Şimdi Ara

PS3'e PAHALI DİYENLER OKUSUN - X360 KARŞILAŞTIRMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ps3'e pahalı diyenler bir okusunlar etsinler. 360tan daha cazip kesinlikle. şimdi blue-ray oyunlar pahalı olacak boş medyalar pahalı olacak gibi savunmalar olacak. ne yani blue-ray olmasın mı? gerek yok mu? aslında pentium 3 yeterdi ne gerek var değil mi yeni teknolojilere, 56k günleri bile hoştu. 1080p'ye ne gerek var canım.

    http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=10540



  • Hocam geç kaldın, 10 dk önce ben açtım bu başlığı

    http://forum.donanimhaber.com/m_9941845/tm.htm
  • ps2 çıkmadan önce millet DVD ne onu bile bilmiyordu. şimdi elde ayakta dolanıyor.

    ps3 çıkınca aynen blueray da yaygınlaşacak. blueray writer, blueray rom, blueray disc. hepsini ucuza bulabileceğiz. yeni medya teknolojileri hep ps3 le geliyor, ps3 ile yaygınlaşıyor. bu da böyle olacak. Bluray şimdilik pahalıdır ama ps3 çıktıktan kısa süre sonra ucuzlayacağı kesin birşey.

    yani blurayi bahane etmesinler. aynı dvd gibi ucuzlayacak.

    ayrıca ps3 daha çabuk da kırılacak bana göre. daha yaygın bir konsol olacağı için kesinlikle çip daha önce çıkacaktır.

    microsoftta aynı 1080p ye sonradan geçiş yaptığı gibi bluray e de sonradan geçip müşterilerini masrafa sokacaktır bunu söylemek için kahin olmaya gerek yok. next gen oyunlar ileride kesinlikle büyük boyutta olacaklar.

    3 sene sonraki oyunların max. 9 gb olmayacağı kesin. en aşağı 15 gb. şimdiden ps3 ün resistance fall of man i 25 gb oldu bile. düşünün gerisini. Bluraya seve seve geçecek microsoft müşterilerini birde böyle kazıklayacak. basacak 300 dolar bluray masrafını.

    sonrada xboxcılar "xbox ucuz" diye sevinirler




  • Gears of War 8GB.Resistance 25 GB.Hangisinin iyi oldugu da asikar.Arada 17 GB fark var.Sony yeterince sikistirma kullanmiyor olabilir bana gore ilk oyunlarda.

    Blu-Ray 3-4 snee icinde yayginlasacak.Bana gore de cok olumlu bir teknoloji.Ama konsol erken ciksa bu ayri satilsa cok daha iyi olurdu bence.Sonucta 25gb ya da 50gblik optik medyalarda veri saklamak cok rahat olacaktir....
  • resistance fall of man daha bitmedi bile yapımı. hangisi iyi belli değil. gün geçtikce güzelleşiyor resistance fall of man.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Ekim 2006; 14:55:26 >
  • Ps3 sundugu teknoloji yenilikler ve oyunlardaki üstün grafigi ve oyun firmalarının sonuna kadar destegi ile yine lider olucak bunu tartısmanın anlamı bile yok.

    X box 360 güzel bir konsol ama adamlar devam deistiriyor birseyler pcden farkı yok ellerinde olsa ekran kartı bile deistirme yaptıracaklar:D:D
  • O fiyatların bide Türkiye'de ne kadar olacağını söyleseniz avrupa birliğene girdikte benim mi haberim yok?
  • XBOX 60 aparat ekliyor.Yani oyuna etki edecek bir performans donanımı değil....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 1ntrud3r

    O fiyatların bide Türkiye'de ne kadar olacağını söyleseniz avrupa birliğene girdikte benim mi haberim yok?



    girmedik şüphesiz ancak hangimiz şu anda garantili ps2 ye 400 verip alır yada psp ye 600 verir alır.....yapmayın azıcık tutarlı olmak lazım...herkes şunu biliyor ki kendisine cazip gelecek fiyattan alacaktır PS3 ü...Üstelik Xbox gibi tamir edilmeme korkusu olmadan
  • http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=10561

