Merhaba arkadaşlar hediye bir ps3 slim 120 gb geldi. Dandik de olsa bi tvye baglayıp deniyim dedim. Normal tüplü bi tvye skart grişinden bagladım ama aleti acar acmaz acayip bi ses gelio aletten, "dırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" diye kafayı yicem ya buna bi çare var mıdır? servise mi götürmek lazım napmak lazım bi yol gösterin lütfen.. teşekkürler
Eğer yurt dışundan geldiyse Çevirici (W) lazım , Wolt uyumsuzluğundan yanar eğer YURT DIŞI ise...Normal türkiyeden alınma slim ise bilemiyeceğim...
yok ya türkiyeden alnmış ankara bestbuydan
Sakın açma hemen servise götür. Bir şey olmasın.
yok açmaya cesaret etmem de, bunu sonye mi goturucez yoksa bestbuya mı götürmem gerek ?
ayni sesin kat kat kotusu bende de var bu olay soyle aciklanabilir tum slimler dehset derecede sesli fakat odasi buyuk olanlar salonda ps3 u kullananlar ve genelde tv sesini acik tutanlar cihazin sesini fark etmiyor benim gibi oda kucucuk ise ve gece tv sesi kapaliysa kafanizi duvarlara vurmak istersiniz igrenc derecede sesli calisiyor alet ustelik cihaz 1 saat veya 10 saat acik kalsin fan seviyesi hic dusmuyor fat ps3 te oyundan ciktiktan sonra 20 dk icinde fan sesi seviyesi duserdi gece uyurken download acik birakirdim slim de imkansiz
PS3 slim kullanıyorum ve disk sesi dışında hiçbir şey ses gelmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Daxteroy
PS3 slim kullanıyorum ve disk sesi dışında hiçbir şey ses gelmiyor.
aynen oyun oynarken oda duyulmuyo yani
abi bi sorun var yani kesin, ya harddiskten geliyor ya da fandan. daha açar açmaz bişi yapmadan tırtırlamaya başlıyo alet
quote:
Orijinalden alıntı: bod
abi bi sorun var yani kesin, ya harddiskten geliyor ya da fandan. daha açar açmaz bişi yapmadan tırtırlamaya başlıyo alet
İçinde disk bırakıyor musunuz?
yok. herhangi bi cdm bile yok. cihaz yeni geçti elime. ilk defa açtım açar açmaz tırlamaya basladı
quote:
Senin deyminle tırtır bir sesse sorun var demektir. çünkü normalinde rahatsız edici bir sesi yoktur cihazın. garantiye götür fazla çalıştırmadan
quote:
yok. herhangi bi cdm bile yok. cihaz yeni geçti elime. ilk defa açtım açar açmaz tırlamaya basladı
O zaman kesinlikle makinada bir problem vardır. Fan yada güç kaynağı gibi geliyor bana. Önemli değil bu. Yapmanız gereken tek şey geri verip, sıfırını almak.
quote:
quote:
içindei killzone bende hep takılı zararı mı var makinaya?
quote:
quote:
O zaman kesinlikle makinada bir problem vardır. Fan yada güç kaynağı gibi geliyor bana. Önemli değil bu. Yapmanız gereken tek şey geri verip, sıfırını almak.
Best buya mı vermem gerekiyor ? keşke kabul etseler ugraştırmadan. böle işlerde firmalar lanet ettiriyor.. bestbuydan da daha once bişi almadım bakalım ne olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: caca40
quote:
quote:
içindei killzone bende hep takılı zararı mı var makinaya?
Zararlı olduğunu düşünmüyorum. Disk içinde bırakıp, makinayı açarsak diskin dönme hızı duyuluyor ilk başta. O da bir dırr sesine benziyor; ama rahatsız edecek bir ses değil. Belki o dur diye şey ettim.
quote:
quote:
quote:
Best buya mı vermem gerekiyor ? keşke kabul etseler ugraştırmadan. böle işlerde firmalar lanet ettiriyor.. bestbuydan da daha once bişi almadım bakalım ne olacak.
Bestbuy'a verirseniz onlar aracı olur. Direk yetkili servise giderseniz tek muhattabınız olur. Ha bence Bestbuy'a gidin çünkü daha yeni almışsınız. Bana ayıplı mal satmışsınız, servis görmeden bana yeni makina verin diyin. Vermek zorundalar. :)
hemen aldığın yere geri götür(faturan ile beraber.) ve yenisi ile değişmesini; olmazsa ücretin geri iade edilmesini iste.zorluk çıkarırlarsa tüketici haklarına git.aldıktan 1 hafta sonra yenisiyle değiştirme yada para geri iade hakların gidebilir.sonra makinan servise gider.başın ağrır.
Bestbuyla muhattap ol. Aldığın günden itibaren 1 hafta içerisinde yenisini vermek veya paranı iade etmek zorundalar.
Benim best buy'dan aldığım ps3 kutusundan iki ay sonra açıp kurduk cihaz arızalı,ben yetkili servise verdim,cihaz oradan bölge,oradanda istanbul'a gitti yaklaşık bir ay sonra değişim kararı çıktı best buy dan gidip servis raporuyla yenisini aldım,bu uzun süreçle uğraşmaktansa gidip değiştirebiliyorsan değiştir.