Şimdi Ara

PS3 İÇİN ACİL YARDIM VE GÖRÜŞLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullanmakta olduğum ps3 üm kırdırılmış bir makinadır.Sizlere şunu sormak istiyorum ben bu makinada orjinal oyun olan f1 2011 oynayabilirmiyim.Bazı kişilerden şöyle bişey duydum makinaya orjinal oyunu taktığın zaman birdaha kopya oyun oynanamıyormuş.Bu konuda bilgi ve görüşlerinize ihtiyacım var.Bana bu oyunu oynamam için nasıl bir yol tavsiye edebilirsiniz.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler

• PS3 ü kırdırmak demek onun içine bir yazılım yükleniyor o yazılım ile kopya oyunları oynayabiliyorsun. O yazılımı silersen oynayabilirsin tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

PS3 ü kırdırmak demek onun içine bir yazılım yükleniyor o yazılım ile kopya oyunları oynayabiliyorsun. O yazılımı silersen oynayabilirsin tabiki.

Kardeş peki ps3 içindeki yüklü oyunları silmeden orjinal oyun f1 2011 oynayamazmıyım.Şunu da size sorsam orjinal mi kopyamı her yönüyle hangisini tavsiye edersin
  • Kesinlikle orjinal kullanın. Orjinal oyunlardan sıkıldığınız zaman satabilirsin veya takaslayabilirsin. f1 2011 son sürüm ps3 update istiyorsa şuan için oynayamazsın arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justings

quote:

PS3 ü kırdırmak demek onun içine bir yazılım yükleniyor o yazılım ile kopya oyunları oynayabiliyorsun. O yazılımı silersen oynayabilirsin tabiki.

Kardeş peki ps3 içindeki yüklü oyunları silmeden orjinal oyun f1 2011 oynayamazmıyım.Şunu da size sorsam orjinal mi kopyamı her yönüyle hangisini tavsiye edersin

yazılımı silersen oyunlar gider mi bilmiyorum çünkü ben makinamı kırdırmadım orjinal kullanıyorum ama oyunlar gitmez büyük ihtimal. Kesinlikle orjinal kullanmalısın PS3'ün en önemli özelliği oyunları online oynamak,update almak ve makineyi güncellemek. Sonuçta kopya oyun alarak makinanın bir sürü güzel özelliği gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zilgar

Kesinlikle orjinal kullanın. Orjinal oyunlardan sıkıldığınız zaman satabilirsin veya takaslayabilirsin. f1 2011 son sürüm ps3 update istiyorsa şuan için oynayamazsın arkadaşım.

Arkadaşım oyunu daha almadım daha doğrusu makinam kırdırılmış olduğu için kararsızım alsammı almasammı diye.Alırsam sanırım daha kopya oyun oynanamıyacak bi kaç kişiden öyle duydum.Size de sorayım bu makinaya f1 2011 oyunu takarsam bu şekilde oynayamazmıyım ne dersin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: justings

quote:

yazılımı silersen oyunlar gider mi bilmiyorum çünkü ben makinamı kırdırmadım orjinal kullanıyorum ama oyunlar gitmez büyük ihtimal. Kesinlikle orjinal kullanmalısın PS3'ün en önemli özelliği oyunları online oynamak,update almak ve makineyi güncellemek. Sonuçta kopya oyun alarak makinanın bir sürü güzel özelliği gidiyor.

Arkadaşım ben makinayı alırken bu tür konulara hiç vakıf değildim acemiliğime geldi vede satıcı 20 tane oyunuda yükleyince almak çok cazip geldi ama şimdi bir f1 hastası olarak yeni çıkan f1 2011 oyunu nu oynamamak çok acayip geliyor.Orjinal oyun cd sini kırdırılmış bir makinaya takarak oyun oynanabiliyormu.Yani makina oyun takıldığı anda orjinal özüne geri dönme ihtimali varmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hatta etmişsin ben ps3 almadan önce forumlarda araştırdım. Birkaç kişiye sordum ve aldığım yerdeki adam banada kırdırma teklifi yaptı kabul etmedim. Orjinal oyun alma zevki başka Bence orjinal oyunu oynarsın ama sonradan tekrar kopya oynar mısın ? bilemiyorum.
  • quote:

Hatta etmişsin ben ps3 almadan önce forumlarda araştırdım. Birkaç kişiye sordum ve aldığım yerdeki adam banada kırdırma teklifi yaptı kabul etmedim. Orjinal oyun alma zevki başka Bence orjinal oyunu oynarsın ama sonradan tekrar kopya oynar mısın ? bilemiyorum.

Bilgilendirme ler için çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.