< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Protherm Kombi Arıza Kodları (ANA KONU) (5. sayfa)

-
-
Merhabalar protherm lynx kombim var ve üç yollu vana ses çıkarıyor sürekli bir kombici çağırdım ve bi kaç parçasını değişti o kısmın 2 gün düzeldi sonra yine aynı devam kombicide beni dürtmeye çalışıyor gibi hissettiğimden daha onla çalışmama kararı aldım. Bu konuda ne yapabilirim sorun neresindedir ve böyle ses çıkarırken çalıştırmamın bir sakıncası olur mu ? Ve ayrıca kombiyi mesela 45 dereceye ayarladığımda ateşliyor o dereceye kadar çıkıyor sonra ateşleme duruyor ve 34 35 derecelere kadar düşüyor gösterge sonra yine ateşliyor yine düşüyor bunu 5 dakikada bir yapıyor bu normal midir yoksa buradada bir sıkıntı var mı ?
-
Merhaba arkadaşlar Protherm veya diğer markalar farkketmeksizin bakımlarınızı yaptırınız.
-
Merhaba Protherm lynx kombimiz var. Sıcak suda problem yok. Kombi tarafında 5 seviye var. 3 seviyede atesleme yapıp ısıtma gerçekleşiyor. Düşük seviyelerde atesleme olmuyor sadece kombideki fan çalışıyor. Nedeni ne olabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba lynx kombideki Ekran kartında potans arızası olabilir. Alıntılamadan yazdığınız için bana mesaj gelmedi hocam geç cevap verdim kusura bakmayın..
-
Merhaba hocam iyi akşamlar. Satın aldığım evde bu marka kombi var. Ev 2+1 120 m2 yerden ısıtmalı. İlk defa duyduğum bir marka olduğu için size danışmak istedim. Suyu ya da kaloriferi ısıtmada herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Marka olarak memnun kalır mıyım? Şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eviniz Yeni diye düşünüyorum
120x100 12 000 Kal ısı kayıplarını da hesaba katarsak 14 16 Bin Kalori ihtiyacınız Var... Cihazınız gayet yeterli
Kaloriferi başarılı şekilde ısıtır
Sıcak su da yeterli gelir
Ayrıca Pompası elektronik bir Devirli Grundfos pompa ve Erp ye göre çok başarılı bir pompa Muazzam...
Protherm lynx 23 btve kombide kırmızı ışık yanıp sönüyor ve sıcaklık seviyesi full görünüyor.
*.Kombiye enerji verdiğimde sıcaklık seviyesi full yani aşırı sıcak görünüyor.
*.Kırmızı ısık yanıp sönüyor.
*.kombi bu şekilde bekliyor.
Kalorifer sensörü kablosunu çıkartınca da sıcaklık ful değişmiyor
Çakmak toprağını çıkarınca düzeliyor çalışıyordu
Bu durumda birkaç gün sonra sıcaklık göstergesi silindi ve arıza lambası ara sıra yanıp sönüyor
Merhaba hocam muhtemelen Ntc sensörden olabilir. Topraklama ile ilgisi olsun pek sanmıyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X