Bildirim
PS3 HARD DISK HATASI ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
HDD pert olmuş benimde başıma gelmişti gerçi düşürmedim ben ama arızalandı garantiye götürdüm sıfırını verdiler makinanın.Garantisi varsa götür yoksa yeni hdd almaktan başka çaren yok. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Fox
HDD pert olmuş benimde başıma gelmişti gerçi düşürmedim ben ama arızalandı garantiye götürdüm sıfırını verdiler makinanın.Garantisi varsa götür yoksa yeni hdd almaktan başka çaren yok.
Garanti yok. Hdd elimde pcye nasıl bağlayacağım bunu .
Ebayda falan var mıdır yoksa kadıköyden mi yaptırayım tahtakale falan.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cllyldrm
quote:
HDD pert olmuş benimde başıma gelmişti gerçi düşürmedim ben ama arızalandı garantiye götürdüm sıfırını verdiler makinanın.Garantisi varsa götür yoksa yeni hdd almaktan başka çaren yok.
Hdd tamiri pek işe yaramaz yani 3-5 ay götürür en fazla bende öyle olmuştu filmlerin olduğu hdd de. Sıfır satın alabilirsin. Vatan bilgisayarı incele istersen yada kadıköyden 80 tl bulabilirsin araştırır pazarlık yaparsan. Tamir için kadıköye götürebilirsin. Bilgisayara bağalaman içinde sata kablosu lazım._____________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cllyldrm
quote:
Hdd tamiri pek işe yaramaz yani 3-5 ay götürür en fazla bende öyle olmuştu filmlerin olduğu hdd de. Sıfır satın alabilirsin. Vatan bilgisayarı incele istersen yada kadıköyden 80 tl bulabilirsin araştırır pazarlık yaparsan. Tamir için kadıköye götürebilirsin. Bilgisayara bağalaman içinde sata kablosu lazım.
Sağolasın hocam gerek kalmadı.
Hdd çıkartıp okşadım biraz geri taktım çalıştı , bi süre daha idare eder herhalde , sevgiye ihtiyacı vardı galiba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler