Şimdi Ara

Ps3 Alacağım yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps4 geldi ama ben ps3 alacağım almam mantıklımıdır ps3'e yeni oyunlar gelirmi seneye ?

• 3 sene daha var oyun çıkmasına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani alınabilir hala diyorsunuz ?
  • Alınır, Sony 2 sene daha desteği sürdürecekti eğer yanlış hatırlamıyorsam. Fakat imkanın varsa PS4 almanda bir sakınca yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnmaskYourDesire

Alınır, Sony 2 sene daha desteği sürdürecekti eğer yanlış hatırlamıyorsam. Fakat imkanın varsa PS4 almanda bir sakınca yok.

+1 bencede imkan varsa ps4 almalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 2 Şubat 2014; 20:01:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnmaskYourDesire

Alınır, Sony 2 sene daha desteği sürdürecekti eğer yanlış hatırlamıyorsam. Fakat imkanın varsa PS4 almanda bir sakınca yok.

bakıcam ps4 zor gibi ama büyük ihtimal ps3 alıcam ama ps4 alsak fena olmazda suanda görünen ps3

http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Konsollar%C4%B1/sony-ps719217527-ps3-12gb-m-chassis-eur-black/productdetails.aspx?I_ID=63117

?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaseyJones28 -- 2 Şubat 2014; 20:04:59 >

• 2.el temiz bi ps3 alabilirsin uygun fiyata daha ps3 için çıkıcak çok oyun var oynamadığın oyunlarıda sayarsak alternatifin bol olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

2.el temiz bi ps3 alabilirsin uygun fiyata daha ps3 için çıkıcak çok oyun var oynamadığın oyunlarıda sayarsak alternatifin bol olur

2.el alırımda pek güvenemiyorum 650tl'ye vardı bugün oyuncuda onu almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: black-ops-28

quote:

2.el temiz bi ps3 alabilirsin uygun fiyata daha ps3 için çıkıcak çok oyun var oynamadığın oyunlarıda sayarsak alternatifin bol olur

2.el alırımda pek güvenemiyorum 650tl'ye vardı bugün oyuncuda onu almayı düşünüyorum

Garantisi devam eden bi makina bulursan başın çok ağrımaz gerçekten makinasına temiz bakan arkadaşlar mutlaka vardır

• Hocam Vatandan almayı düşünme bile. Sıfır almak istiyorsan en az 649 tl ye bulabilirsin onuda Sahibinden vsvs. Spotçulardan sıfır alırsın. Sana tavsiyem Hepsiburada'dan alman 749 TL fakat The Last Of Us Bundle li fiyatı 799 TL.

Link: PlayStation 3 HepsiBurada
    @black-ops-28

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeKrm -- 2 Şubat 2014; 20:26:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

3 sene daha var oyun çıkmasına

PS2'yi hatırlatırım.
  • PS4 bence asıl 2015 te show yapmaya baslıyacak.

• quote:

quote:

PS3 Hiç 650 TL Felan Verme Sakın PS3 2 Elleri Piyasa Fiyatları 400-450 TL Civarındadır Ben Bile Benim 320 GB Slim 375 TL Verdim Temiz Makinaydı Boşu Boşuna 650 TL Sayma. Forumun İkinci El Bölümüne Bak Uygun Fiyattan Yakalarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilbox

quote:

quote:

PS3 Hiç 650 TL Felan Verme Sakın PS3 2 Elleri Piyasa Fiyatları 400-450 TL Civarındadır Ben Bile Benim 320 GB Slim 375 TL Verdim Temiz Makinaydı Boşu Boşuna 650 TL Sayma. Forumun İkinci El Bölümüne Bak Uygun Fiyattan Yakalarsın

Çok ucuz vermişsin hocam ben 3yıllık 320gb fat kasayı 650 ye verdim 2ay önce

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kilbox

quote:

quote:

Çok ucuz vermişsin hocam ben 3yıllık 320gb fat kasayı 650 ye verdim 2ay önce

Sende Cok İyi Vermişsin

• Kilbox kullanıcısına yanıt
    Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Redline3

quote:

PS2'yi hatırlatırım.

Ben yine de PS3ün oyun çıkarmasına devam edeceğine inanıyorum.
    3 sene olmadı 2 sene daha oyunlar çıkar.
    O sırada PS4ün yeni kasası çıkabilir(Tahmin yürüttüm)
    O zaman da PS3 oyunları güncellenmez
  • Üstat oyunlar çıkar çıkmasına ancak gözünün kalacağı oyunlarda olucak eğer sorun olmaz diyorsan al ps4'e gelen her oyun ps3'e gelmicek haberin olsun bazı oyunlar gelir onlarda artık yeni nesil oyunlar oldukları için ps3'te grafikleri iyice kısarlar gibi geliyo. ^^
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Redline3

quote:

PS2'yi hatırlatırım.

Ben yine de PS3ün oyun çıkarmasına devam edeceğine inanıyorum.
    3 sene olmadı 2 sene daha oyunlar çıkar.
    O sırada PS4ün yeni kasası çıkabilir(Tahmin yürüttüm)
    O zaman da PS3 oyunları güncellenmez

Fazla abarttın PS3 dandik bir konsol değil.0
  • Ben de PS3 alalı 2-3 ay oldu. Bilgisayarım oyun çalıştırmadığı için çoğu oyunu oynamadım. Şimdi oynuyorum sırayla. PS Plus için bu ay Metro: Last Light ve Bioshock Infinite verildi, onları da bitirdim. Yeri geliyor ikinci el, yeri geliyor PS Store'da indirimlerle oyunları alıp keyfime bakıyorum Eğer bilgisayarda yeteri kadar oyun oynadım, şimdi PS3 alayım oyun çıkar oynarım diye düşünüyorsan, düşünme. Para biriktir PS4 al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.