    Konsol oldu 650 dolar.HDMI kablo 50 dolar imis.Ha daha ucuza bulunabilir ama SOny almak mantikli.Ancak dusununce gene benim icin konsollar 1 numara.PC ye para yatirmaktansa.Neyse ki 2 seneye falan ucuzlar konsol.O zaman daha rahat olur benim icin....
  • ya neden bahsediyosunuz..gerçekçi düşünsenize ..kesinlikle ps3 düşmanı değilim aksine çok seviyorum..ps1-ps2 yi ilk alanlardanım trde..

    tabiki biz yeni teknolojiden yanayız tabiki blue rayde hd dvd de yeni teknoloji ancak..şu an için bu kadar paralar vermeye değermi..bedava oyun oynamak varken..tr de bu makina bu şekilde kesinlikle tutmaz..


    ancak blu-ray ucuzlicak ve 1080p oyun diyosunuz..kaçınız önümüzdeki 2 sene içinde 1080p bir tv alabilecek..

    şu anki fiyatı 5000 usd.düşsün 3000 usd ye..

    ps3 kırıldı diyelim..hanginiz 800 euro verip blue ray yazıcı alacak (fiyat bazı lg hd-dvd yazıcıdan alınmıştır.)ve medya alıp yazacak.. hadi düşsün düşsün 300 euro oda 2 sene içinde..

    ha parası bol olan adam alır ps3 alır 1080p tv alır orjinal eyvallah derim..ancak yukarda yazdığım durmlarda
    bu makinayı alıcak adam çok az..

    hala ps2 yi sony bayisi 400 ytl ye satıyo..oyunlarda 120 ytl civarı ps3 düşünemiyorum bile 2000 ytl olur herhalde..zaten parası bol olan adam alır yok şurdan aliim ucuz oyunu usaden aliim ucuz diye bakmaz..


    ha şahsen bende alırım bu makinayı ama iice herşey oturup ucuzladıktan sora bana %10 daha ii grafik vercek diye bu makinaya bu kadar paralar dökmem..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 23 Ekim 2006; 2:01:45 >




  • Gidip satın alırsın kopya oyunları olur biter birden vermezsin o kadar parayı ayrıca illaki gidipte 1080 p alman sart deil Hd Ready televizyonların cogunda süper performans saglıyacak Ps3 konsolu.
  • şu anda bende hd ready televizyonda zaten mükemlle performans sağlayan bi makina var beklememe gerek yok..ben bi online pes6 yapiim..bari..

    kopya oyunları endem satar size orjinal parasına .. herhalde 2009 veya 2010 gibi alırsın ..endemden istersen pre order yap..


    quote:

    Orjinalden alıntı: Resident Evil

    Gidip satın alırsın kopya oyunları olur biter birden vermezsin o kadar parayı ayrıca illaki gidipte 1080 p alman sart deil Hd Ready televizyonların cogunda süper performans saglıyacak Ps3 konsolu.




  • Hd Ready alıcam ama 1080 p almayı düsünmüyorum ve almamda sart deil illaki 1080pde oynayacagım diye bir sartım yok benim güzel bir Hd Ready alıcam ve is tamam oyun derdimde yok sanırım okumadın yazdıgım mesajı

    Bu arada iyi oyunlar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 23 Ekim 2006; 2:14:15 >
  • PS3 için,gücü yetmeyenler bekleyeceklerdir kopya olayının yaygınlaşması.

    Ama orjinal oyunda şöyle bir avantaj var.İlk birkaç sene konsolun kırılmasının zor olduğunu farzedersek,aynı XBOX 360'ın ilk dönemlerinde olduğu gibi bir 2.el pazarı oluşacaktır.100-150 YTL ye oyun alıp 50 ye değil de 100 e falan satacağız belki oyunları şurda burda.Bu nedenle 2.el oyun,şu FW hack çıktıktan sonraki gibi düşük fiyatlara gitmeyecektir.Mesela ben zamanıdna gittigidiyorda 130 YTL'ye,140 YTL'ye oyunlar sattım.

