Şimdi Ara

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.565
Cevap
700
Favori
886.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
155 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de almadım. GTA 2'yi çok severdim. GTA 5'i plus ile verildiğinde bitirdim. Güzel oyun ama o kadar sevemedim. GTA 6 için de teknolojik olarak getirecekleri yenilikler dışında bir beklentim yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: AlgoMan

Ben de almadım. GTA 2'yi çok severdim. GTA 5'i plus ile verildiğinde bitirdim. Güzel oyun ama o kadar sevemedim. GTA 6 için de teknolojik olarak getirecekleri yenilikler dışında bir beklentim yok.

Eski GTA oyunları hilesiz oynanmıyordu. Bol bol hile açardım.PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda 

GTA 6 yapımcıları çıtayı yükseltmek için bakalım ne gibi riskler alacaklar.

Tam Belli değil ama sanırım 20-27 kasım civarı başlayabilir.

kasım sonu oluyor genelde.

geçtiğimiz senelerde hep öyle oldu black friday kapsamında.

2024, 23 black friday plus abonelik indirimi şeklinde aratınca geçmiş tarihler ve indirim dönemleri çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben PS5'te Quality grafik modunda onuyorum görsellik gayet güzel ve akıcılık konusunda beni rahatsız etmedi ama performans modu cok kötü gozukuyor. Oyunun puanlarına bakmayın oyun çok keyifli. İlk bir kaç saat sabrederseniz sonrası akıyor. Ana hikayesi 15 saat. Ana hikaye ağırlıklı gidip tekrara düşmeden bitirebilirsiniz. Benim 28 saat oldu devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgoMan -- 11 Kasım 2025; 11:19:48 >
  • AlgoMan kullanıcısına yanıt

Yoklukta gideri olan bir oyun.

Ama para veripte alınacak bir oyun kesinlikle değil.

Bende oynadım ve bitirdim.

Belki bana da öyle gelmiş olabilir ama oyunu oynarken bir çiğlik bir olmamışlık hissediyorsunuz.

Ben zamanına pre order verip alıp platinledim, millet puanlara ve yorumlara bakıp oynamadan linçledi oyunu aklı yok fikri var milletin. Bir de sana yorum veren ölücüyü dikkate almasınlar. Ps Plus konularının öncü neferlerinden birisi, tüm yorumları ücretsiz oyunlar indirimler üzerine, hiç bir oyuna para vermeyip senelerce bekleyip oyunların plusa gelmesini bekleyen bir şahıs. İndirimlerde 200-300 TL düşüyor her türlü verilir o para.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Zaten şaşırıp bu oyun nasıl bu kadar kotu puan alabilir diye incelemelere, yorumlara baktım. Kötüleyenlerin çoğu oyunu oynamamış bile. Adam soundtrackini beğenmedim yazıp 2 puan vermis. Sağlam woke linci yemiş oyun. Puanının düşük olmasının asıl sebebi bu.

Oyunun açık dünyası gereğinden fazla büyük ve tekrar ediyor olabilir ama magic parkur mekaniği ile çok hızlı şekilde gezilebilmesi açık dünyayı daha ulaşılabilir kılmış. Parkur yapmak çok keyifli.

Oyunun kombatı çok çeşitli ve keyif veriyor. Boss fightları da güzel. Açık dünyadaki mutantlar(mini bosslar) ile kapışması da eglenceli. Derin bir hikayesi yok ama sıkmadı henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgoMan -- 11 Kasım 2025; 22:55:55 >
  • AlgoMan kullanıcısına yanıt

bayılarak oynamıştım 2. oyunu belki ilki kadar değil ama müzikleri atmosferi çok iyi ya zaten indie bir ekipten çıkma gayet güzel ya kalkmadan bir daha oynayayım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord091 -- 11 Kasım 2025; 23:15:6 >

billbil-kun da nasıl el kol varsa maşallah her şeyi önceden sızdırıyor :D pasıfıc drıve güzeldir ya yenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord091 -- 12 Kasım 2025; 19:40:1 >

Benim de merak ettiğim bir oyundu. Onu önceliklendireyim o zaman. Teşekkürler.

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • lord091 kullanıcısına yanıt

Yine mi GTA?

bakın gta 6 yı erteledik alın size 4-5 ay takılın diyorlar :D bu sefer yancılar iyi ama :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord091 -- 12 Kasım 2025; 23:17:13 >

Selam Dostlar! Her zamanki gibi ilk paylaşıma yetişemedim. Ancak arkadaşlar sağ olsunlar gerekli duyuruları yapmışlar. Bu ayki oyunları kısaca toparlamak gerekirse;

PlayStation Plus Extra & Premium Kataloğuna Eklenen Oyunlar

• Grand Theft Auto V | PS5, PS4
    • Pacific Drive | PS5 (Türkçe alt yazılı)
    • Still Wakes the Deep | PS5
    • Insurgency: Sandstorm | PS5, PS4 (Türkçe alt yazılı)
    • Thank Goodness You’re Here! | PS5, PS4
    • The Talos Principle 2 | PS5 (Türkçe alt yazılı)
    • Monster Jam Showdown | PS5, PS4
    • MotoGP 25 | PS5, PS4

PlayStation Plus Klasikler Kataloğuna Eklenen Oyunlar

• Tomb Raider: Anniversary | PS5, PS4

Oyunlar 18 Kasım Salı gününden itibaren erişime açılacaktır. Açıkçası bu ay oyunlar gayet yeterli ve güzel duruyor. En azından benim için öyle. Herkese keyifli oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 13 Kasım 2025; 11:7:42 >

• Pacfic Drive ve Thalos'a para gömecektim iyi ki gömmemişim.

• İnsurgency geçen indirimde 699 TL’ye düşmüş almak için epey niyetlenmiştim, gameplay videolarına baktığımda ise çok beğenmedim açıkçası. Cod’lardan sonra oynanış çok basit gelmişti. Kütüphaneden deneyimlemek güzel olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkcebeci_ -- 13 Kasım 2025; 13:30:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GTA V in eklendiği aylar boş geçiyor. Zaten 2 ay sonra oyunu kaldıracaklar kütüphaneden onun yerine uzun soluklu başka bir AAA oyun gelse daha iyi olurdu. Sony GTA 5 verdik havasına diğer oyunlarda da çıtayı düşürüyor. Verme artık şu oyunu ey sony. Bu ay da GTA V yüzünden boş geçti. 

gta 5 olunca artık yancılara bakıyorum artık :D onlar da iyi ya :D

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.