Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (1811. sayfa)

3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
76.118
Cevap
1.561
Favori
3.780.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
166 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18091810181118121813
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3 aylık PS Plus ın yanında 3 aylık netflix üyeliği veriyorlarmış. Bunun için özel bir şey yapmak gerekiyor mu? Ben direkt store da görüp tıkladım ve satın aldım. Ama henüz mail felan gelmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Oyunlar bu fiyata satıldıkça daha da artar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi düşünüyorum ve buna da krizden fırsat çıkarmak diyorum kısacası.
  • Türkiye standartlarında bir oyunun fiyatı en fazla 59TL olması lazım. Bir oyuna 350-400 lira fiyat biçersen o kişi gider malum ortamdan edinir. Bu insanlar 350-400 liraya buzdolabını dolduruyor. Yemek mi önemli? oyun mu? yemişim oyunu almam umrunda değil. Daha düne kadar korsanı savunurdum ama bu fiyatlarla artık savunmuyorum isteyen istediği gibi oyunlarını alsın oynasın. Exclusive + Online oyun dışında konsolda bende para çıkmaz bu saatten sonra pc de multiplatform oyunları akarım mis gibi.

    Bir sürü dil koyuyorlar Türkçe dil koymuyorlar hem de Türkçe olmadığı halde fiyatları 350-400 lira yapıyorlar bundan sonra alırsınız üçün birini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhn09

    3 aylık PS Plus ın yanında 3 aylık netflix üyeliği veriyorlarmış. Bunun için özel bir şey yapmak gerekiyor mu? Ben direkt store da görüp tıkladım ve satın aldım. Ama henüz mail felan gelmedi.
    Ben goremedim sadece %25 indirim diyor 55TL 3 aylik plus.. link alabilirmiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eminovkenan E kullanıcısına yanıt
    Öyleyse en mantıklı uygulama türkçe dilden vazgeçip en ucuz store dan almak. Zaten fifa gibi bir oyunda dilin önemi yok.
  • Tepkisini koyanlar oyun almazsa dil işini bilmem de en azından oyunu 350 400tl ye satamazlar. Fix bir fiyat uygulamalılar tr ye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sabit fiyat garantisi veremiyorlar. Geçen sene 200 liralık oyunlar bu sene 350 liradan çıkıyorsa öbür sene kimse 500 liradan çıkacağını kimse bilemez. Dolar-Euro şöyle böyle demeyelim artık bunun b*ku çıktı senin alım gücüne göre oyun fiyatlarını düzenliceksin.

    Türkçe de yapmasınlar umrunda değil zaten Spiderman'a gelmedi. Yıllardır beklediğim Red Dead Redemption 2'ye gelmedi. Bıraksınlar bu işi başkaları geçsin işlerini düzgün yapamıyorlar. RDR 2 ve Spiderman 2 yıl önce duyuruldu ulan 2 yıldır sen napıyorsun? 2 yıldır bu adamlara sözün geçmiyorsa dükkanı kapayacaksın.

    Yıllardır Orjinal oyun aldık da ne oldu? bir hayranı göremedik. Exc dışında yarım yamalak işlerini yapıyorlar. Ubisoft'a bile söz geçiremiyorlar. Yıllardır Assasin's Creed oynuyoruz bir kere Türkçe oyunu göremedik.

    Bu saatten sonra multiplatform oyun almıyorum PC de aldık daha yeni uzun yıllar kafam rahat şekilde oynamadığım oyunları oynarım steam hesabı açarım uygun fiyatlı oyunları takip ederim. PS4'de de online oyun + exc oyunları beklerim. Hiç problem değil madem böyle bunlara zırnık koklatmayacaksın.




  • indirimden çok bindirim tartışması olmuş
  • ben zaten türkçe olan oyunların fiyatının yüksek olma mantığını saçma görüyorum. Demekki bu sony tr nin bizleri kandırmak için kullandığı birşeymiş yıllarca, ps3 aldığım zaman neredeyse vatan haini ilan ediliyorduk tr psn hesabp açmayıp usa dan falan oyun alınca. O zamanlar aradaki fark şimdiki kadarda değildi ne oldu millet tr psn e geçip kazıklanmaya devam etti ve sonuç bu. Bu fiyatların kurla alakası yok tr psn UK psn in kılıf geçirilmiş hali olduğu sürece hiçbirşey değişmeyecek.

