Şimdi Ara

Protestocunun Türkiye Nefreti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mektupta 20 tane özel isim yazmış ama sadece Türkiye'yi küçük harfle yazmış.

Birde bu hazımsızı Yüce Meclise taşıyıp savunmaya kalkmışlar. Haberlere düşmese fark etmeyeceğiz.

Türk genci tutuklandı diye haber yapıyorlar. Milletvekilleri çıkıyor savunmaya kalkıyor kız ise Türkiye nefretinden büyük harfle Türkiye yazmıyor.

Kendini acındırmaya kalkmış böbreğim kalbim hasta benim salın demiş.

Senin ciğerin kalbin Türk nefretinden hastalanmış kızım. Sen ne ilaç içsen düzelmez. Salınsa da düzelmez, içeride çürüsen de düzelmez.

• O kadar milliyetçi sloganları, Türk bayraklarını, Atatürk posterlerini atlıyorsunuz. Polislerin nevruz kutlayanlara şeker dağıtırken Türk bayraklı gençlere saldırmasını görmezden geliyorsunuz. Tutuklanan gençlerin herşeye rağmen milliyetçi durmasını atlıyorsunuz. Öcalana özgürlük posterine izin verirken Ümit Özdağa özgürlük pankartı açanı tutukluyorsunuz.

Ama gelmiş en olmadık ufak bir noktadan protestoların Türkiye karşıtı olduğunu iddia etmişsin. Gerçekten komik. Siz bu işleri bırakın ve dem parti ile bayramlaşmaya ve barışmaya bakın. Yolunuz o çünkü.

Benim profilimdeki bayrak Türkçe'yi resmi dil olarak ilk kez ilan eden Karamanoğulları Beyliği'nin bayrağıdır. "“Bugünden sonra divanda, dergâhta, çargâhta, mecliste ve meydanda Türkçe ’den başka dil kullanılmayacaktır" diyen Mehmet Bey'in devletinin bayrağıdır. Bu bayraktan rahatsız olanın önce Türklükle sonrada Türkçe ile bir sorunu vardır. Gururla yıllardır profilimde taşırım taşımaya da devam edeceğim. Sahte milliyetçileri suyun üstüne yağ gibi çıkartan bir bayrak. Üzerinde İslamiyet öncesi Türk tarihinin bir parçası olan Çolpan Yıldızı'nı taşır. Yüzyıllardır hatta bin yıllardır Türk düşmanlarını rahatsız etmeye devam etmekte ve biz Türklere de gece karanlığında yukarı baktığımızda yönümüzü tayin etmek için ışık tutmaktadır.

Hah. Tarih bilmiyorsun bir de uyduruyorsun. Atatürk'ün dedesi zaten Karaman Taşkale göçmeni. Karamanoğullarının geçmişinde hristiyan Türkler de var müslüman Türkler de. Türklüğü yitirmiş te yunanlaşmış da zart zurt part purt.

Bak burada Taşkale'nin kaya oyuklarında Atatürk portesi, üzerinde dedesinin kimlerden olduğu bile yazar.

İslamiyetten önce Türkün adı taşa yazıldı istersen çık masaya tepin.

Sen kendi tarihini uydurabilirsin bizimki sabit.

Al sana hala bizim köyde devam eden eski Türk törenlerinden bir video.

H10tvyoutube
    Zengen Köyü'nde Saya Geleneği Anadolu'da asırlardır kuzuların anne karnında canlandığına inanılan günlerde gerçekleştirilen saya geleneği, Karaman'ın bazı köylerinde tüm renkliliği ile devam ettiriliyor. Karaman Zengen köyünde saya olan genç, özel giysiler giyip yanındakilerle evleri gezerek, yardım topluyor. Saya, köylülerle birlikte evleri tek tek gezerek yardım topluyor. Bu geleneğe göre, alınan hediyelerin, hayvanların ve doğacak kuzuların sadakası olduğuna inanılıyor. Saya gezerken, "Saya, saya sallı bey. Dört ayağı nallı bey. Saya geldi gördün mü? Selam verdi duydun mu? Karabaş tokluyu verdin mi? Dam üstünde bulunduruk. Geze geze yorulduk. Yağ veren ablamın altın başlı oğlu olsun. Keş veren ablamın kel başlı kızı olsun. Kırklığı aldım elime. Kırktım kerpik belini. Yaylada aldım dölümü. Birin bin olsun koyunun." şeklinde maniler okuyor. Detaylar: http://www.karamandan.com/index.html
    https://www.youtube.com/watch?v=YEH8prbN7Y0

Hiç bir Türk bayrağı Türkiye'de sorun çıkartmaz. Ancak korkaklar Türk bayraklarından rahatsız olur. Tarihimden korkacak kadar ödlek değilim çok şükür.

