Şimdi Ara

PS3 - OYUN DİREKSİYONLARI İNCELEMESİ (G25-GT Wheel-Momo) #UPDATED# (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
1
Favori
30.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı olsun xavi06, darısı bizim başımıza. Bir şey merak ettim: ekran biraz aşağıda kalmış, zor olmuyor mu oynarken? Yoksa gerçek araba kullanıyormuş hissi mi vermeye çalıştın?
    Bu arada kaşınan arkadaşlar, ben de çok kaşınıyorum
    İyi forumlar...


  • ütü masası süper çözüm olmuş ya
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ceyhuntechno

    Hayırlı olsun xavi06, darısı bizim başımıza. Bir şey merak ettim: ekran biraz aşağıda kalmış, zor olmuyor mu oynarken? Yoksa gerçek araba kullanıyormuş hissi mi vermeye çalıştın?
    Bu arada kaşınan arkadaşlar, ben de çok kaşınıyorum
    İyi forumlar...


    arkadaslar hayırlı olsun dıleklerınıze bende allah sızede nasıp etsın seklınde karsılık verıyorum...tv nın asagıda kalması ozel olarak ayarladıgım bırsey degıl sehpa kısa ama guzel oluyo gercek araba gıbı oluyo...japonozan kardesım butun hepsını kapadıgım halde yıne oluyo herhalde cıhaz ayarlarına falan gırmem gerekecek..
  • hocam direksiyon bahane..ütü masası şahane...şaka bir yana çözüm oluyorsa..ütü masası 30 ytl..playseat 600 ytl...acaip kardayız..ama dediğin gibi sallanır..bir formül bulmak lazım..
    toplama olayı ile ilgili olarak..kullanan çok arkadaş var..yarın bir çözüm mutlaka gelir..güle güle kullan...
  • Arkadaşlar ben de G25 ve driving force pro arasında kararsız kaldım. Durumum şöyleki 110 dolara bir arkadaşım paraya sıkıştığı için prosunu sana satayım diyor ama aklımda da g25 var. Gerçi 400 YTL'ye de acıyorum. O kadar parayı bi direksiyona verince üzülmekten korkuyorum. Naapıyım? G25 için GT Prologue desteği tam yok diyorlar. Pro oyunun desteklediği direksiyonlar arasındaymış. Ne dersiniz? Hangisini alayım? Bir de bu direksiyonlardan hangisi XBOX'da çalışır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga -- 16 Nisan 2008; 0:06:11 >
  • kardesım valla g25 xboxta calısmıyor dıye bılıyorum...gt5 e desteksız olması konusuna gelınce catır catır oynuyorum ıkı saattır prologue rahat ol o konuda.ganeja kopardın benı ya
  • xavi06 üstad kendi toparlıyor derken mesela viraja geldiğinde kendimi dönüyor bıraksanda direksiyonu?
  • yok kardesım kendı donme durumu yok ama yanı yarısta yardım edıyor dıreksıyon sana..mesela vıraj donerken dıreksıyonu fazla cevırdıysen bıraz daha toparlıyor..
  • XAVI hayırlı olsun. Güle güle kullan. Peki tavsiye eder misin? 400 YTL eder mi sence bu direksiyon? Paranın karşığılığını aldın mı yani tam olarak?
  • xavi06 dostum pm attım size.
  • Az önce Driving Force Pro direksiyon aldım. Hepimizin gönlünde yatan G25'e cesaret edemedim doğrusu...5-10 dakikalık bir deneme sürüşü yaptım henüz. Klasik olan monte edilecek yer, kablo, eş fırçası gibi sorunları bir kenara koyabilirsem ilk izlenimimleri akşam yapacağım uzun süreli denemelerden sonra yazmaya çalışırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 16 Nisan 2008; 18:28:35 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

    Az önce Driving Force Pro direksiyon aldım. Hepimizin gönlünde yatan G25'e cesaret edemedim doğrusu...5-10 dakikalık bir deneme sürüşü yaptım henüz. Klasik olan monte edilecek yer, kablo, eş fırçası gibi sorunları bir kenara koyabilirsem ilk izlenimimleri akşam yapacağım uzun süreli denemelerden sonra yazmaya çalışırım.


