Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1688. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.974
Cevap
165
Favori
1.048.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16861687168816891690
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_demirci_53

    Switch neden başarılı oldu çünkü ana akım oyunlar konsola geldi ve gelmeye devam ediyor, el konsolu bile çıkaracak isen bu aynı oyunları oynatabilen bir cihaz olmalı, insanların kombakt bir cihaz istemediğini gördük, bugün el konsollarında 1 t/Flops değerleri de görebiliyoruz, 1080p ekrana gerek yok, 540p ekran bile kafi yeter ki yapılacak konsol ps5 oyunlarını kendi çözünürlüğünde çalıştırabilsin.
    Kesinlikle katılıyorum bir şey dediğim yok benim demek istediğim sony nintendo nun bu başarısının farkındadır ve 2020 de el konsolu tanıtabilir dedim ama en önemlisi oyunlar tabi.
  • Apsny A kullanıcısına yanıt
    Sony'nin artık el konsolu çıkaracağını düşünmüyorum. Sony mantalitesi Nintendo'ya pek benzemez, daha kapitalist düşünür, el konsolunda gelecek göreceğini düşünmüyorum, zaten elindeki tüm konsollar ps4 ve ps5 için içerik üretiyor bir kaç yan stüdyoyu da microsoft satın aldı, artık bir el konsoluna içerik üretecek bir stüdyo kurmaz veya yatırım yapmaz, zaten bir el konsolu düşüncesi olsaydı bunu çoktan duyardık.
  • geçenlerde newgamex ps vita assasins ve need for speed icin turkçe yama yayinladi rehberdeki gibi kurlumu yapiyorum ama hata veriyor oyuna girmiyor sizde bir deneyebilirmisiniz acaba benm yaptigim bir hatami var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kullanici32

    geçenlerde newgamex ps vita assasins ve need for speed icin turkçe yama yayinladi rehberdeki gibi kurlumu yapiyorum ama hata veriyor oyuna girmiyor sizde bir deneyebilirmisiniz acaba benm yaptigim bir hatami var
    Ben de Ftp ile dosyaları attığımda ya oyun hata verdi ve açılmadı ya da dili İngilizce olmaya devam etti. Beceremedim sonuç olarak. Bilgisi olan varsa bakabilir mi?
  • Dandik indie oyunlarının PSN ile kayıt dosyası senkronizasyonu varken neden Sony'nin kendi oyunu hem de en önemlisi Killzone online senk. yapmıyor?
  • Arkadaşlar vita almayı düşünüyorum evde ps4 pro var vitayı alırsam ps4 oyunlarini vita ekranindan oynayabileceğim fakat aklıma takılan konu şu vitayı kırık alırsam internete baglanabilecek miyim ve ps4 oyunlarını evde oynamamda sakınca olacak mı kırdırdığım için bunun cevabını bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel olur çıkarsa. PS1 yüksek çözünürlük, N64 ve DS oyunları.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 06gaddar

    Arkadaşlar vita almayı düşünüyorum evde ps4 pro var vitayı alırsam ps4 oyunlarini vita ekranindan oynayabileceğim fakat aklıma takılan konu şu vitayı kırık alırsam internete baglanabilecek miyim ve ps4 oyunlarını evde oynamamda sakınca olacak mı kırdırdığım için bunun cevabını bulamadım.
    Kırık vita ile internete girmede sorun yok hocam
    Ps4 ile remote play yapmak içinde bu konu yardımcı olur
    https://forum.donanimhaber.com/ps-vita-3-60-henk-psn-baglanmadan-ps4-remote-play-resimli-anlatim--129022383

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo modifiye ettiği yeni cihazı Switch lite ile bence saçmalamış. Vita bile oldukça büyük bir cihaz Vita'dan daha büyük bir cihazı alacaksam cebime koyup bir yaz günü dışarı çıkamayacaksam Switch alırım hem ayrılan joycon hem de TV bağlantısı o paraya değer.

    Elbette alan milyonlar olur ama biraz daha küçültse çok daha iyi olurdu.

    Alttaki kağıt Switch lite ebadı. Halen hiç bir cihaz PSP go'nun eline su dökemez

     @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

     @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 10 Temmuz 2019; 19:6:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

    Nintendo modifiye ettiği yeni cihazı Switch lite ile bence saçmalamış. Vita bile oldukça büyük bir cihaz Vita'dan daha büyük bir cihazı alacaksam cebime koyup bir yaz günü dışarı çıkamayacaksam Switch alırım hem ayrılan joycon hem de TV bağlantısı o paraya değer.

    Elbette alan milyonlar olur ama biraz daha küçültse çok daha iyi olurdu.

    Alttaki kağıt Switch lite ebadı. Halen hiç bir cihaz PSP go'nun eline su dökemez



    Ben çok beğendim valla
    Vita ile fazla fark yok gibi
    Biraz ucuzlasa da alsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya yazmış mıydım bilmiyorum yıllardır Killzone robot bölgesi oynuyorum daha bir kaç hafta önce Hellgast tarafında da oynayabileceğimizi fark ettim. Hatta Hellgast tarafında oynayınca nedense sunumu yapan şahısın sesi erkek oluyor.

    Bu arada üçüncü seviye zorluk cidden insanı zorluyor, bir an bile ıskalamaya gelmiyor çok hızlılar bu zorluk seviyesinde, ara sıra salaklıkları da tutmuyor değil ama ekseriyetle çok hızlılar.

    Bir şey daha fark ettim robot bölgesi oynadığınız zaman bazı yerler var ki asla ama asla sanal zekanın gitmediği noktalar var.

    Ben bir-iki kez profil kaybetmiş olmama rağmen oyun sürem 24 saatten fazla ve her zaman pazar yeri haritasında oynarım daha bir kez en üst kattaki reklam panolarının arkasındaki boruların üstüne çıktıklarını görmedim.
  • Vita Almanya twitter'da trend topic teşekkürler Switch Lite

    kontrol etmek için bölgemi değiştirecektim ama Almanya'dan arkadaş kısa bir süre oldu dedi, herhalde insanlar Lite ile kıyaslarken etiketlemesi tek faktör, son günlerde iyi oyunlar çıktı ama trend olması imkansız bu sebepten.

     @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!
  • Bouncy Bullets oyununa bayıldım çok keyifli bir oyun herhalde uzunca zamandır çıkan en iyi oyun olmalı.
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Ben switch'i hep el konsolu olarak gördüm. Bu açıdan bakınca switch lite hem safkan birvel konsolu hem fiyatı daha düşük hemde teknik özellik olarak kirpilmamis bence güzel olmuş.

    Ama hala Vita kadar şık bir el konsolu çıkmadı . Vitayi alıp hicbirsey yapmayıp donanımını güncel teknoloji ile guncellesen dahi switch lite'dan çok daha başarılı olur .

    Tabi Nintendo genelde donanım yerine oyunlardan yurudugu için hep varlık gosterecektir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 06gaddar kullanıcısına yanıt
    Ben remote play ozelligini sorunsuz kullanıyorum size de tavsiye ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kullanici32 K kullanıcısına yanıt
    Bu haberi ilk defa duydum eğer çalışırsa Harika olur, keşke boderlands gibi PC’de yaması olan oyunlari da vita’ya uyarlasalar, stardew valley gibi resmî Türkçe oyunlar dahi vita’da Türkçe olmadı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Tasarım olarak söylersek eğer normal switch ile benzer yapmaya çalışmışlar ama yine de bana göre de büyük görünüyor, ekran kasa oranı biraz iyileşmiş ama ben ekran oranını daha büyük beklerdim veya ekrana göre kasayı daha küçük tutmalarını, tanıtım videosunda lite sürümünün normaline çok benzediği yönünde hissettirmeye çalıştılar, tabi tutup Vita gibi yapmazlardı ama daha küçük olmasını bende beklerdim sonucunda artık 3ds serisini bitirdiler ve handheld tarafında bu cihaz ile gidecekler,
    Yine de bir el konsolunda witcher wolfenstein gibi 3A oyunlar oynamak heyecanlandıracak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Burada asıl sorun normal switch handheld olarak kullanıldığı da içindeki cpu-gpu gücü 315 gflops güç üretiyor üniteye takıldığında 785 gflops üretiyor, yani switch lite daha güçlü bir batarya ile geleceği beyan ediliyor ama henüz bu aradaki güç konusunu öğrenemedik pil performansa bir fayda edecek mi? Belki cihaz elde bile 785 gflops üretir de üst seviye grafik görürüz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_demirci_53

    Ben remote play ozelligini sorunsuz kullanıyorum size de tavsiye ederim
    Henkaku aktifken psn hesabına bağlanmamız ban sebebi olur mu? Ben şahsen 1. hesabımda tonla ps4 oyunu var diye riske atmadım, malezya psn hesabımla girdim vita'ya ama onda da savelerin aktarılmaması problemi var, eski oyunlarıma (GT Sport, Fifa vs.) gibi devam edemiyorum 0'dan başlıyor doğal olarak oyun.

    Problem olmazsa ben de kullanayım bari normal hesabımı.
  • zinedine_zidane kullanıcısına yanıt
    Ben hem ps4 hemde vita’da ayni hesabım var ama burda asıl önemli olan hesabımda oyun olmaması, ban yiyeceksem bile artık böyle kabul ettim ps4 konsolumda oyunlari kutulu alıp oynuyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16861687168816891690
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.