< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Tam Belli değil ama sanırım 20-27 kasım civarı başlayabilir. kasım sonu oluyor genelde. geçtiğimiz senelerde hep öyle oldu black friday kapsamında. 2024, 23 black friday plus abonelik indirimi şeklinde aratınca geçmiş tarihler ve indirim dönemleri çıkıyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgoMan -- 11 Kasım 2025; 11:19:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Yoklukta gideri olan bir oyun. Ama para veripte alınacak bir oyun kesinlikle değil. Bende oynadım ve bitirdim. Belki bana da öyle gelmiş olabilir ama oyunu oynarken bir çiğlik bir olmamışlık hissediyorsunuz. |
|
Ben zamanına pre order verip alıp platinledim, millet puanlara ve yorumlara bakıp oynamadan linçledi oyunu aklı yok fikri var milletin. Bir de sana yorum veren ölücüyü dikkate almasınlar. Ps Plus konularının öncü neferlerinden birisi, tüm yorumları ücretsiz oyunlar indirimler üzerine, hiç bir oyuna para vermeyip senelerce bekleyip oyunların plusa gelmesini bekleyen bir şahıs. İndirimlerde 200-300 TL düşüyor her türlü verilir o para. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgoMan -- 11 Kasım 2025; 22:55:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
bayılarak oynamıştım 2. oyunu belki ilki kadar değil ama müzikleri atmosferi çok iyi ya zaten indie bir ekipten çıkma gayet güzel ya kalkmadan bir daha oynayayım :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord091 -- 11 Kasım 2025; 23:15:6 > |
|
![]() billbil-kun da nasıl el kol varsa maşallah her şeyi önceden sızdırıyor :D pasıfıc drıve güzeldir ya yenir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord091 -- 12 Kasım 2025; 19:40:1 > |
|
| _____________________________ |
|
Yine mi GTA? |
bakın gta 6 yı erteledik alın size 4-5 ay takılın diyorlar :D bu sefer yancılar iyi ama :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord091 -- 12 Kasım 2025; 23:17:13 > |
|
![]() Selam Dostlar! Her zamanki gibi ilk paylaşıma yetişemedim. Ancak arkadaşlar sağ olsunlar gerekli duyuruları yapmışlar. Bu ayki oyunları kısaca toparlamak gerekirse; PlayStation Plus Extra & Premium Kataloğuna Eklenen Oyunlar
PlayStation Plus Klasikler Kataloğuna Eklenen Oyunlar
Oyunlar 18 Kasım Salı gününden itibaren erişime açılacaktır. Açıkçası bu ay oyunlar gayet yeterli ve güzel duruyor. En azından benim için öyle. Herkese keyifli oyunlar dilerim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 13 Kasım 2025; 11:7:42 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkcebeci_ -- 13 Kasım 2025; 13:30:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
GTA V in eklendiği aylar boş geçiyor. Zaten 2 ay sonra oyunu kaldıracaklar kütüphaneden onun yerine uzun soluklu başka bir AAA oyun gelse daha iyi olurdu. Sony GTA 5 verdik havasına diğer oyunlarda da çıtayı düşürüyor. Verme artık şu oyunu ey sony. Bu ay da GTA V yüzünden boş geçti. |
|
|