Bildirim
Ps STORE İle oyun almak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
2 hesap'ta aktive edebilirsin.
online pass tek hesapta aktive olur diğeri için yine store'dan satın alman gerekir._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: orknt
2 hesap'ta aktive edebilirsin.
online pass tek hesapta aktive olur diğeri için yine store'dan satın alman gerekir.
peki ac brotherhood da online pass var mı biliyomusunuz_____________________________ -
Dostum online pass store'dan alınan oyunlarda geçerli değildir,direkt yükleyip dalabilirsin multiplayer modlarına kutulu oyunlar için geçerli online pass kodları. _____________________________ PSN ID:KnGrkM -
quote:
Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35
Dostum online pass store'dan alınan oyunlarda geçerli değildir,direkt yükleyip dalabilirsin multiplayer modlarına kutulu oyunlar için geçerli online pass kodları.
o zaman biz arkadaşla aynı hesaptan 2 farklı ps3 e battlefied 3 yüklesek ikimiz de multi oynıyabilir miyiz_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: yatucatu7
quote:
Dostum online pass store'dan alınan oyunlarda geçerli değildir,direkt yükleyip dalabilirsin multiplayer modlarına kutulu oyunlar için geçerli online pass kodları.
o zaman biz arkadaşla aynı hesaptan 2 farklı ps3 e battlefied 3 yüklesek ikimiz de multi oynıyabilir miyiz
evet.
(ilk mesajımda online pass almak kutulu oyunlar için gecerli onu ekleyi unuttum fakat arkadaş düzeltmiş.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 21 Aralık 2011; 10:58:28 >_____________________________ -
evet eskiden 5 kişi alabiliyoduk o durumda da 5 kişi oynayabiliyordun sorun olmadan.Biz 40 tane falan oyun almıştık..şimdi 2 kişi alabiliyosun ve 2 kişide oynayabiliyor. _____________________________ psn:duskapani
gametag: thesampiyon -
quote:
quote:
o zaman biz arkadaşla aynı hesaptan 2 farklı ps3 e battlefied 3 yüklesek ikimiz de multi oynıyabilir miyiz
Oynarsınız ama o hesaba girmeyin kendi hesaplarınızla oynayın._____________________________ PSN ID:KnGrkM -
@orknt sen benim arkadaş listemdeydin sanki yanlış mı hatırlıyorum? _____________________________ PSN ID:KnGrkM -
quote:
quote:
quote:
Oynarsınız ama o hesaba girmeyin kendi hesaplarınızla oynayın.
teşekkürler_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
quote:
Oynarsınız ama o hesaba girmeyin kendi hesaplarınızla oynayın.
teşekkürler
Ben teşekkür ederim iyi oyunlar..._____________________________ PSN ID:KnGrkM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı