Şimdi Ara

prototype çözünürlük sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • prototype başlığına da yazdım aslında bu sorunu..ama belki daha iyi yardımcı olunabilir umuduyla yeni bi konu açmaya karar verdim.

oyunu yükledim.açılıyor problem yok.her şey normal.yanlız şöyle bi durumumuz var monitörüm benden oyunu 1280X1024 çözünürlükte çalıştırmamı istiyor ve sürekli uyarı pencereleri açıp duruyor..oyunu 1280X1024 çözünürlükte de çalıştırdım.hala kar etmiyor..çözünürlük problemiyle ilgili bi çeşit fix olduğu söyleniyor..ama ben indiremedim torrentden.oyun müthiş zevkli ama uyarı pencereleri yüzünden kafayı yemek üzereyim..lütfen yardım..

• aynı dert bendede var, ekranımı istediği pixele ayarlayarak , oyuna girebildim. sonra oyun içinden 1024x768 ayarı yaptım ; bir dahada oyuna giremedim .. çözünürlük hatası verdi durdu. sonra oyun içindeki direx i kurdum ; bu seferde "could not load DLL 'PROTOT enginef. dll' " hatası alıyorum , oyun açılmıyor. ama bulucam bunun derdini ben :) bu ne iştir ya .. ekran kartım hd 4850 , son driveri kurulu .. ? :D
  • direcx sorununu çözdüm .. oyunun kısa yolunda sağ tuş yapıp özelliklere girmiştim , uyumluluk sekmesinden ; bir ihtimal çözünürlük sorununu başımdan atarım ümidiyle ayarladığım "uyumluluk modunda çalıştır" butonunu aktif edip kaydetmiştim .. sonrada unuttum tabi .. bir dahada oyun açılmadı :D böyle birşeyin direcx ile bağlantısınıda tecrübelemiş oldum. neyse şimdi bu sorunumu kaldırdıktan sonra çözünürlük için araştırmaya devam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladomi -- 22 Temmuz 2009; 17:49:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome çözünürlük sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Çözünürlük Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.