Şimdi Ara

PS3 HARD DISK HATASI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun oynarken kabloya takıldı ayağım ps3 yere düştü. Hdd de sıkıntı vardı zaten anlıyordum.

"Cannot start. The appropriate system storage was not found. " Diyor. Şimdi ne yapmam lazım ?

Orijinalden alıntı: Blue Fox

HDD pert olmuş benimde başıma gelmişti gerçi düşürmedim ben ama arızalandı garantiye götürdüm sıfırını verdiler makinanın.Garantisi varsa götür yoksa yeni hdd almaktan başka çaren yok.

Garanti yok. Hdd elimde pcye nasıl bağlayacağım bunu . Ebayda falan var mıdır yoksa kadıköyden mi yaptırayım tahtakale falan.

Orijinalden alıntı: cllyldrm

quote:

HDD pert olmuş benimde başıma gelmişti gerçi düşürmedim ben ama arızalandı garantiye götürdüm sıfırını verdiler makinanın.Garantisi varsa götür yoksa yeni hdd almaktan başka çaren yok.

Garanti yok. Hdd elimde pcye nasıl bağlayacağım bunu . Ebayda falan var mıdır yoksa kadıköyden mi yaptırayım tahtakale falan.

Hdd tamiri pek işe yaramaz yani 3-5 ay götürür en fazla bende öyle olmuştu filmlerin olduğu hdd de. Sıfır satın alabilirsin. Vatan bilgisayarı incele istersen yada kadıköyden 80 tl bulabilirsin araştırır pazarlık yaparsan. Tamir için kadıköye götürebilirsin. Bilgisayara bağalaman içinde sata kablosu lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

quote:

Hdd tamiri pek işe yaramaz yani 3-5 ay götürür en fazla bende öyle olmuştu filmlerin olduğu hdd de. Sıfır satın alabilirsin. Vatan bilgisayarı incele istersen yada kadıköyden 80 tl bulabilirsin araştırır pazarlık yaparsan. Tamir için kadıköye götürebilirsin. Bilgisayara bağalaman içinde sata kablosu lazım.

Sağolasın hocam gerek kalmadı. Hdd çıkartıp okşadım biraz geri taktım çalıştı , bi süre daha idare eder herhalde , sevgiye ihtiyacı vardı galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bad sector'lü HDD + SSD
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.