Kardeş, adamın profiline koyduğu bayrağın sırf benzerliğinden dolayı adama imalı imalı konuşmuşsun, niyet okuması yapmışsın. Adam da senin bilgisizliğinden ötürü sana bilgi vermiş, açıklama yapmış, sebeplerini yazmasına gerek bile olmamasına o bayrağı oraya koyma sebebini de yazmış. Bu kadar açıklamaya rağmen halen daha aynı imalı imalı şeyler yazmaya devam etmişsin. Bu iyi bir niyet göstergesi değil kusura bakma, yaftayla bir yere varılmaz.

Ayrıca milliyetçilik ve din farklı şeylerdir. Milliyetçilikten bahsedeceksek din de insanları asimile edebilir.

• O kadar milliyetçi sloganları, Türk bayraklarını, Atatürk posterlerini atlıyorsunuz. Polislerin nevruz kutlayanlara şeker dağıtırken Türk bayraklı gençlere saldırmasını görmezden geliyorsunuz. Tutuklanan gençlerin herşeye rağmen milliyetçi durmasını atlıyorsunuz. Öcalana özgürlük posterine izin verirken Ümit Özdağa özgürlük pankartı açanı tutukluyorsunuz.

Ama gelmiş en olmadık ufak bir noktadan protestoların Türkiye karşıtı olduğunu iddia etmişsin. Gerçekten komik. Siz bu işleri bırakın ve dem parti ile bayramlaşmaya ve barışmaya bakın. Yolunuz o çünkü.

• Devlet kurumlarından TC'yi kaldıran, andımızın okunmasını engellemeye çalışanlar pek yorum yapmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'den nefret ettiğini sanmıyorum nefret edilmesi gerekenlerden nefret ettiği için sizi irrite etmiş olabilir.Atatürkçü her birey;hiçbir şekilde laik ve çağdaş Türkiye'sinden nefret etmez.

• Türkiye'den nefret ettiğini baş harfini küçük yazdığından mı anladınız, vay be, yani bir yanlışlık olamaz mı yazarken? Sadece 1 kere kullanmış, 2 kere aynı hatayı yapsa yine hani bir ihtimal de, bir kere yazdığı bir kelimeden bu çıkarım biraz abartı olmuş.

• BJK kullanıcısına yanıt

Evet yazıdan anladım. Belçika'yı ayracına kadar doğru şekilde yazan biri Türkiye'yi yanlışlıkla küçük yazmaz.

Bir Türk Türkiye yazarken daha dikkatli davranır, 20 özel ismi ayracına kadar doğru yazıp Türkiye yi yanlışlıkla küçük yazmaz.

Şans eseri Türkiye'ye prostestolar sırasında 1 haftalığına tatile gelmiş, şans eseri eline kendini tutuklatacak pankart almış, şans eseri Türkiye'yi küçük yazmış. Şans eseri birileri milletvekilinin kulağına bu kızın ismini fısıldamış. Şans eseri köprüde satıyolar mı acaba?

• efendimuhendis E kullanıcısına yanıt

Hemen savunmaya geçmeyin benim protestoları eleştiren bir konum yok. Protesto katılan birçok gencin bu vatanı bayrağı çok sevdiğininde farkındayım. Ama bu herkesi körü körüne destekleyeceğim anlamına gelmez.

Tam tersi Ümit Özdağ ilk içeri alındığında kimsenin sokağa çıkmamasına daha çok kırgınım. O yüzden şuan Ekrem İmamoğlu için sokağa çıkılmasını samimi bulmuyorum. Parti seçerek sokağa çıkılmaz. Samimi değil bu iş bana göre. Ama çıkana birşey demem. particilik güttüğü için hoşuma gitmiyor sadece.

Konuya geri dönersek burada tutuklanan kızın Türkiye düşmanı olduğunu satır arasında yakaladım ben. Hiç bir partiyi umutsamıyorum sadece Türk milliyetçisiyim. Herkesi kendiniz gibi siyasi sanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timsah-16 -- 22 Nisan 2025; 14:51:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk milliyetçisiyim diyemeyenler için yeni bir jargon mu bu Türkiye milliyetçiliği? Yoksa Türklükden mi nefret ediyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2104C947D -- 22 Nisan 2025; 14:31:2 >
  • İnanılmaz yahu, konuyu açan kişi için ne diyeceğimi bilemedim. Tarihin en kanlı diktatörlerinin bile birisini suçlayıp cezalandırmak için aklına böyle bir bahane gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 22 Nisan 2025; 14:48:39 >
  • Türk milliyetçisiyim. İsraili andıran avatarda kullanmıyorum.