    1080 P değil de 720 P de yeterli.Zaten birçok oyun 720 P olacak.Ha tabiki 1080P TV olsa süper olur.Ama imkanı olmayabilir birçok kişinin buna.Ben de PS3'e hazırlık olsun diye HD TV'mi HDMI çıkışlı seçtim.

    Sony,TGS ve sonrasıdna birçok hatasından arınmıştı.Tek hatası belki de HDMI kablo vermemek oldu.Ama olsun,bana göre yine de 650$ PS3 için pahalı bir meblağ değil....




  • Birkac sene diyorsunuz ne yaptınız yok Ps4 cıktıktan sonra cıkacak cip fazla uzun sürmeyecek Ps gibi satıs rakamları üstün bir konsol serisinin cip calısmaları cok hızlı yürütürler ve ne yapar eder cıkartırlar hemde kısa bir zaman diliminde nerden cıkartıyorsunuz seneler falan.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: solidfb

    Ama olsun,bana göre yine de 650$ PS3 için pahalı bir meblağ değil....


    Nasıl öğrencilik bu solidfb
    Biz demek ki garibanmışız
    Yüklü miktar maaş almama rağmen fiyatta dahil olmak üzere birçok çekincem varken.
    Bravo doğrusu
  • sen benim yazıyı dikkatli oku.. kopya ile ilgili..

    1080p almicam diosun kardeş..peki ne farkı kaldı x360 tan siz 1080p yi savunmuyomusunuz..bu özelik sonyi de işte x360 tan çok daha üstün kılan özellik değilmi..size göre..


    bi kere daha sölüyorum ey türk oyunseverler (mok gibi çuvalla parası olanlar değil) sizce %10 gibi bir grafik üstünlüğü olsa değermi bu kadar para harcamaya..mis gibi copy oynamak varken..

    copy oynamak tabiki ii bişey değil ama napalım bizim gibi geliri düşük ülkelerde mecburuz..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: DeLLaS


    quote:

    Orjinalden alıntı: solidfb

    Ama olsun,bana göre yine de 650$ PS3 için pahalı bir meblağ değil....


    Nasıl öğrencilik bu solidfb
    Biz demek ki garibanmışız
    Yüklü miktar maaş almama rağmen fiyatta dahil olmak üzere birçok çekincem varken.
    Bravo doğrusu


    Ben alamayacağım PS3'ü ilk etapta o ayrı.Demek istediğim bir ekran kartı 600-650 dolar iken,yani şu sıralar üst düzey oynamak için kullanılan ekran kartı,e makinanın vaadleri de belli,bu fiyat odnan fazla değil.Yoksa ben de ÖSS sonrası yani 1.5 sene sonra falan almayı düşünüyorum.Zaten önce de almam zor,maddi sıkıntı yüzünden.O zamana kadar da ucuzlar ve MGS falan gelir,harika olur.

    Benim ucuz dememdeki anlam,konsolu rahatça alabilemem değil,konsolun vaadlerine göre çok iyi fiyat olmasıdır....




  • tebrik ediyorum kardeş ..bende yüklü miktarda maaş almama rağmen hala o kadar parayı ps3 e vermeyi düşünmüyorum..az bi garfik farkı olcak diye orasıda şüpheli ben gözle görmeden screenshota falan inamam.

    650 usd ye biz ancak yurtdışından oda makina bollaşınca yani çıktıktan 1 sene sonra alabilirz..

    trden almaya kalkmak herhalde enayilik olur..



    quote:

    Orjinalden alıntı: DeLLaS


    quote:

    Orjinalden alıntı: solidfb

    Ama olsun,bana göre yine de 650$ PS3 için pahalı bir meblağ değil....


    Nasıl öğrencilik bu solidfb
    Biz demek ki garibanmışız
    Yüklü miktar maaş almama rağmen fiyatta dahil olmak üzere birçok çekincem varken.
    Bravo doğrusu




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.