Şimdi Ara

PS3 Dualshock 3'ü görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teknosadan ps3 almıştım ve yanında biotech kol vermişlerdi.3.0 update'inden sonra biotech kol çalışmıyor.
    PS tuşuna basıldığında makineyi açıyor ancak oyunda veya menüde kumanda etmiyor.1. ve 2.ışıklar aynı anda yanıyor.Ne
    yaptıysam çalıştıramadım.Kola res attım.Usb ile denedim olmuyor.Biotechi aradım yeni gelecek update ile düzelir diyor.
    Ben pek ihtimal vermedim buna.Eğer yakınlarda update gelmezse gidip kazıkçı teknosanın kafasına kolu fırlatayım mı,başka kol
    verirler mi?Şimdiden teşekkürler.

• aynı sorun bende de var yok mu bilen ?
  • Biotech 3.01de çalışmıyor dememe rağmen, 3.0da çalıştığı için iadesinin olmayacağını söylediler
  • Bildiğim kadarıyla Sony'nin onaylamadığı aksesuarlar çalışmıyor. Böyle bir zorunluluk gelmişti yanılmıyorsam.
  • Dual Shock PS3 ü görüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mempa

Biotech 3.01de çalışmıyor dememe rağmen, 3.0da çalıştığı için iadesinin olmayacağını söylediler

ben de aradım sonraki patchde düzelir diyor eleman versiyon geri de alınamıyor.keşke hiç nete bağlamasaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®evoltant™

quote:

Biotech 3.01de çalışmıyor dememe rağmen, 3.0da çalıştığı için iadesinin olmayacağını söylediler

ben de aradım sonraki patchde düzelir diyor eleman versiyon geri de alınamıyor.keşke hiç nete bağlamasaydım

Versiyon geri alınıyor diye biliyorum sanki ! Açma tuşuna konsolu açarken basılı tut hiç bırakma karşına çıkan menude ne yazıyor ise buraya yaz yardımcı olim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dualshock 4 açılmıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • son update de çakma ds3lerin çoğu bile çalışmıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: O-Z-G-U-R

Dual Shock PS3 ü görüyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

quote:

Orijinalden alıntı: ®evoltant™

quote:

Versiyon geri alınıyor diye biliyorum sanki ! Açma tuşuna konsolu açarken basılı tut hiç bırakma karşına çıkan menude ne yazıyor ise buraya yaz yardımcı olim

yaptım dediğini ayarlar sıfırlandı sanırım ilk aldığım günkü gibi açıldı ama versiyonda bir değişiklik yok ekrana da bir yazı gelmedi

• Aynı sorun benim de başıma geldi. Teknosa'ya götürdüm kolu arızalı diye. 2 hafta sonra ürünün tamirinin mümkün olmadığını (???) ve ellerinde aynı üründen olmadığını söyleyip paramı geri iade ettiler Şimdi yazılanları okuyunca galiba ben bu konuda baya şanslıymışım
  • ya o bendede oldu çözümü ub kablosunu tak şarz kablosu yanı sonra makinayı normal kapa sonra orta tusu basılı tut jogistigin makina açılcak sonra şarz kablosunu cıkar jogistikten sabitlenıyo koldaki ışık bende artık o sorunç ıkarmıyo onceden cıkarıyoda duzeldi
  • BIOTECH PS3 wireless controllerda bu sorun halen varmı kolu gormeme??

http://urun.gittigidiyor.com/Biotech-Wireless-Ps3-Ps2-Pc-Kol-Kablosuz_W0QQidZZ29024615

bunu almayı dusunuyorum

nedersiniz???

30 tl wireless duo shock 3 kullanıcı yorumları genelde olumlu
  • Ürün 60 tl?
  • 30'a satanda var böyle kazıkçı kişilere sinir oluyorum ya gg'da. lan 20 daha verip ds3 alırım
  • benim update 3.66 biotech kol alsam çalışmazmı yani şimdi ds3 mü almam lazım illa?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.