Şimdi Ara

PS3 REHBERLER, SIKÇA SORULAN SORULAR ANA BAŞLIK TOPLANMA NOKTASI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
13
Favori
62.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramını kutlarım sağlık dolu huzur dolu barış dolu bayramlar dilerim
    Benim sorunuma gelecek olursak sorunum şu

    1 - ps3 yeni aldım 3,55 cwf li bir makine lcd hd philips marka tv miz var makineyi hdmi girişi ile tv bağladık makine çalıştı baya bir oyunda oynadık ama sonra başka bir arkadaşın evinde ( ps3 kutusundan çıkan üç renkli kablo bilirsiniz adını bilmiyorum ) onunla bağlamak istedik görüntü gelmedi neden olabilir.

    2 - tv 10800p serisini destekleyen bir tv ve hdmi girişi ile bağlandığım halde ps3 oyun oynarken tv durumuna girip baktığımda oyun durumunu 720p olarak gösteriyor sizce neden olabilir

    3- ps3 çok ısınıyor olması normal mi?

    Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü yeni aldım kafam baya karışık acaba ps3 sorunlumu yoksa ben mi kullanmasını bilmiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
  • selam arkadaşlar ps3 alacağım ancak bazı modellerde WLAN yazıyor bazılarında DLAN hangisini almalıyım
  • Bir ps3 oyununu baska bir psn adresine aktarabiliyor muyuz ? Mesela bende uncharted3 var online kodunu falan girdim psn adresinden cikip baska adresteyken oynuyamiyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • display settings'de çözünürlüğüm 1080p iken fifa 12, nba 2k12 full kalite oynayabiliyorum.ancak f1 ve pes'te 1080p'de görüntü bozuluyo.bu oyunlar için 720p yapıyorum çözünürlüğü ve görüntü düzeliyo.oyunlara göre seçim mi yapıcaz?veya hepsini (720p, 1080i ve 1080p) seçsek kendi otomatik seçer mi çözünürlüğü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ofli61.1967

    display settings'de çözünürlüğüm 1080p iken fifa 12, nba 2k12 full kalite oynayabiliyorum.ancak f1 ve pes'te 1080p'de görüntü bozuluyo.bu oyunlar için 720p yapıyorum çözünürlüğü ve görüntü düzeliyo.oyunlara göre seçim mi yapıcaz?veya hepsini (720p, 1080i ve 1080p) seçsek kendi otomatik seçer mi çözünürlüğü?

    Hepsini secili yap oyun neyse ona gore otomatik ayarlar cozunurlugu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yararlı bir konu
  • Meraba arkadaşlar...40 gb lık kullanıyorum....Yer sıkıntısıda yaşıyorum...Şöyle bir sorunum var...Fifa 13 psnde 9 küsür gb civarındaymış sanırım....O kadar yer bırakıyorum fakat install içinde kendisi kadar yer bırakmak zorunda kalıyorum yani toplam 18 gb....Oyunu install yapınca 9gb olarak gözküyor haliyle o 9gb yeri tekrar dolduruyorum...Eskiden böyle olmuyordu sanıırm...Hafıza da uyarılar verirdi...Var mı yapabileceğim bir şey ?
  • arkadaşlar nereden bilgi alabileceğimi bulamadım eğer yardımcı olursanız sevinirim...ps3 için SONY PLAYSTATİON PS3 KOL yerine farklı markalrdan, kablosuz kullanma imkanı olanlardan, alsam ps3 uyumluluğunda ve oyunlarda uyum sorunu yaşar mıyım??? aryrıca hangi markaları önerirsiniz??örneğin goaldmaster olur mu?
  • İyi geceler arkadaslar şimdi bir sorum olacak : ps3'un tv inç ayarı nasıl yapılıyor ? Sunu biliyorum power tuşuna basilİ ikinci dıttan sonra oto hdmi yes/No çıkıyor ama benim istediğim tv ekran boyutunu secmek bunu nasıl yapiyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSN'e baglanmama ragmen PES'te online moda giremiyorum.Sebebi ne olabilir?

