Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.980
Cevap
165
Favori
1.048.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x_tol

    bu arada konuda bahsedildimi bilmiyorum. 3ds'in fiyatı 269$'dan 169$'a çekilmiş 1e1 haberde vardı. Ps vita abuk bir fiyatla çıkamayacak büyük ihtimalle 3ds kızıştıracak ortalığı.


    Evet indirim yapıldı çünkü 3DS, 250$'lık bir cihaz değil. Yani 3DS 169, PSVita 250$'lık bir konsol.
  • beyler para birikti avatarında birikecek inşallah hadi bakalım
  • 3DS 'i agzına alma dilini yakar!!
  • 3DS PSVita'ya asıl darbeyi yeni çıkacak ve çıkması ileride beklenen oyunlarla vuracak :)

    Sonra biri çıkıp "Ya bu Nintendo oyunlarını her platforma çıkarsa daha çok kazanır,çıkarması lazım" demesin.Madem bu oyunları bu kadar oynamak istiyorsun al bir DS,kesmedimi yada 3 boyut ve xbox grafiklerimi istiyorsun al 3DS bak keyfine.

    Nintendo bu işte usta kim ne derse desin,adamlar teknolojiye yön veriyor.

    @havaemi Katılıyorum,şu günlerde herkes 3DS'yi almayın propagandası yapıyor haber siteleri,inceleme siteleri falan.Allah'tan BSC'de Erdinç abi gibi insanlar var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen1777 -- 31 Temmuz 2011; 23:50:42 >
  • ...
  • Ben ds kullandım tamam mario felan eğlenceli oyunlar ama çok uzun süre sarmıyo ayrıca oyun seçeneğin bence çok ama çok kısıtlı ve şu an 3ds felan gerçekten iphone yada android in verdiği grafik kalitesini hatta daha düşük bi kaliteyi veriyo fark ise oyunları daha uğraşılmış oyunlar ama bence vita ya darbe vurabilecek bir alet değil daha doğrusu vitaya darbe vurabilecek bi alet yok bence şimdilik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadow_170

    Ben ds kullandım tamam mario felan eğlenceli oyunlar ama çok uzun süre sarmıyo ayrıca oyun seçeneğin bence çok ama çok kısıtlı ve şu an 3ds felan gerçekten iphone yada android in verdiği grafik kalitesini hatta daha düşük bi kaliteyi veriyo fark ise oyunları daha uğraşılmış oyunlar ama bence vita ya darbe vurabilecek bir alet değil daha doğrusu vitaya darbe vurabilecek bi alet yok bence şimdilik.

    ds'in asıl oyunları pokemon, zelda vb fanatiği olan oyunlar. Ben kendi ds'imi sadece pokemon soul silver oynamak için almıştım ve ds'imi satmadan önce baktığımda 500 saat kadar oynamıştım inanılmaz bir rakam bu. Ds tek bir oyunuyla bile kendini aldırabilen bir cihaz ps vita ile karşılaştırmak yanlış olur.
  • tamam doğru güzel o oyunlar ama şöyle bi durum var biraz telefonları araştırdıysan o oyunları emulatörlerle çok iyi olmayan bi telefonda oynayabilirsin öyle olduktan sonra konsola para vermeye acırım ben ama vita oyunlarını benim bilgisayar zor kaldırır :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadow_170

    Ben ds kullandım tamam mario felan eğlenceli oyunlar ama çok uzun süre sarmıyo ayrıca oyun seçeneğin bence çok ama çok kısıtlı ve şu an 3ds felan gerçekten iphone yada android in verdiği grafik kalitesini hatta daha düşük bi kaliteyi veriyo fark ise oyunları daha uğraşılmış oyunlar ama bence vita ya darbe vurabilecek bir alet değil daha doğrusu vitaya darbe vurabilecek bi alet yok bence şimdilik.


    Oyun kısıtlılığımı var? PS vita için dediniz sanırım.. Bunu neye dayanarak söylüyorum, ps vita herzamanki klasik oyunlar birbirilerini takip eder. God of war,MGS,PES,Tekken vb.. bunlar kendini tekrar tekrar edip grafigi şişirilip piyasa sürülüyor.. Ama DS de bi basit mario nun bile çeşitleri mevcut her biri farklı bir tad, farklı bir lezzet bunlara ek olarak 3ds ile ea müthis islere imza atmaya devam ediyor, bf3,fifa12 (sokak futbolu sadece 3ds özel) yanında mgs ide eline geçirdi... Zelda,LBP,pokemon hele ds ile özdeslemis oyunlar bunlar sadece bunlar bile ds aldırıyor..

    Vitaya darbe vuralabilecek bir alet degil demissiniz, Ds içinde aynısı deniliyordu . Bugün dünyada 147.86 milyon DS satılmışdır. Sizin dediğiniz yaramaz bir alet ise bu satış başarısının nedeni nedir? PSPnin grafikleri günümüz şartlarında geri kalıyordu 2006-2008 senesi için müthis bir grafigi vardır o dönemlerde, ama satmamıs,kırılmasına ragmen bu başarıyı saglayamıyor siz gelmis burda 3DS e laf atıyorsunuz...

    3DS aletini eline alan bir kimse o alete laf atmaz. ilk gördügümdeki gözlüksüz 3dye vay a.. , hass, hadi bee oldum böyle bir gerçekcilik olamaz,grafikse grafik,oyunsa oyun.
  • Nintendo'nun bu kadar satmasının tek sebebi, Apple'ınki gibi fanboylarının aşırı derecede fazla olması. Bir de tabii casual oyunculara ve aileye hitap ediyor temel olarak. Ülkemizde bile Wii'yi felan aileler var, geçen burada (Adana'da) gördüm D&R'dan Wii felan alan aileleri.

    Grafik konusuna gelince, 3DS'in grafiklerini bilemem, ama Nintendo'nun son konsolları (DS ve Wii) grafik konusunda çok gerideydi. Zaten adamların amacı "Durun çok grafik kastıralım." değil ki. Her türlü satılıyor adamların aletleri.

    Grafik konusunda Vita'nın daha iyi olacağından eminim, çünkü Sony hep sonradan çıkarıyor, diğer aletlere bakıyor, onlardan ders alıyor. Ve hitap ettiği oyuncu kitlesi de dikkat ediyor buna. O yüzden Sony'nin hem PSN faciası, hem de 3DS'den geri kalmak istememesinden dolayı elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum.

    DS'in bu kadar satmasının sebebi dediğim gibi harika özelliklere sahip olan bir konsol olması değil, seveninin çok olmasıdır. Ki zaten Nintendo köklü bir şirket, küçükken oynadığımız tüm oyunlarda onları parmağı var.

    Oyun konusuna gelince, MGS zaten temel serisini PS'e çıkardı, PS'deki kadar epik hikayeli MGS'ler geleceğinden şüpheliyim. PS'in elindeyse gayet sağlam oyunlar var. En basitinden God of War. Sadece PS Vita'ya çıkacak bir GoW oyunu bile o konsolun milyonlar satmasını sağlar. Şurada PS Vita'ya çıkacak oyunların bir listesi de var:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_Vita_games

    PS Vita hakkında hala sadece "söylentiler" dolaşırken, 3DS'in kendisi ellerde. Ve gayet tabii karşılaştırmalarda 3DS deniyor. Çünkü daha çıkmamış, tekrardan, büyük harflerle yazıyorum ÇIKMAMIŞ bir konsolla karşılaştırılıyor. 3DS vs. Vita karşılaştırmasını lütfen Vita'nın kendisi ve bir kaç oyun çıktıktan sonra yapalım. Ki zaten ben 3DS ile PS Vita'nın karşılaştırılmasını gereksiz buluyorum. Çünkü her ne kadar da aynı yolda çekişiyorlarmış gibi görünse de, farklı konsollar. Hitap ettikleri kitleler, özel çıkan oyunları felan hep farklı. Satış açısından da 3DS'in her türlü kazanacağı çok açık. Adamların bir şeyi çıktı mı piyasaya, Top 10 listelerinden inmiyor.

