Şimdi Ara

PS Cafe'de müşteri sayısını nasıl artırırsınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

    Sizlerden gelen mesajlardan anlaşıldığı kadarıyla genel olarak dikkat edilmesi gerekenler:

    1- Temizlik - Koku - Havalandırma

    2- Diğer masalar tarafından rahatsız edilmemek ve rahatlık - Gürültü, bağırış olmaması

    3- Teknik aksaklıkların yaşanmaması

    4- Uygun fiyatlı atıştırmalıklar ve içecek

    5- Televizyon boyutu, oyunların güncel olması.

    6- Güvenlik
  • Lokmacı yap.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi sana altın yumurtlayan tavuğun tarifini veriyorum, kulaklarını aç ve beni iyi dinle. Altta yazacağım her bir kelime binlerce lira değerinde.

    İlk olarak fiyatları çok aşağıya çekme. Fiyat skalası orta-üst veya üst segmentte olsun. Öyle ipini koparan gelip de saatlerce kalmasın. Kalite arayan insanlara hizmet ver. Asla ama asla her şey çok ucuz olacak burada, müşteri dostu olacağım kafasına girme. Müsteri sayın azalır ve pazar gücün artar. Yüksek fiyatı dengelemek, müşteri kaybının önüne geçebilmek için üniversite öğrencilerine yönelik kampanyalar yap. Artık üniversite kapılarında el ilanı mı dağıtırsın, üniversite whatsapp gruplarında mı paylaşırsın orası sana kalmış.

    Fiyatı üste çektin, demek ki amacın ipini koparanı, çoluk çocuğu içeri doldurup sürümden kazanç değil. O zaman 30 koltuk alacağına 20 koltuk al. Ferah olsun, aralarda boşluk olsun, insan nefes alabilsin, rahatça yürüsün. Yan masadakilerle dip dibe oturmasınlar. Koltuklar rahat olsun ki gelen kişi ağrı sızı hissetmeden uzunca otursun. Televizyonlar kaliteli olsun. Ucuza 30 masa dizeceğini, konforlusundan 20 masa diz.

    Temizlik çok önemli. Bu temizliğin ilk etabı temiz havadır. İçerisi asla havasız kalmamalı, sürekli ferahlık olmalı. İnsan gönül rahatlığıyla girmeli, güzelce nefes almalı. Masalar ve konsollar da temiz olmalı. Göstermelik dahi olsa birisi masadan kalktığı anda peşinden sizden biri gidip masayı, koltuğu temizlemeli. Konsollar sürekli temiz kalmalı. İnsan kendini rahat hissetmeli içeride.

    Kadın çalışanların olmalı. Bu hem kadınların da rahatlıkla mekanına gelmesine sebep olur. Erkekler açısından da pozitif bir etkisi olacağı da aşikar.

    İkramlarını asla eksik etme, bak burası önemli. Pahalı bir yersin, lüks bir yersin ama kasıntı değilsin. Gelenlere bir ev konforu sunacak, rahatlık satacak bir mekansın. İkramlarını abartmana gerek yok. Mısır patlat ve gelenlere birer kase ver. Çay demle gelenlere birer bardak ikram et. Önemli nokta ikisini aynı anda yapma. İkram olarak ya içecek ver ya yiyecek ver. İkram olarak verdiğin yağlı-tuzlu mısır sana içecek satışı olarak geri döner. Bir çay ikram edersin, yiyecek satışlarını arttırırsın. Satışlara etki etmese bile ikramlar her zaman müşteri bağlar. Günlük ikram harcaman 10-20tl arası olur maksimum.

    Yok ben illa ucuzdan hizmet verip sürümden kazanacağım diyorsan, yine de son maddeyi uygula. İkramlarını yap satışları arttır müşteriyi bağla. Daha çok fazla bu tarz ince satış teknikleri var. Gelenlere aslında alamyı düşünmediği, aklında olmayan şeyler aldırıp kazancını arttırabilirsin.




  • yUkarıda yazan arkadaşım gerekli cevabı vermiş, düşündüklerim bunlardı tam olarak.

    Bir de şu tostları ve içecekleri fahiş fiyatlara satmayalım lütfen.
  • lavabosu temiz olmalı çünkü en kötü 2 3 saat ps oynanır ve banko çıkışta çişim gelir
  • Ps 5 kafe açmayı düşünüyorum. Konum olarak dükkan işlek olan yerin gerisinde kalıyor. Müşterinin çekmek için nasıl bir yol izlesem iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat olarak bir tık uygun ve güleryüzlü olmak tuvaletin olması güzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m3hm3t1991 kullanıcısına yanıt
    Temizlik-Ferah olması- rahat koltuk
    Evde ne kadar ps olursa olsun ps cafede arkadaşlarla oynanan oyunun keyfini hiçbir şey vermiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turnuva düzenlerim. kazanana para ödülü miktarı sen belirlersin yani bir iki kez yapacağın bir şey bu açılışta. sonra diğer cafeler gibi takılırsın işte.

  • Bence fifa vs yanı sıra F1, UFC gibi çok oynamayan ama arayanların da olduğu oyunlar eklenmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.