Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (235. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
39.025
Cevap
166
Favori
1.050.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yıl sonu toplam satışlara bakmak en doğrusu olacaktır. Konuşmak çok erken uzun süreli bir teknoloji oyun çeşitliliğide arttıkça satış rakamları artacaktır. Sanki para bizim cebimize giriyor gibi hararetli ve kör bir şekilde firmaları savunmaya gerek yok. Herkesin tercih sebebi farklı sonuçta.
  • Şuan İstanbul'da gidip test edebileceğimiz herhangi bir Sony Center ya da o tarz bir yer var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: masmari

    quote:

    Orijinalden alıntı: shadow44

    quote:

    Orijinalden alıntı: masmari

    quote:

    Orijinalden alıntı: l3ortacine16

    Nintendo 3DS'i oyunları kurtarıyor ve fiyatı uygun vitaya göre.Vitada düzgün oyun yok ki.Hala Call of duty ve Assasins Creed'i bekliyorum.Ama gelmedi hala Öte yandan 3DS bildiğim kadarıyla DS oyunlarını vs. çalıştırabiliyor.Şimdilik Call of duty ve Assasins Creed için Vitayı bekliyorum.Özellikle Call of Duty'nin Multiplayer'ı.Eğer o oyundan beklediğimi bulamazsam bende 3DS düşünebilirim sanırım.Ayrıca DS'e Modern warfare 3 bile çıktı.

    Ama şu da bir gerçek, 3dsye şuan batılı firmalardan destek yok!

    hocam nerden bu kanıya vardın çok merak ediyorum doğrusu çıkan 3ds oyunlarına bir bak istersen

    Batılı firmaların hiçbiri adam gibi 3ds oyunu yaptımı?8 tane mi ne oyun yaptılar, hepsi ios çakması, yani hiç önem verilmemiş.Ve ben hiç bir firmanında olumlu yönde açıklama yaptığınıduymadım.Bi ubisoft olumlu açıklama yaptı, 1 ay sonra ACyi iptal etti.Epic desen, motorunu 3ds'ye uyarlamadı, daha doğrusu gücü yetmiyor dedi...Uzun lafın kısası DSnin batıdan gördüğü ilgiyi 3DS görmedi.DS'ye eğlenceli oyunlar yapılırdı, şimdinin telefon oyunları gibi, çok iyi para kazanırdılar.Şimdi ne yapıyorlar, telefonlara oyun yaparak hiç uğraşmadan,emek vermeden, çok fazla para kazanmanın peşindeler!Eğer vitada batıda kabul görmezse, bu cihazlar ''japonya exclusive'' olur.

    Vita japonyadada pek ilgi gormuyor gibi.3DS ilgi görüyor malesef.
  • bu alet anavatanında bile satmadıysa bunun üstüne dahada çok satmaz amerikada kimse gidip bir el konsoluna tüm masraflarıyla beraber 450 dolar bayılmaz 3dsde fiyat kırdı oda çok mu sattı hayır bunu bu alet çıkmadan öncede söyledim küçük telefon oyunları bu sektörü tamamen bitirdi nedeni şu ben hiç bir zaman bir kafeye giderken yanımda psp götürmem ama telefonum hep cebimdedir canım mı sıkıldı açarım kafa dağatacak bi oyun bakarım keyfime eğer hikayesi iyi olan grafikleri iyi olan bir oyun istersem pcde oynarım eskiden el konsolları satıyordu nedeni telefonlardaki oyunlar snakeden öteye geçmiyordu 2004 yılında dokunmatik tel desen one kimsede yok piyasada yok ama artık infinity blade 2 geliyor telefonlara neler neler geliyor haa nedir grafik anlamında vitayla yarışabilir mi hayır ama tegra ile belki oda olurşunuda unutmayalım ki telefon hem daha ince hemde daha gerekli bir cihaz şuan
  • Herkes satış konusuna takmış. Önceki rakamları kaçımız biliyoruz acaba ?

    İkinci hafta satışlarında her konsolda düşüş oluyor. 3DS ikinci haftada da 370bin mi sattı sanıyorsunuz, Wii’de %70 düşüş olmadı mı ?
    Sony’nin hala satan 12 yıllık konsolu (PS2) %90 düşüş yaşamadı mı ikinci hafta ?
  • Sonunda 2 analoglu adam gibi bir Konsolumuz olacak. Ekle hocam.

    Bir de bir sorum olacak, bildiğiniz gibi bazı telefonlar ücretsiz veya ucuz internet paketleri sunuyor, VITA'da bu olacak mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skaty.

    Herkes satış konusuna takmış. Önceki rakamları kaçımız biliyoruz acaba ?

    İkinci hafta satışlarında her konsolda düşüş oluyor. 3DS ikinci haftada da 370bin mi sattı sanıyorsunuz, Wii’de %70 düşüş olmadı mı ?
    Sony’nin hala satan 12 yıllık konsolu (PS2) %90 düşüş yaşamadı mı ikinci hafta ?


    Konuda vitanın başarısız olması için dua edenler var.He deyip geçmek en iyisi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KLayToN

    Sonunda 2 analoglu adam gibi bir Konsolumuz olacak. Ekle hocam.

    Bir de bir sorum olacak, bildiğiniz gibi bazı telefonlar ücretsiz veya ucuz internet paketleri sunuyor, VITA'da bu olacak mı?

    Vita için ülkemizdeki hangi operatör hizmet verecek henüz anlaşmaya varılmadı. Vita’nın SimFree olacağını varsayarsak, piyasada bulunan tarifelerden aynı şekilde faydalanabileceğimizi söylemek yanlış olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skaty.

    quote:

    Orijinalden alıntı: KLayToN

    Sonunda 2 analoglu adam gibi bir Konsolumuz olacak. Ekle hocam.

    Bir de bir sorum olacak, bildiğiniz gibi bazı telefonlar ücretsiz veya ucuz internet paketleri sunuyor, VITA'da bu olacak mı?

    Vita için ülkemizdeki hangi operatör hizmet verecek henüz anlaşmaya varılmadı. Vita’nın SimFree olacağını varsayarsak, piyasada bulunan tarifelerden aynı şekilde faydalanabileceğimizi söylemek yanlış olmaz.

    Teşekkürler

    Umarım şu browser'ı da yenilerler. Hiç orjinal değil şuanki.
  • Ocak'ın 4'ünde Feza Elektroniğe gelicek diyordu bir arkadaş haberi olan var mı acaba?
  • fiyatlar düşmeye başladı bu arkadaş 10 tane var elimde diyor 1.000 TL wifi'li. feza elektronik getirdimi acaba soran varmı fiyat hangi model ?


    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-sony-psp-vita-wi-fi-turkiye-de-ilk-ve-tek-69838784/detay
  • Dh'ye vita'yı tanıtmak: 800tl edit: USB:Hayır?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 4 Ocak 2012; 13:42:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avatar78

    Dh'ye vita'yı tanıtmak: 800tl edit: USB:Hayır?



    Xbox hafıza kartı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paypay88

    quote:

    Orijinalden alıntı: ismetdai

    quote:


    Sony eğer böyle devam ederse gelecek nesil el konsolu çıkartmaz.

    Sony girmezse microsoft kesin girer. O da girmezse apple girer, hiçbiri girmezse sega girer. Milyar dolarların döndüğü piyasayı nintendoya bırakmazlar.

    Microsoft wp7 bile tutunamadı gfwl bile tutmadı pc'de yani microsoft gireceğini düşünmüyorum apple zaten android yetiyor tabletlet onlive ve nintendo olacaktır sanmıyorum sony

    Windows Phone 7 tutmadı diyorsun.
    Ayrıca Games for Windows Live hala var sadece XBOX adı altına girdi.
    Windows Phone 7 nasıl tutmadı açıklayabilir misin? Bir kere ilk çıkarken oyunlara sadece XBOX kısmı koyuldu, onla idare edildi. Sonra 1.0, 1.3 ve 1.5 Ghz'lik cihazlar çıktı. Oyun sayısı çok yükseldi. XBOX 360 ile Cross-platform oyunlar yapıldı. Windows Phone 7 XBOX Live özelliği çok geliştirildi. Sonra WP7 Mango güncellemesi geldi. Oyun sayısı daha çok yükseldi, oyunların yavaş açılma sorunu düzeltildi, bildiğim kadarıyla Türkçe klavye geldi. Şimdi ise NOKIA ile anlaşma yapıldı. Fiyatlar fazla pahalı olmaz ise başta Türkiye olmak üzere bir çok ülkede aşırı satılacaktır görünüş ve kullanım kolaylığı sebebi ile. Ayrıca Microsoft yazılımcılar ile anlaşmaya çalışıyor Windows Phone 7'ye oyun yapılması için. Ayrıca WP 7.8 Apollo güncellemesi de yolda. Sistem kendini geliştirdi. XBOX Live tam erişimi sağlandı. Ve artık XBOX 360'ı WP 7 telefonunuzdan kontrol edebiliyorsunuz. Tutunamadı demek kesinlikle yanlıştır. Aksine Microsoft iyi başladı.

    Tabletlerde OnLive kesinlikle çok yeterli oldu. Geçenlerde bir Wi-Fi noktasında da denedim OnLive tablet versiyonunu pek kasma yok. Ayrıca Türkiye'den oyun alma artık izinli. Birde kontrolcü destek sayısı çok iyi. 10.1 inç olduğu için Motorola XOOM'um tam bilgisayar deneyimi alınıyor. Ayrıca ismetdai'ye katılıyorum. Microsoft anında girmeye çalışacaktır Sony düşerse piyasadan. O girmeyecek ise Apple'ın girmesi olası. Ama çok kuşkulu Steve Jobs yokken böyle bir iş yapabilecekleri. Belki Steve Jobs'un planları arasında el konsolu çıkartmak da yazıyordur. Ayrıca RAZER'ı da unutmamak gerekir son zamanlarda oyun konusunda çok çalışıyor.
    OnLive Mobil Türkçe Video İnceleme:http://oyuncuburda.com/index.php/videolar/45-onliveyilbasi2012

    Nintendo'ya gelirsek hala 3DS'in tutmadığını ve batı desteğini almayı başaramadığını sananlar var. Ya Circle Pad Pro'dan haberiniz yok, ya oyun gündemini takip etmiyorsunuz ya da kabullenemiyorsunuz. 3DS'e Unreal Engine uyarlanmadı sananlar var. Bir araştırın. Splinter Cell 3D'de Unreal Engine 3DS kullanıldı hemde çok iyi üç boyut veriyor. Öte yandan 3DS oyunlarına video incelemelerde bakanlar var. 3DS ekranı küçük olduğundan dolayı o resimlerde - videolarda görüntü bozuluyor. Resident Evil The Mercenaries 3D'ye internetten bir görselden bakın bir de 3DS'ten bakın. Arada çok bariz bir fark oluşuyor. 3DS'te bakınca o oyunun grafikleri süper. Öte yandan 3DS'te eShop gün geçtikçe canlanıyor. Açıkçası yanında gelen 2 GB SD Card çok oyun ve içerik indirdiğim için doldu. 12 GB'lık bir kart alacağım. eShop'ta artık oyunların yanında, uygulamalar, videolar, indirilebilir içerikler vesaire var. Ayrıca artık oyuna davet etme ve mesajlaşma var. Ayrıca gelecek sayısız batı oyunu var. Activision ise Circle Pad Pro'dan sonra 3DS ile ciddi ilgilendiklerini, DS'te nasıl DS'in en üst grafiği olan bir Call of Duty varsa, 3DS'te de o tarz bir şey olabileceğinin sinyallerini açıkça verdiler. En azından bir Call of Duty geliyor diyebilirim. En az 4 kişilik çok kişilik bölümü olur. Tıpkı DS gibi. Ayrıca Circle Pad Pro tuşlarını tam olarak belirtmek istiyorum:
    Bir adet kontrol çubuğu, ZL (L2) ve ZR (R2). Yani sadece kontrol çubuğu yok. İki tane R ve L tuşları olması (tıpkı XBOX 360 kontrolcüsü gibi) çok büyük yarar sağlayacak.

    Vita hakkında düşüncem ise batıda da aynı kaderi paylaşacağı. Çünkü PS Vita çıkmadan en fazla 1-2 hafta önce Nintendo gene bir özel oyun bombası patlatacak. Üstüne üstlük bu gelecek özel oyunların arasında Kid Icarus gibi herkesin merakla beklediği, yeniden doğacak bir özel oyun serisi var. Vita açıkçası güzel alet. Fakat cebinize koyabilir misiniz, hasar görmeyeceğinden emin olabilir misiniz, orası bilinemiyor. Ekranı büyük açıkçası. Nintendo, PSP'yi görmüş olmasına rağmen ekranını gene küçük yaptı. Masraftan değil, taşınabilir olması için. Öte yandan 3G koyuyorlar, internet tarayıcısını yarım yamalak yapıyorlar. Kesinlikle bir eksi nedeni. Çoklu medya özelliklerinin dedikleri kadar iyi olmadığını gördük. Sesler çok çıkmıyor. Stereo olabilirdi. Film izlemek güzel olurdu fakat desteklediği çeşit sayısı azlığı nedeni ile kaybediyor. Ha, ayrı bir şekilde USB çıkışı koydukları için Sony'i tebrik ediyorum. Korsana yol açıyor olabilir fakat çok büyük bir atılım. İlerde bu sistem gelişerek kontrolcü desteğini getirecektir. Arka panellere laf etmiyorum, gene çok iyi bir şey fakat oraya çok ince bir kapak konulup, aletin bir yere güvenli bir şekilde konulabilmesi sağlanabilirdi. Biliyoruz ki Türkiye'de oturma yerlerinde masalar bal dök yala (!) kıvamında. Harici iki kontrol çubuğu olayı da iyi olmuş. L2 ve R2 tuşları olsa iyi olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetoguzderin -- 4 Ocak 2012; 17:36:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skaty.

    Herkes satış konusuna takmış. Önceki rakamları kaçımız biliyoruz acaba ?

    İkinci hafta satışlarında her konsolda düşüş oluyor. 3DS ikinci haftada da 370bin mi sattı sanıyorsunuz, Wii’de %70 düşüş olmadı mı ?
    Sony’nin hala satan 12 yıllık konsolu (PS2) %90 düşüş yaşamadı mı ikinci hafta ?


    3ds 480 sattı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Modernova

    quote:

    Orijinalden alıntı: Paypay88

    quote:

    Orijinalden alıntı: ismetdai

    quote:


    Sony eğer böyle devam ederse gelecek nesil el konsolu çıkartmaz.

    Sony girmezse microsoft kesin girer. O da girmezse apple girer, hiçbiri girmezse sega girer. Milyar dolarların döndüğü piyasayı nintendoya bırakmazlar.

    Microsoft wp7 bile tutunamadı gfwl bile tutmadı pc'de yani microsoft gireceğini düşünmüyorum apple zaten android yetiyor tabletlet onlive ve nintendo olacaktır sanmıyorum sony

    Windows Phone 7 tutmadı diyorsun.
    Ayrıca Games for Windows Live hala var sadece XBOX adı altına girdi.
    Windows Phone 7 nasıl tutmadı açıklayabilir misin? Bir kere ilk çıkarken oyunlara sadece XBOX kısmı koyuldu, onla idare edildi. Sonra 1.0, 1.3 ve 1.5 Ghz'lik cihazlar çıktı. Oyun sayısı çok yükseldi. XBOX 360 ile Cross-platform oyunlar yapıldı. Windows Phone 7 XBOX Live özelliği çok geliştirildi. Sonra WP7 Mango güncellemesi geldi. Oyun sayısı daha çok yükseldi, oyunların yavaş açılma sorunu düzeltildi, bildiğim kadarıyla Türkçe klavye geldi. Şimdi ise NOKIA ile anlaşma yapıldı. Fiyatlar fazla pahalı olmaz ise başta Türkiye olmak üzere bir çok ülkede aşırı satılacaktır görünüş ve kullanım kolaylığı sebebi ile. Ayrıca Microsoft yazılımcılar ile anlaşmaya çalışıyor Windows Phone 7'ye oyun yapılması için. Ayrıca WP 7.8 Apollo güncellemesi de yolda. Sistem kendini geliştirdi. XBOX Live tam erişimi sağlandı. Ve artık XBOX 360'ı WP 7 telefonunuzdan kontrol edebiliyorsunuz. Tutunamadı demek kesinlikle yanlıştır. Aksine Microsoft iyi başladı.

    Tabletlerde OnLive kesinlikle çok yeterli oldu. Geçenlerde bir Wi-Fi noktasında da denedim OnLive tablet versiyonunu pek kasma yok. Ayrıca Türkiye'den oyun alma artık izinli. Birde kontrolcü destek sayısı çok iyi. 10.1 inç olduğu için Motorola XOOM'um tam bilgisayar deneyimi alınıyor. Ayrıca ismetdai'ye katılıyorum. Microsoft anında girmeye çalışacaktır Sony düşerse piyasadan. O girmeyecek ise Apple'ın girmesi olası. Ama çok kuşkulu Steve Jobs yokken böyle bir iş yapabilecekleri. Belki Steve Jobs'un planları arasında el konsolu çıkartmak da yazıyordur. Fakat Sega pek mümkün görülmüyor.
    OnLive Mobil Türkçe Video İnceleme:http://oyuncuburda.com/index.php/videolar/45-onliveyilbasi2012

    Nintendo'ya gelirsek hala 3DS'in tutmadığını ve batı desteğini almayı başaramadığını sananlar var. Ya Circle Pad Pro'dan haberiniz yok, ya oyun gündemini takip etmiyorsunuz ya da kabullenemiyorsunuz. 3DS'e Unreal Engine uyarlanmadı sananlar var. Bir araştırın. Splinter Cell 3D'de Unreal Engine 3DS kullanıldı hemde çok iyi üç boyut veriyor. Öte yandan 3DS oyunlarına video incelemelerde bakanlar var. 3DS ekranı küçük olduğundan dolayı o resimlerde - videolarda görüntü bozuluyor. Resident Evil The Mercenaries 3D'ye internetten bir görselden bakın bir de 3DS'ten bakın. Arada çok bariz bir fark oluşuyor. 3DS'te bakınca o oyunun grafikleri süper. Öte yandan 3DS'te eShop gün geçtikçe canlanıyor. Açıkçası yanında gelen 2 GB SD Card çok oyun ve içerik indirdiğim için doldu. 12 GB'lık bir kart alacağım. eShop'ta artık oyunların yanında, uygulamalar, videolar, indirilebilir içerikler vesaire var. Ayrıca artık oyuna davet etme ve mesajlaşma var. Ayrıca gelecek sayısız batı oyunu var. Activision ise Circle Pad Pro'dan sonra 3DS ile ciddi ilgilendiklerini, DS'te nasıl DS'in en üst grafiği olan bir Call of Duty varsa, 3DS'te de o tarz bir şey olabileceğinin sinyallerini açıkça verdiler. En azından bir Call of Duty geliyor diyebilirim. En az 4 kişilik çok kişilik bölümü olur. Tıpkı DS gibi. Ayrıca Circle Pad Pro tuşlarını tam olarak belirtmek istiyorum:
    Bir adet kontrol çubuğu, ZL (L2) ve ZR (R2). Yani sadece kontrol çubuğu yok. İki tane R ve L tuşları olması (tıpkı XBOX 360 kontrolcüsü gibi) çok büyük yarar sağlayacak.

    Vita hakkında düşüncem ise batıda da aynı kaderi paylaşacağı. Çünkü PS Vita çıkmadan en fazla 1-2 hafta önce Nintendo gene bir özel oyun bombası patlatacak. Üstüne üstlük bu gelecek özel oyunların arasında Kid Icarus gibi herkesin merakla beklediği, yeniden doğacak bir özel oyun serisi var. Vita açıkçası güzel alet. Fakat cebinize koyabilir misiniz, hasar görmeyeceğinden emin olabilir misiniz, orası bilinemiyor. Ekranı büyük açıkçası. Nintendo, PSP'yi görmüş olmasına rağmen ekranını gene küçük yaptı. Masraftan değil, taşınabilir olması için. Öte yandan 3G koyuyorlar, internet tarayıcısını yarım yamalak yapıyorlar. Kesinlikle bir eksi nedeni. Çoklu medya özelliklerinin dedikleri kadar iyi olmadığını gördük. Sesler çok çıkmıyor. Stereo olabilirdi. Film izlemek güzel olurdu fakat desteklediği çeşit sayısı azlığı nedeni ile kaybediyor. Ha, ayrı bir şekilde USB çıkışı koydukları için Sony'i tebrik ediyorum. Korsana yol açıyor olabilir fakat çok büyük bir atılım. İlerde bu sistem gelişerek kontrolcü desteğini getirecektir. Arka panellere laf etmiyorum, gene çok iyi bir şey fakat oraya çok ince bir kapak konulup, aletin bir yere güvenli bir şekilde konulabilmesi sağlanabilirdi. Biliyoruz ki Türkiye'de oturma yerlerinde masalar bal dök yala (!) kıvamında. Harici iki kontrol çubuğu olayı da iyi olmuş. L2 ve R2 tuşları olsa iyi olurdu.

    Burada onlive tablette süpermiş bendemi tablet alsam cebe sığmıyo ama onlarda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Alacaklar olanlar baksın çok uygun..
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-pda-avucici-stokta-playstation-vita-3g-uncharted-value-pack-yalnizca-1-adet-69336763/detay

    Vitayı en ucuz yerden almış, birde bu fiyata satıyor, ilginç

    3,380.00 HKD = 821.651 TRY



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25M.m.M53 -- 4 Ocak 2012; 17:51:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paypay88

    quote:

    Orijinalden alıntı: Skaty.

    Herkes satış konusuna takmış. Önceki rakamları kaçımız biliyoruz acaba ?

    İkinci hafta satışlarında her konsolda düşüş oluyor. 3DS ikinci haftada da 370bin mi sattı sanıyorsunuz, Wii’de %70 düşüş olmadı mı ?
    Sony’nin hala satan 12 yıllık konsolu (PS2) %90 düşüş yaşamadı mı ikinci hafta ?


    3ds 480 sattı

    3DS çıkışının ikinci haftasında 200bin sattı. Yani nerdeyse %45 düşüş yaşanmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skaty.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Paypay88

    quote:

    Orijinalden alıntı: Skaty.

    Herkes satış konusuna takmış. Önceki rakamları kaçımız biliyoruz acaba ?

    İkinci hafta satışlarında her konsolda düşüş oluyor. 3DS ikinci haftada da 370bin mi sattı sanıyorsunuz, Wii’de %70 düşüş olmadı mı ?
    Sony’nin hala satan 12 yıllık konsolu (PS2) %90 düşüş yaşamadı mı ikinci hafta ?


    3ds 480 sattı

    3DS çıkışının ikinci haftasında 200bin sattı. Yani nerdeyse %45 düşüş yaşanmış.

    +

    japonlar 3dsden etkilendi.Şuan onların kafasında şu var bekliyelim, bu da 3ds gibi fiyat düşürür o zaman alırız.Benim aklımda bile bu var, onlarda nasıl olmasın ki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25M.m.M53 -- 4 Ocak 2012; 18:00:39 >
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.