Şimdi Ara

PS 3 Kaç Kg'dir ve Yurt Dışından Getirirken Sorun Olur Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yurtdışından aldığım PS 3'ü Türkiye'ye getirirken bir sorun yaşar mıyım, tek PS 3'te ? ve ortalama kaç Kg'dir bu PS 3 ? Maksimum 20 KG sınırı var o yüzden önemli benim için .. Daha önce Yurtdışı'ndan PS 3 almış veya tanıdığı olanlar, kutulu halde PS 3'ün kaç kg geldiğini bilenler paylaşırlarsa sevinirim. Teşekkürler ..



  • ps3 7 kg'dır şahsen uçakta yanında götürmeni tavsiye ederim çalınma veya zarar görme riskine karşın bavulda götürme.Ben kabinde getirmiştim böylece ps3'ü o ağırlık limitinede dahil etmiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zua_ -- 31 Temmuz 2009; 17:11:00 >
  • PS3 ün kendisi 4kg dur.Aksesuarları ve kutusu ile birlikte toplam 7kg civarı gelmektedir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zua_

    ps3 7 kg'dır şahsen uçakta yanında götürmeni tavsiye ederim çalınma veya zarar görme riskine karşın bavulda götürme.


    Kutulu olduğu için sırt çantama ve diğer el bavuluna sığmıyor. Büyük bavulun ortasında eşyaları sabit tutmak için yapılmış lastik tarzı 2 tane şey var, lastiklerin iç tarafına ve kutunun alt-üst tarafına 2-3 tane kıyafet koydum ve lastikle sabitledim. Zarar görmez diye tahmin ediyorum, bavulda da kilit var. Çalınması da pek olağan değil sanırım ..
  • Kutunun içinde de beyaz köpüklerle sabitli, az aralayıp baktım kutunun içine. Zarar görmesi olağan mı sizce ?
  • Ben direk kutusuyla getirmiştim yani ekstradan bavula çantaya felan koymadım.Uçakta kontrol amacıyla bazı çantaların açıldığını labtop, mp3 çalar gibi elektronik aletlerin çalındığını duydum.
  • ps3 yinede hassas bir alet bana kalırsa..içindeki ekran kartı iyi lehimlenmemişse başına iş açar salladığın zaman düşebilir.Yinede yanına alıp başının üstüne yada koltuğunun altına koymalısın bence
  • Bir de bir tane olunca sorun çıkmıyor dedi bazı arkadaşlar, daha önce yurtdışından elektronik getirmiş olan var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wratchet

    ps3 yinede hassas bir alet bana kalırsa..içindeki ekran kartı iyi lehimlenmemişse başına iş açar salladığın zaman düşebilir.Yinede yanına alıp başının üstüne yada koltuğunun altına koymalısın bence


    quote:

    Orijinalden alıntı: zua_

    Ben direk kutusuyla getirmiştim yani ekstradan bavula çantaya felan koymadım.Uçakta kontrol amacıyla bazı çantaların açıldığını labtop, mp3 çalar gibi elektronik aletlerin çalındığını duydum.


    Anladım arkadaşlar teşekkürler, zaten kutusunun üstünde tutmak için beyaz bir sap tarzı bir plastik var öyle taşırım.




  • Aynı üründen 2 tane getirebiliyorsun fazlası, (tabi kontrol ederlerse genelde etmiyorlar) görevlinin insiyatifine kalıyor.
  • Sırtımda sırt çantası da olacak. Kabinin içine 2 eşya sokabiliyor muyuz ?