    Hocam hayırlı olsun öncelikle izlenimlerini merakla bekliyorum çünkü bende bi aksilik olmazsa haftaya PRO veya gücüm yeterse G25 alacağım.
  • arkadaşlar gücünüz yetmiyorsa bekleyin biriktirin paranızı ben zamanında momo almıştım bir hafta sonra sattım çocuk oyncağı gibi geliyor.sizde prodan sıkılacaksınız o yüzden yol yakın iken iade edin paranızı çöpe atmış olduğunuzu anlıyacaksınız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xavi06

    kardesım valla g25 xboxta calısmıyor dıye bılıyorum...gt5 e desteksız olması konusuna gelınce catır catır oynuyorum ıkı saattır prologue rahat ol o konuda.ganeja kopardın benı ya

    hocambiraz daha inceleme ve resim iyi olur
  • ARKADASLAR BUGUN BI MASA YAPTIRDIM KENDIME VE EV HANIMI SEKLINDEN KURTARDIM KENDIMI

     PS3 - OYUN DİREKSİYONLARI İNCELEMESİ  (G25-GT Wheel-Momo) #UPDATED#


    HOCAM BENCE KESINLIKLE BOYLE MONTE EDECEK YER BULDUKTAN SONRA SUPER BI ALET...BEN COK ZEVK ALARAK KULLANIYORUM..ILK ZAMANLARDAKI KULLANMAM ILE SIMDIKI ARASINDA MUTHIS BIR FARK VAR COK CABUK ALISIYOR INSAN..TABI KI BENIM ICIN EN OLUMLU YANI EŞİMİNDE ARTIK PS3 TEN FAYDALANMASI OLDU....DUN AKSAM SAAT 23:00 TE ALDI DIREKSIYONU SAAT 02:00 DA ZOR ALDIM ELINDEN(bu soyledıgımde kesınlıkle bı abartma ve yalan soz konusu degıldır)...BENCE PARAYI HAK EDIYOR KI ZATEN BANA GELEN FATURADA ALETIN NORMAL FIYATININ 540 YTL CIVARI OLDUGU 120 YTL CIVARINDA ISE ISKONTO YAPILDIGI YAZIYOR...
  • gerçekten çok şık olmuş.güle güle kullanın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gameman

    gerçekten çok şık olmuş.güle güle kullanın.

    tesekkur ederım kardesım sagolasın....ben bıraz dalayım oyuna..
  • En büyük sorun bu direksiyonlarda uygun bir konuma yerleştirebilmek. Şimdilik "idare eder" bir çözüm ancak bu kadar oldu. Bir fikir vermesi açısından iki fotoğraf koyuyorum...
     PS3 - OYUN DİREKSİYONLARI İNCELEMESİ  (G25-GT Wheel-Momo) #UPDATED#


     PS3 - OYUN DİREKSİYONLARI İNCELEMESİ  (G25-GT Wheel-Momo) #UPDATED#


    Şu an her yeni bir şey aldığımda olan biraz pişmanlık, biraz da mutluluk duygularını birlikte yaşadığımdan ürün hakkındaki nihayi düşüncelerimi ilerki günlere saklıyorum. Yanlış yönlendirme yapmak istemediğimden...

    Ama bir iki şey söylemek gerekirse...

    + ları:

    .GT5 'in destek vermesi. Oyun options menüsünde direksiyon gözüküyor. Çeşitli ayarları rahatlıkla yapabiliyorsunuz.
    .Ps3 tuşlarının direksiyon üzerinde olması, menüler arasında dolaşırken büyük kolaylık sağlıyor.
    .Oyun zevkini arttırıyor gibi.. gibi diyorum çünkü kesin kanıya varmak için daha uzun süreli kullanmam gerekiyor. Henüz erken.
    .Kullanılan sabitleme mekanizması oldukça pratik ve sağlam.

    - leri:

    .Oyuncak havasından kurtulamamış.
    .Plastik kalitesi düşük. Direksiyon simitinde kullanılan materyalse fena değil.
    .Evin salonunda kullanmak kablo karmaşası, uygun masa bulunması vs. nedenlerle kısa zamanda bıktırıcı bir uğraş olabilir.
    . Direksiyonun geri toplaması oldukça yavaş. Oyundaki performansı düşürebilecek bir etken.

    Ayrıca olarakta şunu belirteyim. Direksiyon 900 derece dönüyor. Ama bunun pratikte çok faydası olmuyor. Genelde oyun içinde tahmini olarak 360 derece dönmesi yeterli oluyor. Ondan fazla döndürmelerde geri toplamanın yavaşlığı nedeniyle kullanım zorluğu ortaya çıkıyor.

    Not: Bazı düşüncelerim kullanım sürem henüz çok az olduğu için ilerde değişebilir. Şimdiki ön izlenimlerim bu şekilde...
  • xavi06 hocam düzeldimi o kendi kendine direksiyonun dönme olayı?
  • Kablo uzunluğunu merak edenler için yaklaşık 3 m. Elektrik kablosu az daha uzun gibi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.