Şimdi Ara

PS3 Teknik Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    size bir sorum olucak ben ps 3 alcam ama hdd 500 gb 12 gb vs hdd boyutları var ben orjinal oyun oynuycam bu hdd ne işe yarıyor benim bildiğim çakma oyunları atmaya yarıyor ps3ü kırdırıp ama böyle olsa ps3 kurucusu niye böyle birşey yapsın yani ben hep cdden takıp oynuycam hdd ne işe yarıycak bana ha 500 gb almışım ha 12 gb almışım bi farkı olurmu sonuçta cdden oynuycam hdd nin ne avantajları var söylerseniz sevinirim orjinal cdyide hdd ye yazıp yasal bir şekilde oynama şanşımız felan varmı yardım ederseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirozmenn

Merhaba Arkadaşlar,
    size bir sorum olucak ben ps 3 alcam ama hdd 500 gb 12 gb vs hdd boyutları var ben orjinal oyun oynuycam bu hdd ne işe yarıyor benim bildiğim çakma oyunları atmaya yarıyor ps3ü kırdırıp ama böyle olsa ps3 kurucusu niye böyle birşey yapsın yani ben hep cdden takıp oynuycam hdd ne işe yarıycak bana ha 500 gb almışım ha 12 gb almışım bi farkı olurmu sonuçta cdden oynuycam hdd nin ne avantajları var söylerseniz sevinirim orjinal cdyide hdd ye yazıp yasal bir şekilde oynama şanşımız felan varmı yardım ederseniz sevinirim

ps3tecd li oynasan bile hddde bos alan istiyor.psnstoredan indirdigin oyunlar hddye kuruluyor.muzik ve filmler ve save dosyalari icin gerkeli hdd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirozmenn

Teşekkür ederim

Birsey deil hocam ben tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.