Şimdi Ara

PS Plus abonelerine Ekim 2021’de verilecek ücretsiz oyunlar sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MKX iyi hoş da dövüş oyunlarıyla aram yok. Diğeri zaten çöp. PS5'e ait olanını da PS4'te oynayamıyoruz zaten. Bu ay da karavana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt

    Fortnite zaten bedava. Free to play şeklinde. Hatta sanırım oynamak için PS Plus üyeliği de istemiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crashris kullanıcısına yanıt

    PS Plus oyunlarında sana PS5 diye belirttiği oyunları hesabına eklesen de sadece PS5'te oynayabilirsin. PS4'te oynayamazsın. Örneğin PS Plus 2020 Aralık'ta Bugnax diye bir PS5 oyunu verdi. Bu oyunun normalde PS4 ve PS5'te çalışması gerekirken PS Plus sadece PS5'te çalışıyor şeklinde verdiği için sadece PS5'te çalışıyor. Ama PS4 ibareli olanları zaten PS5'te de oynayabiliyorsun, burada sorun yok. PS4'ünüz varsa PS Plus oyunlarını hep uygualamadan kütüphaneye ekleyin. Çünkü PS4'teyken PS5 oyunları kütüphanede görünmüyor anca uygulamada görünüyor ya da PS'nin internet sitesinde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Mortal kombat x güzel beya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sızdırıldı diyince ben de tsuşima falan zannettim bu ne be  

  • Son bir kaç aydır beklentilerin çok altında oyunlar geliyor. İllaki bu oyunları beğenen de vardır ama keşke biraz daha değecek oyunlar olsa. Nerede bilgisayardaki epic games gibi siteler nerde ps plus.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • paradise1987 P kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani?

  • msegmx M kullanıcısına yanıt
    Plus abone listesinde zaten ucretsiz. Days gone last of us remastred gibi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok gerçekçi bir liste.

    Bedava versen oynanmayacak oyunları bedava vermiş adamlar.

    Geçtiğimiz zamanlardaki gibi fakr listedir diye ümid ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 27 Eylül 2021; 23:15:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merdoglu16

    Son bir kaç aydır beklentilerin çok altında oyunlar geliyor. İllaki bu oyunları beğenen de vardır ama keşke biraz daha değecek oyunlar olsa. Nerede bilgisayardaki epic games gibi siteler nerde ps plus.
    Sorma kardeşim. Üstüne bir de para veriyoruz biz. Yine aynı terane. Adam en baba oyunu bedava veriyor, Sony efendi çöpleri dayayıp bir de şu kadar para değerinde oyun verdik diyor. Ulan versen ne olur girmemle çıkmam bir oluyor. Hangi kafayla yapılıyor bu oyunlar anlamıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paradise1987 P kullanıcısına yanıt
    Geçmişte aylık oyunlar arasında mıydı? Days gon ve LOU vardı, almıştım. Fakat MK X yoktu yav.. emin misin?

  • msegmx M kullanıcısına yanıt
    Hocam benim abonelere ozel oyun listesinde var hatta biraz oynayip silmistim. Aylik oyunlarda degil bende oyuzden sasirdim aylik oyunlarda olacagina sizintiya inanmadim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6 yaşında oyunu mu sızdırmışlar?

  • Hell Let Loose imba oyundur da simülasyon FPS. Controller ile tamam sağa sola sıkmalı Destiny oynarsın, Halo oynarsın da simülasyon FPS nasıl oynanacak merak ediyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msegmx M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği şey PS Plus Collection. Yani ps5 alanlara Sony'nin hediye ettiği 20 oyunluk koleksiyon. Ben de dahil bir çok insan tanıdıklar aracılığı ile PS5 sahibi olmadan da onların cihazında 1 kez oturum açıp oyunları hesabına ekleyerek bu oyunlara erişti. Yani aslında bir nevi Sony'yi kandırarak oyunlara sahip oldu.

    Buraya kadar ok ama senin yaptığın hileden dolayı Sony'nin sonradan hesap vermek zorunda kalması çok komik. Adam oyunu veriyor. Gayet de güzel, vakit geçirilebilecek oyun. 10 sene sonra da oynanır. Gelen cevap: ama bu daha önce verildi. Verilmedi kardeşim. Milyonlarca PS Plus sahibinde bu oyun yoktu çünkü ya ps5 sahibi yakınları yoktu ya da böyle bir şeye girişmediler.

    Abonelik sistemindeki oyunlar her zaman herkesin keyfine uyamaz. Mümkün değil. Ha memnun olmayan da Xbox alır. Ben en başından beri Xbox sahibiyim ve her ay Plus oyunları başlığında Game Pass'in muadilinin PS Plus olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Bu öfkenin altında gereksiz aşırı beklenti yatıyor bence. Trde aylık 20 lira, Avrupa'da 5 Euro verilen servisten her ay güncel 60 Euro'luk oyun vermesini beklemezseniz içiniz rahat eder. Son 12 ayda verdikleri oyunların listesini yaparsanız karda mı zararda mı olduğunuzu da görürsünüz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son bir kaç aydır ciddi şikayet var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xbox alsınlar diye yapıyor duyarlı Sony. Böyle devam yiğidim.

  • Yılın ilk 2 çeyreği güzel içerikler vererek şaşırtıyorken 3. çeyreğinde kötü içeriklere dönerek şaşkınlıktan bizi kurtardı. 4. çeyreği de geçiyorum yılbaşı döneminde de şunu yap da bir daha uzatmayayım PSPlus'ı. Zaten online oyunları da bıraktım. God of War Ragranog dışında heyecan yaratan bir "exclusive" içerik de yok. Adeta xBox alın diye diretiyor.

  • Çöp+Leş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp ve çöp artı leş gibi tek hücreli canlıların yorumlarını dikkate almamak lazım bu hizmeti sony size online oynamak isterseniz diye sunuyor yanında verdiği oyunlar hediye gibi bir şey ne beklıyonuz kardeşim her ay AAA oyun mu bizim türklerde var bu kafa sadece yabancı adamlar umursamıyor ne verılmıs diye filan madem istiyorsun git ps now al alabılıyorsan. ya da sat playstation'ı git atari filan al.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.