    60 dolar = 60 tl demek mantıksız olur sonuçta bu oyunun maliyeti 60 tl nin çok üstünde ama en azından 180-200 tl civarı şuanki ekonomiye göre gayet makul bir fiyat aaa oyunlar için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 27 Haziran 2018; 14:48:8 >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Beğendiremedik sana tüh🤣

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    Beğendiremedik sana tüh🤣
    Yok tartışmayı beğendim çekirdek çitletip izliyorum da , senin bu tavrını beğenmedim canım arkadaşım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Illusive Man

    ben zaten türkçe olan oyunların fiyatının yüksek olma mantığını saçma görüyorum. Demekki bu sony tr nin bizleri kandırmak için kullandığı birşeymiş yıllarca, ps3 aldığım zaman neredeyse vatan haini ilan ediliyorduk tr psn hesabp açmayıp usa dan falan oyun alınca. O zamanlar aradaki fark şimdiki kadarda değildi ne oldu millet tr psn e geçip kazıklanmaya devam etti ve sonuç bu. Bu fiyatların kurla alakası yok tr psn UK psn in kılıf geçirilmiş hali olduğu sürece hiçbirşey değişmeyecek.

    60 dolar = 60 tl demek mantıksız olur sonuçta bu oyunun maliyeti 60 tl nin çok üstünde ama en azından 180-200 tl civarı şuanki ekonomiye göre gayet makul bir fiyat aaa oyunlar için.
    The Witcher 3 PC versiyonu 69 liraya çıkmıştı ve kur o zamanlar 2,57 idi. Oyun $60 dolar dı. PS4 de dijital 209 liraydı kutulu 159 mu 169 liramı neydi. Ve bu oyunu Bilkom getirmişti Aral getirseydi daha kazık fiyattan satacaktı. Uncharted 4 189 lira, Horizon Zero Dawn 189 TL den çıkmıştı eyvallah o zamanlar en azından kendi oyunlarında sabitti fakat bunu isteseler yine 189 liradan çıkartabilirlerdi. Bizim oyunlarımız şu fiyattan sabit satılıcak diye yurt dışına baskı edip söyleyebilirlerdi. Şimdi diyorlar diğer oyunlar 350-360 dan çıkıyor bizim oyunlar 300 liradan çıkıyor. Sen kendi oyunlarda hem Türkçe yapma hem de Fiyatları arttır. Hem diyorlar dijital satışları çok arttı konsol satışlarımız çok iyi bu güzel bir şey tamam anladık ama oyunlara gelince ve Türkçelleştirmeye gelince sıfır. Spiderman patlak verdi diye mecburi Days Gone'u çok önceden Türkçe olucak haberini verdiler oda olmazsa bu sefer daha tepetaklak olucaklrdı.

    18 Mayıs 2015 kur;http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201505/18052015.xml




  • İsteseler öyle güzel fiyat sabitlemesi yaparlar ki. Steam örnekleri ortada ama bu tr ps aralla kafa kafaya verip fiyatları uçuruyorlar türkçe kur vs hep bahane türkçe türkçe deyip fiyatları geçiriyorlardı artık o konuda birşey de yapamıyorlar. Bahaneleri de kalmadı nerede uygun oyun varsa oradan alınmalı steam vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Xbox One X’e geçiyorum dostlar. Gamepass, live, EA Access nimetlerinden faydalanmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: codred

    Bu mesaj silindi.
    Bende bunu diyorum işte. Yıllardır orjinal aldım da ne oldu hangi firma düşündü şu ülkeyi? bundan sonra alırlar üçün birini 300 liraya oyun kime satacaklar bakalım. Hele şu Ubisoft'a hiç acımıcaksın utanmasalar çivi yazısı eklerler..

    Vakit birlik vakti arkadaşlar yoksa bu firmalar 500 lira yapacak yakında aha yazıyorum buraya.
  • ps5 te normal oyun 500 tl den gelir diye düşünüyorum. psn fiyat konusunda level atladı.
  • anlaşılan o ki, konudaki arkadaşların büyük bölümü ps4 ile konsol macerasını sonlandıracak. Ps5 e nefes yetmeyecek gibi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ki bir söyleşi de çoğumuz farkındayız ama bizzat Mustafa Yiğit'te söyledi, Playstation Store Londra tarafından yönetilmekte diye. Dolayısı ile uygulanan bu mevcut düzen değişmediği, taşın altına elini koyan bir Playstation Türkiye kanadı olmadığı,olamadığı sürece oyun fiyatlarının normalleşeceğini düşünmek boşa hayal sadece

    Bugün Türkiye'de %10'luk pazar payına sahip olan Xbox bile bilhassa GamePass abonelik sistemi ile Türkiye şartlarına göre çok daha avantajlı bir konsol konumuna geldi kesinlikle. Ayda 30 lira vererek 1.parti oyunlarda dahil olmak üzere bir çok güncel oyuna erişebilmek harika bir şey gerçekten.

    300 liraya hatta indirimler ile 150-160 liraya bir tane oyun almaktansa GamePass abonelik hizmeti alır paşa paşa oynarım onlarca güncel oyunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 27 Haziran 2018; 18:3:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SAVIAR

    Ben Xbox One X’e geçiyorum dostlar. Gamepass, live, EA Access nimetlerinden faydalanmak lazım.
    3 üyelik ayda ne kadar tutuyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18091810181118121813
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.