Şimdi Ara

PS3 Sticker Kaplama Hakkında ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç gündür araştırdıktan sonra bi dükkan grubu buldum kaplama olayını gerçekten kaliteli yapan 100'den fazla oyun temasında sticker satıyorlar/yapıyolar...Yanlız cihazın garanti konusunda şüphe ettim danışmak istedim. Yarın bigün garantiye götürmek gerekirse sıkıntı olurmu sizce ?

Where are they taking Joe?
  • Birgün çıkartmak istediğinde yada kendi kendine çıkarsa ki hiç sanmıyorum ama makinan bal dökülmüş gibi olursa boşuna moralin bozulmasın takmadan önce söyliyim yani
  • Elbette herhangi bir sorun olmuyor garanti adına. Stickerı çıkartmak isteyince de saç kurutma makinesiyle en düşük seviyede hafif ısıtıp rahatça iz bırakmadan çıkarabiliyorsunuz.

PS3 Sticker Kaplama Hakkında ???

İletişim • Contact • 联系
  • Açıklamalarındada leke yapıp iz bırakmadığı yazıyordu zaten birçok kişi tarafından da methedilmiş ve yaptırılmış...Teşekkürler beyler erdem kardeş bu arada skinine bayıldım çok güzelmiş gerçekten. BF3 gözüme hoş geldi benimde eğer daha önce göz attıysanız yada bildikleriniz varsa sizde fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar.. Red Dead Redemption istedim ama nasıl durur emin olamıyorum fazla kırmızılı

• hangi site oldugunu söyle de bizde faydalanalım
    Xbox 360 hdmi tamiri var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gittigidiyor.com da Playstation 3 - Aksesuarlar bölümünde buldum

Orijinalden alıntı: deebrown

Arkadaşlar birkaç gündür araştırdıktan sonra bi dükkan grubu buldum kaplama olayını gerçekten kaliteli yapan 100'den fazla oyun temasında sticker satıyorlar/yapıyolar...Yanlız cihazın garanti konusunda şüphe ettim danışmak istedim. Yarın bigün garantiye götürmek gerekirse sıkıntı olurmu sizce ?

Hocam neresiymis bu bizede sole bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

quote:

Arkadaşlar birkaç gündür araştırdıktan sonra bi dükkan grubu buldum kaplama olayını gerçekten kaliteli yapan 100'den fazla oyun temasında sticker satıyorlar/yapıyolar...Yanlız cihazın garanti konusunda şüphe ettim danışmak istedim. Yarın bigün garantiye götürmek gerekirse sıkıntı olurmu sizce ?

Hocam neresiymis bu bizede sole bi

Dostum mesajda belirttiğim gibi net üzerinden buldum gittigidiyor.com dan ps3 - aksesuarlar bölümünden normal bi mağaza çok aradım direk gidip alabilceğim ama yok maalesef Xbox için dolu da ..

• Uc3 skini nasıl acaba :D yaptırsam mı ? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ElenaFisher

Uc3 skini nasıl acaba :D yaptırsam mı ? :D

Hoş duruyodu baya evet bende düşünmedim değil Ancak sitede makine üstüne yapıştırılmış halde resimleri yok hiç o yüzden emin olamıyorum bende..iyi düşünüp almak gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskoy3167 -- 22 Şubat 2012; 15:44:08 >

Açıklamalarındada leke yapıp iz bırakmadığı yazıyordu zaten birçok kişi tarafından da methedilmiş ve yaptırılmış...Teşekkürler beyler erdem kardeş bu arada skinine bayıldım çok güzelmiş gerçekten. BF3 gözüme hoş geldi benimde eğer daha önce göz attıysanız yada bildikleriniz varsa sizde fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar.. Red Dead Redemption istedim ama nasıl durur emin olamıyorum fazla kırmızılı

ben özel yaptırdım sitede devil diye bir arkadaş vardı ona yaptırdım 15tlye 2 ay önce

İletişim • Contact • 联系

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

quote:

Açıklamalarındada leke yapıp iz bırakmadığı yazıyordu zaten birçok kişi tarafından da methedilmiş ve yaptırılmış...Teşekkürler beyler erdem kardeş bu arada skinine bayıldım çok güzelmiş gerçekten. BF3 gözüme hoş geldi benimde eğer daha önce göz attıysanız yada bildikleriniz varsa sizde fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar.. Red Dead Redemption istedim ama nasıl durur emin olamıyorum fazla kırmızılı

ben özel yaptırdım sitede devil diye bir arkadaş vardı ona yaptırdım 15tlye 2 ay önce

Çok güzel olmuş ya. Normal dükkana sordum hep kadıköyde ama yapan yer yok hiç... Netten almaktan bi ton iş kargosuydu işlemiydi falan. Dediğin arkadaş bu sitemi erdem ? Bi bulsam bende onu

• _____________________________
    Çince Tercüman • Chinese Interpreter • 中文翻译
    Çin Ticaret Danışmanı • China Trade Advisor • 中国贸易顾问

İletişim • Contact • 联系
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memId=541869

Süpersin Sağolasın.
  • dostum sorun yasamak istemiyorsan orjinal Playstation hologramli urunler var.. Turkiye'de bulman zor... ama tak cikar sistemli... yani cihaza birsey yapistirmiyorsun... bende Gran Turismo 5 var .. bu urunler her oyun icin cikmiyor maalesef o yuzden fazla secenek'de yok.. ama hem cok kaliteli.. hemde sorunsuz... yarin begenmezsen cikarir koyarsin koseye... ama bulup, getirtmen zor olabilir... Yurtdisina cikan arkadasin olursa getirtebilirsin.. yada Munih'e gelen olursa ben yardimci olabilriim.. ebay veya amazon'da da var bu urunlerden ama cogu Turkiye'deki gibi yapistirma..

link'de fotograflari var...http://www.gamestop.de/62471_Playstation3_Gran_Turismo_5_Faceplate_GameStop_Exklusive_.aspx#Screens

• quote:

Orijinalden alıntı: profondeur

dostum sorun yasamak istemiyorsan orjinal Playstation hologramli urunler var.. Turkiye'de bulman zor... ama tak cikar sistemli... yani cihaza birsey yapistirmiyorsun... bende Gran Turismo 5 var .. bu urunler her oyun icin cikmiyor maalesef o yuzden fazla secenek'de yok.. ama hem cok kaliteli.. hemde sorunsuz... yarin begenmezsen cikarir koyarsin koseye... ama bulup, getirtmen zor olabilir... Yurtdisina cikan arkadasin olursa getirtebilirsin.. yada Munih'e gelen olursa ben yardimci olabilriim.. ebay veya amazon'da da var bu urunlerden ama cogu Turkiye'deki gibi yapistirma..

link'de fotograflari var...http://www.gamestop.de/62471_Playstation3_Gran_Turismo_5_Faceplate_GameStop_Exklusive_.aspx#Screens

Hocam baktım vallahi bunlara ben ya ilk önceliğim yurtdışındakilerden araştırmak oldu zaten :) Baya kovalıyodum bu skinleri falan Xboxtan göre göre ama bulamıyodum dediğin gibi senin buldum böyle aynı gamestopta falan da sipariş etmek falan sıkıntı hakkaten Amerika'ya gitti arkadaşım ama apar topar gönderdik falan söylemeyi unuttum onada kaldı öyle..Artık dedim türkiyede mürkiyede yaptırıyım gitsin böyle içim içimi yemektense en azından haz alıyım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.