    @zua_
    Anladım, 1 tane getirirken hiç bir problem yaşamıyoruz .. Güzel haber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Watson -- 31 Temmuz 2009; 17:26:16 >
  • ben amerıkadan getırdım gelırken yanımda

    cabin bag olarak aldım kutunun tutma yerı falan oldugundan sorun yok

    sana tavsıyem eger getırıceksen cabın bag alman bavula dahı koysan bır sorun olmaz yanlız bagaj bosalırken o cantaların nasıl atıldıgını gorsen gomlegını dahı koymassın bavula oda ayrı mesele



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 31 Temmuz 2009; 17:29:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheESTOQEUD

    ben amerıkadan getırdım gelırken yanımda

    cabin bag olarak aldım kutunun tutma yerı falan oldugundan sorun yok

    sana tavsıyem eger getırıceksen cabın bag alman bavula dahı koysan bır sorun olmaz yanlız bagaj bosalırken o cantaların nasıl atıldıgını gorsen gomlegını dahı koymassın bavula oda ayrı mesele


    İçindeki elektroniğe bir şey olmasın derdim. Bavulda kilit var zaten bir şey olmaz ama tek derdim içine bir şey olmasın.
  • annem abdden getirmisti, sana onerim kesinlikle bavula koyma eger oyun da varsa, yanina al rahatlikla getirirsin, sorun falan da olmaz
  • 2 devasa valiz bir sırt çantası birde elimde irice bir valizimsi çantayla döndüm abdden içi sadece elektronik....Kıyafetlerimi orada bıraktım hatta....Hepsini kutulardan çıkarttım aksi halde sığmıyordu....x360 ı sırt çantama aksesuarları ile ,birde sony h5 almıştım onları koydum....optoma hd projeksiyon aletini de yanıma aldığım yani uçağa soktuğum küçük valizimsiye koydum hepsine gözüm gibi baktım....Tabiki bunlar kutusuz ve bir iki kıyafet içine sardım ki ne olur ne olmaz...Bagaja verdiğim valizlerde laptoplar kameralar vs yine kuyafetlere sarılı (kaçakçı değilim bu arada hepsi kendime aileme) ama aklım hep onlardaydı zira bagajlara yapılan muameleyi görmüştüm...(kayan bant vardı ve yüksekçe bi yerden aşağıya düşüyordu bütün valizler...)...Neyse sağ sağlim memlekete gelince olay oradaki memurun insiyatifinde aç dedimi açacaksın bakacak birer tane konsol laptop telefon bişey demeyecek aynen devam.(Ki aç demiyolar yani düşük ihtimal)...Ama açarda sende 10 laptop 20 telefon çıkarsa problem...yoksa sorun değil..

    Yanınıza el bagajı diye bir çanta alma hakkınız var (artık o gün öylemi denk geldi bilinmez) ben onu en küçük boy valizlerden (ps3 rahatça sğar) olarak soktum ayrıca sırtımdada irice bir çantam vardı...Hayati eşyaları bu şekilde yanına al ve kolla...




  • Hocam ben havalimanında çalışıyorum Ahl'de.Kesinlikle bavula koyma :) Yanına al.
  • İzmir'de Adnan Menderes Havalimanında çalışıyorum. Kesinlikle bavula koyma. Çalınma vs. olmaz. Kaybolabilir o da çok düşük ihtimal. Hepsinden ötesi alet sana gelene kadar şekil değiştirir. Kırılmadık parçası kalmaz. İçindeki Hdd milyon defa sallandığı için bozulur. Yani yanında taşı diyeceğim ama 4 kg üzeri çanta ve paketleri yanınıza almaya izin verilmiyor. Ayar çekebilirseniz görevlilere olur. Ama bavula koyacaksan yada uçak altına gönderteceksen alma aleti daha iyi.
  • Benim uçağa binerken yanımda olan küçük valiz ve sırt çantasını tartmadılar muhtemelen yanındakileri tarmayacaklar merak etme...Uçağa verdiğin valizler için de extra kilo başına 10 mu 20 dolarmı ne yanlış hatırlamıyorsam istiyorlar yani mühim değil extra ağırlık..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cancanax

    (kaçakçı değilim bu arada hepsi kendime aileme)


    Satılmadık mal kaldı mı hacı.
  • :) optoma bozukk....Asker arkadaşım hatta badim optoma türkiyenin yeğeni çıktı şansa bak....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.