    Dediğim gibi, daha çıkmamış bir aletle karşılaştırmayı bırakın. Hatta komple karşılaştırmayı bırakın, ayrı Dünyaların konsolları bunlar .

    Ha, ben şimdi bu kadar yazdım, altına yine bir sürü "3DS şöyle iyi, böyle güzel." diye yorumlar gelecek. Şu sıralar da zaten Sony'nin yaptığı her haltı ezmek moda oldu ya, neyse...
  • http://www.youtube.com/watch?v=nWDhcu6Jems


    Bunu birde 3.boyutla birlikde gör.. Bugüne kadar çıkmıs sonye mgs ile karsılastırılamaz bile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: havaemi01

    http://www.youtube.com/watch?v=nWDhcu6Jems


    Bunu birde 3.boyutla birlikde gör.. Bugüne kadar çıkmıs sonye mgs ile karsılastırılamaz bile.


    Eğer gözümde bir problem yoksa, ki yok, grafiklerin PS2'dekinden farkı yok gibi duruyor. Ama oynama şekli aşırı güzelleşmiş, orası ayrı.

    Edit: PS2'ye çıkan Metal Gear Solid 3'ün tekrar yapımıymış ki bu. Pek fark yok herhalde, sadece 3 boyutlu olacakmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agunZagun -- 1 Ağustos 2011; 21:26:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: havaemi01

    http://www.youtube.com/watch?v=nWDhcu6Jems


    Bunu birde 3.boyutla birlikde gör.. Bugüne kadar çıkmıs sonye mgs ile karsılastırılamaz bile.


    Yapmayın lütfen. Gerisini ben söylemeyeyim de resimler konuşsun;















    Benim genel kanaatim PS2'nin 3DS'ten daha iy grafikler verdiği. Şimdi bir ihtimal; "Birisi el konsolu diğeri ev konsolu." diyeceksiniz ve ben de "PS2, 2000 yılında 3DS ise 2011 yılında çıktı" diyeceğim. Malesef 3DS kendisinden 11 yıl önce çıkmış bir konsolun gerisinde kalmış ve malesef ki 3DS grafik anlamında iyi bir konsol değil. 3DS'in övülecek bir tarafı varsa bu grafik tarafı olamaz.

    Nintendo DS ve Wii'den sonra yine milleti sömürmeye başladı 3DS ile. Cihaza elindeki en ucuz parçaları koyup sonrada -DS'nin de gazıyla- millete 800 TL'den -afedersiniz- iteklemeye çalıştılar.
    Eee n'oldu pekii 3DS elinde patlamış gibi görünüyor. Fiyat indirimine de gidiliyor fakat ne kadar etkili olur bilemem...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyChaos -- 1 Ağustos 2011; 22:03:15 >
  • Ben üstte dediğim gibi " 3DSnin grafiklerini hafife alıyorsanız ileride pişman olabilirsiniz."

    Bu arada 3DS yi kullanmayan yada hayatında hiç oynamamış adamlar yorum yapmasın.Deneyin farkı görün.Sonra gelin burada ne diyorsanız deyin.


    Not: 3D efektide bir grafik unsurudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen1777 -- 2 Ağustos 2011; 3:36:00 >

  • Ne düşünüyosunuz arkadaşlar iyimidir yada gelirmi bu oyun acaba psp ye gelcek sanırım ama Vita yada gelir heralde ??
    Edit:Bir oyun daha buyrun bu kesin gelcek sanırım.

