Şimdi Ara

Proxy farmın mantığı nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen 10 level olduğunda sabah akşam seni kovalayanlar genelde 7 8 level arası oluyor işin en güzel tarafı da bu .
  • singed banlama sebebim

proxy singed yaparken butun minionlari sen kestigin icin (kule hasari olmadigi icim) minion kacirma ihtimalin 0 oluyor. fakat karsi rakip kule alti oynayacagi icin onun minion kacirma sansi cok fazla. ayni zamanda karsi jngler veya mid mutlaka sana gelmeli yoksa kuleleri aliyorsun ve hayvan gibi kasiyorsun seni durdurmaya gelmek zorundalar fakat 4. olusten sonra 50 gold verdigin icin zamanlarini harciyorlar. seni bosverip gelmezlerse base minionlarini aliyorsun top-mid ayni anda lane e minion gitmiyor.

droiddruid bir oyununda 532 minion yapmisti agzim acik izlemistim gercekten oyun basindan beri hic minion kacirmadi adam.
    East Diamond 1 XhzR
  • Oyunun ilk saniyelerinde gidip kuleye falan ölsek çaktırmadan verdigimiz altın düşer mi ? 4 kere kuleye ölür proxye başlarız :D
    Denemedim hiç var mı soyliycek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FreeKillci

bronze 5tir kesin o sirchez bronze 5te çok var öyleleri puşluyo cangıl eksiyo afka kalıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Pia L

quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

Phoenix Udyr ile proxy yapıyorum hem çok hızlı farm yapıyor hemde yakalanmıyorum o kadar adamı peşinden koşturmak

+1 shyvana ile de çok rahat yapılır.

shen ile de yapılır mı
  • sir balık kullanıcısına yanıt
    proxy farming tam olarak nasıl yapılır ayrıntılı açıklayabilir misin?

Orijinalden alıntı: Feelmyheal

LCS falan izlemişsen görmüşsündür illa ki. Bazı top lane oyuncuları minyonlarını rakibin kulesi altına kadar pushladıktan sonra kule önünde boş boş durmak yerine kulenin arkasına(iki kule arasındaki kulenin menziline girmeyen bölge) geçip orada yeni gelen rakip minyon dalgasını keser. İki kule arasında yapılan bu minyon biçme işine proxy farm denilir.

Renekton, Shyvana gibi şampiyonlar çok fazla kullanır proxy farmı çünkü hem minyonları rahat keserler hem de baskın yediklerinde tanklıklarını ve yeteneklerini kullanarak rahat kaçarlar.

Genelde 1-2 wave aldıktan sonra çalıya girip back atılır ama rakip junglerın bota falan gittiği görülürse devam edilebilir bu işe. Proxy farm dendiğinde bahsedilen budur.

Bir de double proxy olayı vardır bunu gerçek anlamda sadece Singed yapar. Druiddroid diye bir oyuncu çıkardı bunu bende geçen sezonda bir kaç kez kullanmıştım. Ama şu an ki metada pek kullanışlı değil, o yüzden uzun uzun anlatmıyorum ama kısaca rakibin base'de mid ve top koridorun minyonlarını kesmeye denir; genelde 0/15 falan oynarsın ama 25 dk da 300-350 farm yaptığından kazanan sen olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Orijinalden alıntı: Feelmyheal

LCS falan izlemişsen görmüşsündür illa ki. Bazı top lane oyuncuları minyonlarını rakibin kulesi altına kadar pushladıktan sonra kule önünde boş boş durmak yerine kulenin arkasına(iki kule arasındaki kulenin menziline girmeyen bölge) geçip orada yeni gelen rakip minyon dalgasını keser. İki kule arasında yapılan bu minyon biçme işine proxy farm denilir.

Renekton, Shyvana gibi şampiyonlar çok fazla kullanır proxy farmı çünkü hem minyonları rahat keserler hem de baskın yediklerinde tanklıklarını ve yeteneklerini kullanarak rahat kaçarlar.

Genelde 1-2 wave aldıktan sonra çalıya girip back atılır ama rakip junglerın bota falan gittiği görülürse devam edilebilir bu işe. Proxy farm dendiğinde bahsedilen budur.

Bir de double proxy olayı vardır bunu gerçek anlamda sadece Singed yapar. Druiddroid diye bir oyuncu çıkardı bunu bende geçen sezonda bir kaç kez kullanmıştım. Ama şu an ki metada pek kullanışlı değil, o yüzden uzun uzun anlatmıyorum ama kısaca rakibin base'de mid ve top koridorun minyonlarını kesmeye denir; genelde 0/15 falan oynarsın ama 25 dk da 300-350 farm yaptığından kazanan sen olursun.

ilk dediğini yapanlar gördüm ama ikincisi tr serverinde yapılmaz

• Tr de pek yapamayacaginiz sey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.