Şimdi Ara

ps3 logitech x540 bağlama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yeni ps3 slim aldım ama logitech x540 bir türlü bağlayamadım.nasıl bağlayabilirim birdehttp://www.ranteks.com.tr/index.php?cmd=urun_goster&urun=835 linteki ürünü kullansam optik ses tam 5+1 sesi alabilirmiyim?kullanan varmı bu aparatı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 30 Ocak 2010; 1:49:12 >

• gidicen elektirikçiye jack alcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

http://forum.donanimhaber.com/m_24367386/mpage_1/f_/key_//tm.htm#24367386

saol.formun arama motoru çalışmadığından yeni konu açtım. verdiğim linkteki ürüne baktınmı decoder görevi görüp analog sesi optik sese dönüştürür mü acaba?orda 1-2 ürün daha var

• Benim bildiğim X-540 ile dijital ses alamıyorsun. Analog oluyor sadece. Verdiğin linkteki ürün hakkında fiktim yok. PS3 le uzun süre X-540 kullandım analog şekilde. Bu şekilde 2+1 olarak ses alabiliyoruz. Tabi X-540 kumandası üzerindeki "Matrix" tuşu ile sanal 5+1 alabiliyorsun. Ben bu şekilde kullandım. Ses kalitesi çok iyiydi ve son derece memnundum ama optik kablo ile dijital bağlama meselesi yüzünden Z-5500 aldım.
  • decoder kullanırsak optik ses alabiliyoruz diye biliyorum.verdiğim linkteki ürün acaba bu işe mi yarıyor artık yarın firmayı arayıp soracam
  • Decoder kullanırsan optik ses alabilirsin sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK Logitech Z5500
    3 yıl önce açıldı
    Logitech z5500 Subwoofer Sorunu...
    15 yıl önce açıldı
    LOGİTECH Z5500 ARIZASI??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Decoder kullanırsan optik ses alabilirsin sanırım

decoderi bir bulsam ah ah anında kapacam da piyasa da yok
  • bendede aynı ses sistemınden var içinden cevirici bir kablo cıkmıstı. yeşil olanı taktıgımda ses alabılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: owen_10

bendede aynı ses sistemınden var içinden cevirici bir kablo cıkmıstı. yeşil olanı taktıgımda ses alabılıyorum.

Evet o kabloyla ses alabilirsin ancak dijital (gerçek 5+1) ses alamazsın. O şekilde 2+1 (Matrix tuşuna basarsan Sanal 5+1) olarak çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: owen_10

bendede aynı ses sistemınden var içinden cevirici bir kablo cıkmıstı. yeşil olanı taktıgımda ses alabılıyorum.

bende de çıktı ama yeşil uç sanki o optik girişe uymuyor veya başka bir aparat vardı da ben kaybettim onu.ses sistemini alalı 1 seneden fazla oluyor xbox kolaylıkla bağlayabiliyorum ama ps3 sorun oldu
  • Ses için PS3'ün ve X-540'ın kutusundan çıkan aparatları kullanacaksın. Aşağıdaki resimdeki gibi bağlantı yaparsan sesi alabilirsin. Bağlantıyı yaptıktan sonra PS3'ten yapılması gereken ayarlar: Settings > Sound Settings > Audio Output Settings > Audio Input Connector / SCART / AV MULTI ve ardından gerekli ses formatlarını işaretleyip işlemi tamamla, artık ses X-540'tan geliyor olacak (@sarppy'den alıntıdır)

Bu kabloyu kullandığın zaman herhangi bir çeviriciye gerek duymadan PS3 ile X-540'ı kullanabilirsin

Edit: Bende bu şekilde kullandım PS3 ve X-540 ikilisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 30 Ocak 2010; 2:52:41 >

• quote:

Ses için PS3'ün ve X-540'ın kutusundan çıkan aparatları kullanacaksın. Aşağıdaki resimdeki gibi bağlantı yaparsan sesi alabilirsin. Bağlantıyı yaptıktan sonra PS3'ten yapılması gereken ayarlar: Settings > Sound Settings > Audio Output Settings > Audio Input Connector / SCART / AV MULTI ve ardından gerekli ses formatlarını işaretleyip işlemi tamamla, artık ses X-540'tan geliyor olacak (@sarppy'den alıntıdır)

Bu kabloyu kullandığın zaman herhangi bir çeviriciye gerek duymadan PS3 ile X-540'ı kullanabilirsin

Edit: Bende bu şekilde kullandım PS3 ve X-540 ikilisini.

X-540'ın kutusundan çıkan aparat nasıl birşey acaba :D bendeki yeşil uç normal ps girşilerinde olan bir uç onu başka bir aparatla çeviriyorsun galiba.

• Valla aparatı bilmiyorum. Benim X-540 tan çıkmışmıydı hatırlamıyorum. Ama bu kablo tüm ihtiyacı karşılıyor ;)

• quote:

Valla aparatı bilmiyorum. Benim X-540 tan çıkmışmıydı hatırlamıyorum. Ama bu kablo tüm ihtiyacı karşılıyor ;)

kardeş çok sağol ama bu kablo var bu kablonun çıkışındaki beyaz ve kırmızıyı ps3 takamıyorum.bugün elektronikçiye gidecem zaten ordan çözerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.