Bildirim
Ps3 oyunlarındaki Platinum nedir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: W.Shakespeare
Bazı oyunların kapaklarında Platinum yazıyor fiyatları daha ucuz bunun sebebi nedir?
Online mı oynanmıyor, kopya mıdır yoksa yalnızca kutu farkı mı var, açıklarsanız sevinirim.
Oyun belli bir satis rakamini yakaldiginda cikiyor. Normal oyundan bir farki yoktur sadece kutu tasarimi farkli ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kutu tasarımının iğrençliği dışında bir farkı yok.Çok karizmatik bir kapak,o meşhur platinum yazısı ile berbat hale gelebiliyor.
quote:
Bazı oyunların kapaklarında Platinum yazıyor fiyatları daha ucuz bunun sebebi nedir?
Online mı oynanmıyor, kopya mıdır yoksa yalnızca kutu farkı mı var, açıklarsanız sevinirim.
Oyun belli bir satis rakamini yakaldiginda cikiyor. Normal oyundan bir farki yoktur sadece kutu tasarimi farkli ;)
Normaline göre ucuz gibi geldi bana da ondan sordum :)
Cevap için teşekkürler._____________________________ -
Normale göre ucuz fiyatta piyasaya sürülür Platinum sürümleri, çünkü zaten belli bir satış rakamını yakalamıştır, istenilen kar elde edilmiştir. Aynı zamanda koleksiyonerler tarafından nefretle bakılır kutularına =) _____________________________ Never argue with idiots. They will drag you down to their level and beat you with experience. -
BELADIR ! _____________________________ YOUTUBE ve INSTAGRAM SAYFALARIMA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZPlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhanDonanım TercihlerimSony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB -
Ucuz oyun CANDIR :) _____________________________ Feeling is everything!.. -
Mesela Uncharted serisinin 1 ve 2. oyununu 50 TL'ye alabilmek güzel bir şey. _____________________________ -
quote:
Bazı Platinum oyunlarda ayrıca satılan DLC'lerde mevcuttur. Kapakların üzerinde belirtirler.
Arşiv yapanlar kapağın rengini ve kutuyu beğenmezler. Arşiv yapmayanlar ve ucuz oyun oynamak isteyenler için idealdir._____________________________ -
Koleksiyonerler için adeta bir küfürdür
Beleşciler için ise cenneeet
_____________________________ geçen Dariusla tek attım qnq -
Bende 4 platinum vardı gta 4 te dahildi ben oyunu farklı zannediyordum arkadaşlardada gta 4 ü aynı görünce platinum oyun sayım 6 ya yükseldi beleş hayattır.İki oyun yerine bi oyun bence süper.
PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}PSN ID: Ozikoo -
igrenc tasarim en önemli fark :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Arrow - Breaking Bad - Game Of Thrones - How I Met Your Mother - The 100 - The Flash - The Walking Dead - Under The Dome -
Platinium şudur bir oyun belirli bir satış fiyatına ulaşıras platinium olarak satışa sunuluyor ve platinium oyunlar daha ucuz olur. _____________________________ -
sözlük havası sezdim konuda

_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
USA bölgesine özel çıkan kırmızı kutulu oyunlar daha iyi görünüyor gözüme.

Bencede platinum tasarımından kat kat güzel._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
USA bölgesine özel çıkan kırmızı kutulu oyunlar daha iyi görünüyor gözüme.

GG'den Haziran ayında MGS 4 aldım ve herifler bu kutuda getirdi oyunu._____________________________ 
-
Kırmızı renkten nefret ederim ama bu kutuda çok tatlı duruyor kırmızı renk.
Kadıköy'de SYD Bilgisayar'da da bu kutudan MGS4'den görmüştüm.
Elimde Greatest Hits MGS4 var ama 1. bölge olmasına rağmen kutu kırmızı değil. Satıcı şifremi çözmüş olmalı. :P
Kırmızı kutuyu araklayıp normal PS3 Blu-Ray kutusu ile yollamıştı oyunu. :)_____________________________
Benzer içerikler
- ps3 oyunları
- ps5 bağlantı hızı indirme başarısız
- ps5 fat kasa
- poco konsol
- ps5 bluetooth kulaklık
- ps5 jailbreak
- until dawn 2 ne zaman çıkacak
- hikayeli oyunlar
- direksiyon seti
- oyuncu kulaklığı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler