< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Flycast daha da gelişecek hadi bakalım. Core Design'ın Psp için geliştirip iptal ettiği remake Tomb Raider'ın alpha görüntüleri.Çok iyi değil mi? :( < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertKabuk -- 8 Ocak 2021; 22:31:48 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 9 Ocak 2021; 13:38:37 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 9 Ocak 2021; 2:33:52 > |
Bu hafta sonunu "Ninja Gaiden Hafta Sonu" ilan ettim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 9 Ocak 2021; 20:12:48 > |
şimdi sizden duydum şaşırdım kontrol ettim, daha da şaşırdım killzone 2 ve 3 serinin çok güzel ve iyi ses getiren oyunlarıydı, killzone mercenary 1.3 milyon sattı öyle çok bir başarısı yok, insanlar nasıl bu kadar beğendi anlamadım, vita sahipleri bile oyuna saldırmadı ki vita üzerinde oynanan tek doğru dürüst fps oyunuydu. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 9 Ocak 2021; 23:58:15 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 10 Ocak 2021; 1:31:35 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 11 Ocak 2021; 20:25:49 > |
gta 3 v1.2 oyun dosyalarını indirebileceğim bir yer var mı? |
''Kontrol ettim sunuculara bağlanıyor ama kimse yoktu.'' daha pazar günü mapların aksaklıklarını çözmeye çalışıyorduk nasıl kimse olmaz? diğer videolarda güncel videolar. VS felan bile yaptık. bu hafta 2kat arttı oyuncular. sadece türkiye PSN ile çok oyunculudan katılda hiç kimse çıkmıyor sadece arkadaş katılınca oluyor ama amerika hesabı ile bazen normal girince çıkıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici32 -- 11 Ocak 2021; 23:9:38 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 12 Ocak 2021; 4:21:12 > |
call of duty'nin sunucuları dolu,killzone'da neden kimse yok anlamış değilim. |
_____________________________ |
Aslında var ama eşleştirmiyor girenleri bi ara bende 2 vita vardı basıyorum çok oyunculuya iki vitayıda boş yere atıyor sanki kimse yokmuş gibi, sonra biriyle giriş yapıyorum öbürü ile arakadaştan katıl ile ancak girebiliyor. Türkiye psn ile saat öğlen 3 ile 6 arası girerseniz nadirde olsa biri çıkıyor gerilla savaşında. Ama amerika hesabı ile ne zaman girsem genelde biri çıkıyor nadiren çıkmadığı oluyor ama güçlü oyunculara değil yeni başlamışların oraya atıyor. Bende arkadaş ekledim iyi oyuncuları oradan genelde her zaman oynayan çıkıyor videodakiler gibi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici32 -- 12 Ocak 2021; 11:9:56 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 12 Ocak 2021; 20:8:21 > |
hocam şuan dreamcast emulatöründe hangi oyunlar stabil ? |
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 13 Ocak 2021; 20:37:16 > |