Şimdi Ara

Ps Plus sisteminden memnun olanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ne beni taniyorsun ne de icimi biliyorsun. Beni de anladigini dusunmuyorum gerci ama uzatmayacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu çöp psn sistemini düzeltsin başka şey istemeyiz.Plusa millet para veriyor psn sistemi berbat o yüzden haliyle adamlar kaliteli oyun verilmesini bekliyor.Hem daha Drive Club bekliyor millet kaç aydır verilecek plusa...
    Yani kısaca bu kadar dandik psn sistemine insan para verince karşılığını bekler, baktılar psn düzelmiyor bari oyun sağlam versinler diye herkes bekler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goz_35

    Ne beni taniyorsun ne de icimi biliyorsun. Beni de anladigini dusunmuyorum gerci ama uzatmayacagim.


    Mesele kişisel, tanıyıp, tanımamak değil zaten.

    Forum huzurunda yazılan yorumlar değerlendiriliyor. Ben de ilk yorumumdan itibaren bunu yapıyorum. Aksini iddia edenler varsa buyursun cevaplasın, cevap verip, vermemek benim problemim değil.
  • Siz bu kafada oldukça sizi öpen çok olur, yok para verdim cihaza, bedava oyun istemiyorum falan Sony herşeyden önce aylık para aldığı online hizmetini düzeltsin, ama siz bunada razısınızdır.
  • ps4 ün çıkış mottosuydu zaten "daha çok indie, daha çok bağımsız yapımcı"

    bunu bile bile almayacaktın o zaman bu aleti
  • Ya emin olun siz şikayet edince çok değişecek. Valla bak. Emin olun yani kesin dinliyodur Sony. Aman oyunlar çok dandik. He tamam Sony hemen ilgilenicek şimdi. Adamın yaşadığı ülkede benzin alkolden pahalı, pizza servisi ambulanstan önce eve geliyor. Adam gelmiş tek derdi pılas da pılas.

    Övene de para vereceklermiş. Emin olun çok takıyolar bu yorumları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Nisan 2015; 15:38:01 >
  • memnunum ayda 6 oyun geliyor daha ne olsun
  • Kimse büyük, yeni çıkmış oyunları kısa sürede beklemiyor zaten. Konsolu aldıktan sonra, konsolun oyununu alıyorsun ve buna belli bir miktar para da veriyorsun. Üstüne adam sana bu oyunu oynamak için bir de Plus diye bir olay icat ettim onu da alacaksın diyor, eyvallah dedik alıyoruz onu da sırf online sevgimizden. Ama bence en azından bazı PS3 oyunlarının Remake'i yapılsa ve çıkarılsa iyi olurda bana kalacak olursa. Herkesin fikrine, düşüncesine saygım sonsuz ama açıkçası bu Plus sisteminin arkasında değilim ben.
  • Forumda zaten bin tane kullanici adiyla n11e uye olup oradaki hediye ceklerini alip 1 2 liraya satan adamlara sinir oldum diye baska bir konuya yazmistim. DR indiriminden 600 tane oyun alan ve gelmeyince sallayan adamlara da yazmistim. Bu tip insanlarin hep karsisindayim. Bazi arkadaslarin (herkesin degil bazi, bazi degil herkesin, BAZI)karsi yorumlarini okuyunca kani donuyor insanin. =)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar plus bu ay God of War 4, Last of Us 2, 200 lira hediye ceki ve bir adet kutulu oyun veriyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar guzel oyunlar veriyorlarki parayla satin aldigim oyunalari oynama firsatim kalmiyor sen ne diyorsun begenmeyende kimmis













    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bayraktar42

    O kadar guzel oyunlar veriyorlarki parayla satin aldigim oyunalari oynama firsatim kalmiyor sen ne diyorsun begenmeyende kimmis














    Al benden de o kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekledigim ve begendigim oyunlari zaten satin aliyorum. Plus oyunlari da cilasi oluyor bu ay benim de ilgimi ceken bir oyun yok gerci ama zaten cogu zaman kendi oyunlarimdan firsat kalmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkcası ben plus ı güzel oyunlar veriyorlar diye aldım online oynamak aklımda yoktu şimdiye kadar online oynadığım tek oyun bloodborne oldu gta bile online oynamıyorum ama bence verilen oyunlar gayet güzel zaten öyle son oyunları istemek haksızlık olur adamlar sonuçta ondan para kazanıyor mesela rayman oyunu verilcek diye bi forumda yazmış bi arkadaş ve çoğu çöp demiş oysa ben o oyunu us psn de indirimdeyken 10 dolar verip parayla almıştım çünkü biliyorum küçük oyun olması güzel olmadığı anlamına gelmiyor ve eşimle saatlerce oynadık hala da arasıra açar oynarız bi oyuna para vermek bence insanlara ağır geliyor pc deki torrent yüzünden bunlar o kadar alışmışız ki oyunları nasıl crack yapalımda oynıyalım diye.
    ben gayet memnunum hatta bu ay verilecek oyunları indirmeye heyecanlanıyorum çünkü pc im pek kaldırmıyor oyunalrı ve böyle oyunları alıyorum genelde bunlarda benim indirimi beklediğim oyunlardı gayet tatmin ediyor her ay verdikleri oyunlar şimdiye kadar




  • Plus ın benim açımdan online a girmesinden başka bir özelliği yok. ps3 te aynı hizmet bedavaydı plus ta paralı tek fark bu. en azından ps3 te psn çöktüğünde fazla kafaya takmazdık zaten hizmet bedava diye. şimdi hem para veriyorsun (150 tl) hem rezillik. inadına plus almıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 30 Nisan 2015; 18:06:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.