplama almak istiyordum ancak şimdi ps3 alıp yeni nesile kadar da para biriktirip ozaman toplamak mantıklı geldi nasıl olsa pc oyunlarını ps3 dede oynayabileceğim
  • quote:

ilerde dediğim 2 3 ay değil tabiki :) 1 2 sene yani. Toplama almak istiyordum ancak şimdi ps3 alıp yeni nesile kadar da para biriktirip ozaman toplamak mantıklı geldi nasıl olsa pc oyunlarını ps3 dede oynayabileceğim

o zaman ps3 alın rahat edin piyasada yanında 3-5 oyunlu ps3 ü 600-700 tlye bulabilirsin
  • Teşekkürler bende öyle düşündüm :)
  • quote:

Teşekkürler bende öyle düşündüm :)

şimdiden ps3 ünüz hayırlı olsun
  • Teşekkürler Darısı senin başına ne diyim :)
  • PS3 ile daha fazla paran gider. Çünkü bir oyun 100 TL'den başlıyor. Ha dersin ben PS3'e 700TL veririm sonra her ay 100TL biriktire biriktire oyun alırım beni sarsmaz siz bilirsiniz ama emin olun online üstüne online PS3'e oyun parası yetiştiremeyeceksiniz.
  • artık oyunlar ucuzlayacak sıfır almaya gerek yok ikinci ele bakar adam + kırdılar benim bildiğim ps3 ü
  • hocam xbox öneririm benimde 1250 bütçem vardı bilgisayar ps3 xbox ikileminde kalmıştım j t a g lı xbox aldım gayet memnunum
  • Ps3 alin suanki butcenize gore toplayacaginiz pc size rahat oyun deneyimi sunmaz guncel oyunlarda ama ps3 ile yeni cikan oyunlari rahat dertsiz oynarsiniz kaldiki kardeslik olayi var oyunlari takas edebilirsin ikinci el alabilirsin yani bircok alternatif var dedikleri gibi her oyun 100 lira degil artik.Ps4 2 seneden once cikmayacak Sony acikladi aybi sekilde Microsoftun xboxuda oyle.2 gun once aciklandi kaldiki ps4 ciksa o kadar ucuz olmaz ve ps3te dunya oyun var oynayacak.Elindeki paraylada guzle oyunlar ve aksesuarlar alirsin ps3e.Bir iki sene lazimsa 2000 liraya hic beklemeye degmez yeni oyunlari alirsin bakarsin keyfine istersen kirdirirsin o zaman xbox al daha kolay o isler ama online oynayacaksan ps3 hem bedava.Ayrica konsoluda denemis olursun.
  • Single bir süre sonra sıktığından online düşünüyorum PS3 bedava olduğu için seçtim. Zaten benimde bildiğime göre kırdılar PS3 ü her oyunu orjinal almaya gerek yok multisi güzel olanları alırım yeter.
  • Ayrıca Ps3 e özel oyunlar çok iyi fikrimce ayda 1 oyun alırım olur biter yani.
  • quote:

Ayrıca Ps3 e özel oyunlar çok iyi fikrimce ayda 1 oyun alırım olur biter yani.

Kırdırma gibi illegal işlere bulaşacaksanız hiç yanından bile geçmeyin PS3'ün. Öbür türlü de para yetiştiremezsiniz.
  • Çıkan her oyunu almam zaten o yüzden sorun olmaz kırdırma yapmayacağım
  • Bir şey sormak istiyorum Slim ile normal arasında ne farklar var?
  • quote:

Bir şey sormak istiyorum Slim ile normal arasında ne farklar var?

http://forum.donanimhaber.com/m_46469516/tm.htm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.