Şimdi Ara

PS3 üm gidici mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2007 de aldığım 60gb pal versiyon ps3 üm var.En son firmware yüklü.Uncharted 3 ü online aynarken makina aniden dondu hiç bir tuş işlemedi bende switch den kapatıp açtım içinde oyun diski olmasına rağmen sanki disk yokmuş gibi game menüsünde oyun ikonu görünmedi, bende diski çıkarıp tekrar takdım, ikon geldi oyuna girdim sağ üstteki saat ikonu biraz döndü sonra "an error occurred during start operation" isimli "80010516" kodlu hata verdi, başka oyun denedim onu açtı sonra çıkıp tekrar uncharted takdım bu sefer çalıştı fakat oynarken yine kilitlendi ve tekrar aynısını yaptım ama bu sefer hiçbir oyunu açmıyor, arkaşlar sizce sorun nedir bu konuda deneyimi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• 2007 Temmuz da aldığım 60 gb lik cihazımda dün yeğenler uc3 oynarken dondu hatta bir kaç kere oldu bu aynı sorun bende de var ama sadece tek kişilik hikaye modunda oluyor bu .
  • geçenlerdede bu tarz bi konu açılmıştı.60 lık mı 80lik mi bilmiyorum ama çözmüşlerdi heralde sorunu.
  • Blu-Ray disk mi zarar gördü acaba?
    Ama öyle olsaydı oyunu hiç açmazdı sanırım ama yine de olabilir...
  • Yani sorun uncharted demi ?
  • olmesi yakindir bence. benim 40 gb lik ps3'um 2 yil sonra kirmizi isik vermisti. su an slim kullaniyorum 2 yildir ve sapa saglam calisiyo.
    bence sen sat onu, slim al. yoksa bugun bozulmasza, 1-2 ay icinde rahmetli olabilir kanimca.

sorununa gelince hic bir fikrim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.