    Giris yapilamiyor hatasi veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 4.25 e geçip sorun yaşayanlar var mı? makinayı update etmeden önce god of war 3 çalışıyodu ancak updateden sonra calısmıyo full format herşeyi yaptım bana mısın demedi kafayı yicem.
  • arkadaşlar bu 2 sinden birini alıcam. ama karar veremedim. hangisi daha iyi.. birde bu
    Move Fitness ile After Hours Athletes ne demek oluyor... en ucuz sony eurisa garantili nerden bulabilirim..
    http://www.bimeks.com.tr/compare.aspx
  • PS3-PC BAĞLANTISI MEDYA PAYLAŞIM REHBERİ RESİMLİ ANLATIM

    ilgili başlık güncel değil, orda sorsam biliyorum ki alacağım yanıtlar, asrın hortu, konu ne zaman açılmış sen ne zaman sormuşsun, yüzyılın hortu türünden olacak.

    işin özü yıl 2012 sonu ve ps3'ü pc'ye nasıl bağlarda pc'deki filmleri izleriz?
  • başlık kirliliği olmasın singstar için maile kod gelmiş ama bunu nereye giricez psn store hata veriyor çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizcede bir oyuna 150 tl gibi bir fiyat fazla değilmi bu ps3 üreticilerinin millete attığı kazık değilmi yoksa herkez memnunmu bu durumdan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acery

    Arkadaşlar sizcede bir oyuna 150 tl gibi bir fiyat fazla değilmi bu ps3 üreticilerinin millete attığı kazık değilmi yoksa herkez memnunmu bu durumdan?

    Burada kimse bir oyuna 150 TL vermediğinden bizim için problem değil. İsterlerse 500 TL yapsınlar. Buradaki oyuncular genel olarak yurtdışı siteleri, forumun ikinci el bölümünü ve psn store'u kullanırlar oyun almak için.

    Bir oyunun yurtdışı sitelerde standart çıkış fiyatı 120 TL'dir ki çıkışından 1-2 ay sonra o fiyat 90 TL'ye düşer. Çıkışından sonra o sene içinde oyunun fiyatı 45-90 TL arasında değişir, 1 seneden eski oyunlar ise 30-45 TL arasında değişir.

    Psn store'da kardeşlikle alınmış hesaplar için bir oyunun maksimum çıkış fiyatı 65 TL'dir ki yıl içinde mutlaka indirimler olur ve yeni çıkmış oyunların fiyatları bile 20-40 TL arasında değişir indirim zamanlarında. Eski oyunları ise kardeşlikle 10-25 TL arası fiyatlara almak mümkün.

    Forumun ikinci el bölümünde ise 10-15 TL'ye bile eski oyunları bulabilirsin.




  • selam arkadaşlar, benim şöyle bir sorunum var, ps3 ile internete ethernet kablosuyla, bağlanıyorum, ancak düzenli bir şeklide ara ara "ethernet kablosu bağlı değil" uyarısı alıyorum ve netten kopuyorum, bi 10-20sn sonra tekrar "giriş yaptınız" uyarısı geliyor ama 10-15 dk sonra bu sorun aynı şekilde böyle tekrar ediyor.

    sorun neyden kaynaklanıyor olabilir acaba?

    yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonsuzlukta

    ps3 e microsoft silverlight yuklemek mumkunmu bılen varmı

    Aynı soruyu bende soruyorum çok önemli benim için de ... digiturk web tv den maç satın alıp izleyim dedim ama silverlight eksik diyor yükleyemedim ... bilen varsa söylesin lütfen
  • Arkadaşlar Bugün ps3üm sarı ışık hatası verdi ve tamir ettirmeyi düşünmüyorum
    2 tane psn hesabı vardı içinde onları satsam bir problem yaşar mıyım acaba
  • beyler merhaba ..bir sorum olacak..ben ps3 ü askerde oldugumdan dolayı yaklaşık 6 aydır açmıyordum...bugün açmayı denedim,makine açılıyor ama monitöre bir türlü görüntü gelmiyor...kabloyu çıkarınca check signal cable uyarısı veriyor demekki kabloda sorun yok..zaten sonra tv ye takıp denedim scart ile yine aynı..ses var görüntü gelmiyor...netten araştırdım,açma kapama tuşuna 5 saniye basılı tut sonra cihaz kendini resetliyor yazılmış...onuda denedim sorun çözülmedi...var mı yardım edebilecek olan
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.