Şimdi Ara

PS Plus: 12 Ay Fiyatına 15 Ay Üye Olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus için yeni bir kampanya başlattı. Sınırlı bir süre geçerli olan bu teklife göre de, 12 aylık üyelik fiyatına 15 aylık üyelik alabilirsiniz. 
     
       Promosyon fiyatı 03.07.2017 - 10.07.2017 tarihleri arasında geçerlidir. Mevcut PlayStation Plus üyeleri için geçerli değildir. Bu üyelik sona erdiği zaman -kart bilgilerinizi de silmediyseniz-  standart fiyatla (12 aylık 149,99 TL) otomatik olarak yenilenecektir. 




  • Hem bilgisayarı hem ps4'ü olan biri için ps plus çok gereksiz zaten exclusive oyunlar single player ağırlıklı oluyor geri kalanı da bilgisayarda ücretsiz multplayer oyanarsın zaten.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • kaçırılmaması gereken bir fırsat. sadece bu ay verdikleri ücretsiz oyunlarla paranızı geri alıyorsunuz hemen hemen. kalan 14 aydada 28 bedava oyun :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: InViSiBLePLaYeR

    Hem bilgisayarı hem ps4'ü olan biri için ps plus çok gereksiz zaten exclusive oyunlar single player ağırlıklı oluyor geri kalanı da bilgisayarda ücretsiz multplayer oyanarsın zaten.

    PS Plus üyeliğinin bence en büyük artısı indirim dönemlerinde sağladığı ekstra indirim avantajı. Bunun dışında almayı düşünmüyorum. Yoksa arkadaşımızın da dediği gibi multiplayer oyunlarda şahsen bende PC tarafından yanayım.
  • Zaten 100 küsüre fiyata düştüğün de almıştım 1 senelik ek olarak yaklaşık 1,5 sene kadar TR Plus üyeliğim Uzadı 🤓12 aylık 180 TL olmadan sene daha ekleyim diye düşünürken 12 ay fiyatına 15 ay'ı hiç düşünmeden aldım oldumu sana 3 sene 😀

    PLAYSTATİON 5 çıktığın da bile devam eder bu üyeliğim 🍻



    [simage]http://cdn3-www.playstationlifestyle.net/assets/uploads/2017/08/playstation-plus-price-august-2017.jpg

    [/simage]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.