    Edit 2:Bu sefer MGS seven arkadaşlar için bir video gerçekliğinden emin değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow_170 -- 2 Ağustos 2011; 11:46:48 >
  • Bir konsolun ilk zamanlarinda grafikleri tam kullanilamaz MGS 3D en buyuk ornek. Ama bir RE Revelations gameplay izleyin cok iyi grafikler var. Cunku onun cikis tarihi cok belirsiz.
    Avatar78'de indirimi gorurse cekinmez bir 3DS alir.
    EA ve Nintendo birlikte 3DS vr WiiU'ya online sistem hazirliyor. Buyuk ihtimal Xbox Live ve EA Origin karisimi birsey olucak. Xbox Live nerden mi cikti tabii ki tasarim yapilarindan. Mii'ler Xbox Live avatarlarina benziyor. Dashboard ayni Nintendo'nun son konsollari gibi. Xbox Live'daki bir iki sosyal ozellik + Yeni chat sistemleri ornegin Video chat oyun ici sesli chat ve normal chat sistemi + EA Origin benzerlikleri eShop'a gelebilir + EA'in super kuvvetli online serverlarinin bir benzeri + Xbox Live Dashboard ve 3DS Dashboard karisimi + Xbox Live uyelik sistemi.
  • Hey, selam dostlar, yeni geldim, nasılsınız?

    -2 haftada olan teknolojiyi şimdi incelemeye başlayacağım, bodrum sıcağında vita'yı düşündüm hep



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 2 Ağustos 2011; 16:31:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Risque

    Ben üstte dediğim gibi " 3DSnin grafiklerini hafife alıyorsanız ileride pişman olabilirsiniz."

    Bu arada 3DS yi kullanmayan yada hayatında hiç oynamamış adamlar yorum yapmasın.Deneyin farkı görün.Sonra gelin burada ne diyorsanız deyin.


    Not: 3D efektide bir grafik unsurudur.


    Tamam da hocam, siz de o zaman daha çıkmamış bir konsolu kötüleyip durmayın . PS Vita konusuna gelip de 3DS şöyle iyi, 3DS böyle daha güzel demenin manası yok, hele daha PS Vita çıkmamışken.
  • Vuu, 14. sayfadan itibaren okudum, güzel tartışmalar olmuş

    -Ya, 15 saatlik otobüs yolculuğundan sonra saati şimdi 20.00 falan zannediyorum, halbuki daha 5 bile olmadı

    -Avi formatı destekler yav, akıllı telefonlar bile çözebiliyorken şu formatı, vita...

    -3ds ile Vita tartışmasına buradan devam edelim tabii ki, ayrı bir konu için daha çok erken.


    Bi herkes gelsin de, tatildeyken aklıma takılan soruları sorayım, paylaşalım fikirlerimizi
    Not:Dostlarla özlem de giderilir, haydi gelin artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Modernova

    Bir konsolun ilk zamanlarinda grafikleri tam kullanilamaz MGS 3D en buyuk ornek. Ama bir RE Revelations gameplay izleyin cok iyi grafikler var. Cunku onun cikis tarihi cok belirsiz.
    Avatar78'de indirimi gorurse cekinmez bir 3DS alir.
    EA ve Nintendo birlikte 3DS vr WiiU'ya online sistem hazirliyor. Buyuk ihtimal Xbox Live ve EA Origin karisimi birsey olucak. Xbox Live nerden mi cikti tabii ki tasarim yapilarindan. Mii'ler Xbox Live avatarlarina benziyor. Dashboard ayni Nintendo'nun son konsollari gibi. Xbox Live'daki bir iki sosyal ozellik + Yeni chat sistemleri ornegin Video chat oyun ici sesli chat ve normal chat sistemi + EA Origin benzerlikleri eShop'a gelebilir + EA'in super kuvvetli online serverlarinin bir benzeri + Xbox Live Dashboard ve 3DS Dashboard karisimi + Xbox Live uyelik sistemi.


    Bunu diyosunda yanlış alet için diyosun 3Ds yerine vita ya demen lazım çünkü Vitanın çıkmasına kaç ay olmasına rağmen çıkan oyunların grafikleri çıkmış ve üzerinden aylar geçmiş 3ds den çok üstün ki artık siz düşünün Vita çıktıktan sonra çıkacak oyunun grafiklerini.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.