Şimdi Ara

PS3 CAFE AÇMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biliyorum böyle konular ve forumlar yeterince ama yeterince mevcut ve sürekli konuşulmuş. Bi kısmı çok önceleri bir kısmıda yeni konuşulmuş.
    Ben kendi gidişatımı ve olayımı anlatayım size. PS3 cafe açmak mantıklımı? Getirisi nedir? Kar edermiyim? Şeklinde sorular sormayacağım. PS3 Cafe açmak istiyorum.

    -Bunun için en uygun fiyatlı PS3'ü "İSTANBUL"dan nereden bulabilirim? Şahsıma faturalı, garantili verebilecek güvenilir, bugun var yarın yok olmayacak, merdivenaltı tabir edilen işletmelerden olmayacak. Alınacak PS3'ler CFW yükleneceği için herhangi bir sorunda gerektiğinde (ücreti mukabilinde dahi de olsa) teknik servis ve danışmanlık verebilecek, CFW olayını garantili yapıp cihazları teslim edebilecek bir firma bileniniz var mı ?

    -Çok değil ama yinede minimum 10 cihaz alınacaktır.

    -Cafe sektöründe en yaygın kullanılan model hangisidir?

    Şimdilik sorularım bu kadar. İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.







  • Arkadaşım ne yaparsan yap ancak PS3 kafede PES Mortal Kombat/Tekken ve NFS dışında exclusiveler de olsun sana yalvarıyorum her PS3 kafeye baktığımda insanların sadece PES oynadığını görmek beni çok üzüyor hayır madem illa futbol oyunu oynayacan FİFA oyna arkadaş ama yok illa kendi bildikleri yoldan gidecekler aynı inat oyun özürlülerinde de var yok PS4 Amerikada çıkmış bize gelmemiş yok GTA V Avrupa'da çıkmış bir arkadaşım da Xbox 370 evet 370 Avrupa'da çıkmış dedi bende tamam ne güzel deyip geçiştirdim biliyorum inatlarını çünkü
  • Tamamdır hocam ;)) tavsiyelerini dikkate alacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aldarisedr

    Tamamdır hocam ;)) tavsiyelerini dikkate alacağım.

    Allah seni bana yolladı bir öneri daha exc. oyunlar alırken co-op oyunlar olmasına özen göster Uncharted Killzone Little Big Planet gibi özellikle Little Big Planet'te hatırladığım kadarıyla 4 kişiye kadar destek vardı küçük çocuklar için ve platform sevenler için ideal çözüm

    Birde Rayman var dikkate almana değer o da çok çok zevklidir co-op oynarken

    (Her ne kadar insanların asla alışkanlıklarını değiştirmekte zorlandıklarını bilsemde eğer seni birkaç kez futbol oyunu oynarken değilde Killzone oynarken görürlerse bir merakla onları orijinal kullanmaya teşvik eder ve dünyada sadece Counter-Strike ve PES dışında oyun olduğunu gösterebilirsin )




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.