Şimdi Ara

PS3 Seçim Aşaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum arkadaşlar bu konuda çok başlık açılmış fakat hepsini sonuna kadar okudum işime yarar bir sonuç elde edemedim, Ps2yi satıp Ps3 Almaya kararverdim cihazı alıcam fakat hangisini alacağımkonusunda kararsız kaldım kimisi Slim modelini al derken diğerleride SüperSlim modelini al diyor sizce ne yapmayalım?

Bu konuda DH Genel yayın yönetmeni Mesut Çevik'ede danıştım ; Cihazların ikiside aynı sistem fiyat olarak hangisi avantajlıysa onu al dedi.
    Forumda süperslim modeli olan arkadaşlar elbetki vardır ; makinelerde kasma ısınma problemleri oluyormu tozlanma durumu varmı? malzeme kalitesi kötümü?

Şimdiden hepinize teşekkür ederim sağlıcakla kalın.

• Mesut Abi demiş işte slim de superslim de aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkoyanoglu

Biliyorum arkadaşlar bu konuda çok başlık açılmış fakat hepsini sonuna kadar okudum işime yarar bir sonuç elde edemedim, Ps2yi satıp Ps3 Almaya kararverdim cihazı alıcam fakat hangisini alacağımkonusunda kararsız kaldım kimisi Slim modelini al derken diğerleride SüperSlim modelini al diyor sizce ne yapmayalım?

Bu konuda DH Genel yayın yönetmeni Mesut Çevik'ede danıştım ; Cihazların ikiside aynı sistem fiyat olarak hangisi avantajlıysa onu al dedi.
    Forumda süperslim modeli olan arkadaşlar elbetki vardır ; makinelerde kasma ısınma problemleri oluyormu tozlanma durumu varmı? malzeme kalitesi kötümü?

Şimdiden hepinize teşekkür ederim sağlıcakla kalın.

Alma ps4 cikiyor fiyati duser o zaman alirsin

• Üstad kasa kalitesinde değişiklik varmıdır?
  • Slim daha iyi bence. Kapasite olayı ekstra HDD alınarak çözülebiliyor. Kızaklı sistem pek hoşuma gitmedi açıkcası.
  • ps3 kaç tl alıcanki bende ps4 alcam gerçi ps3 yok
  • Bende süper slim var. 7 aydır oynuyorum ve en ufak ısınma göremedim. Kasma olayı ps3 le alakalı deil oyunla alakalı tavsiyem süper slim

• Karar verdim arkadaşlar, SüperSlim en mantıklı olanı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.