Değiştirdim. Oldu mu? Tamam mı?

Türkiye'yi küçük yazan ve onları savunan milletvekilleriyle uğraş benimle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timsah-16 -- 22 Nisan 2025; 14:56:39 >
  • Yargi iktidari korumak icin haril haril çalisiyor helal be
    Ülkeye bak Protestocunun Türkiye Nefreti!

5 yil hapis istemu azmis 50 sene isteseydiniz yaparsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 22 Nisan 2025; 14:55:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biz de Amerika'dan geldik gecen ay, 5 gun ANkara'da kaldik. Herkes protestoya katiliyordu, vizyon farkimizi gostermek icin biz dedik ki bizim amacimiz ulkemizi duzluge cikartmak, Ekrem'i desteklemek degil!

Sifir liyakatli birinin pesinden gidecek kadar liyakatsiz degiliz, kusura bakmayin arkadaslar. Muharrem Ince'yi linc ederlerken Ekraaam'in sesi cikmiyordu. O kim de ulkeye baskan olmak kim?

Ingilizce bilmez, matematik bilmez, fizik bilmez, teknoloji bilmez, tarim, ziraat, ilaclama bilmez, askeri teknolojiden anlamaz, bir de yavas konusur (insan dinlerken yoruluyor), ben bu adami ne yapayim? Neden cumhurbaskani olmali bu sahis?

Ben Muharrem Ince'nin cumhur baskani olmasini istiyorum. Sokaktan gecen adamlari mi cumhur baskani yapicaz yani?!

Ekrem kim ya?

• Timsah-16 kullanıcısına yanıt

Benim profilimdeki bayrak Türkçe'yi resmi dil olarak ilk kez ilan eden Karamanoğulları Beyliği'nin bayrağıdır. "“Bugünden sonra divanda, dergâhta, çargâhta, mecliste ve meydanda Türkçe ’den başka dil kullanılmayacaktır" diyen Mehmet Bey'in devletinin bayrağıdır. Bu bayraktan rahatsız olanın önce Türklükle sonrada Türkçe ile bir sorunu vardır. Gururla yıllardır profilimde taşırım taşımaya da devam edeceğim. Sahte milliyetçileri suyun üstüne yağ gibi çıkartan bir bayrak. Üzerinde İslamiyet öncesi Türk tarihinin bir parçası olan Çolpan Yıldızı'nı taşır. Yüzyıllardır hatta bin yıllardır Türk düşmanlarını rahatsız etmeye devam etmekte ve biz Türklere de gece karanlığında yukarı baktığımızda yönümüzü tayin etmek için ışık tutmaktadır.

• Protestocunun Türkiye Nefreti!

• Detaylıca bakınca kasıt olduğu ortada.

İmla ve noktalama kurallarına dikkat edilerek yazılan yazı da direkt göze çarpıyor bu kasıt. Bu kasıttan nefret çıkar mı bilmiyorum ama küçümsediği kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_d -- 22 Nisan 2025; 16:12:18 >
  • Türklerin tarih boyunca kullandığı 100lerce bayrak var.

Sen bunlar arasından Türkiye de sorun yaratacak olan bayrağı özellikle arayıp bulmuş gibisin.

Karamanoğulları iyi güzel hoş Türk sahnesinde bir yerleri var. Ama Osmanlı tarafından yıkılmış bir beylik sonuç olarak. Son kalıntılarıda Atatürk tarafından Kurtuluş savaşı sonrasında mübadeleyle Yunanistan'a gönderildi ve Yunanlaştılar. Türkiye de kalanlar sadece Müslüman Türklerdi.

Benzer durum Rumlar içinde geçerli Türkiye içinde kalan birçok Müslüman Rum zamanla Türkleşti. Dilini ve kimliğini kaybetti.

Bu dünyada dinini kaybeden toplumlar hızlıca asimile olup gitmişlerdir.

Özetle Milliyetçilik ile Müslümanlık Türkiye için ayrılmaz bir parçadır. Sen istesen de istemesende durum böyledir.

Bireysel olarak senin farklı düşünmen toplumsal gerçekliği değiştirmesiz. Sadece senin bireysel fikrini değiştirir.

Hah. Tarih bilmiyorsun bir de uyduruyorsun. Atatürk'ün dedesi zaten Karaman Taşkale göçmeni. Karamanoğullarının geçmişinde hristiyan Türkler de var müslüman Türkler de. Türklüğü yitirmiş te yunanlaşmış da zart zurt part purt.

Bak burada Taşkale'nin kaya oyuklarında Atatürk portesi, üzerinde dedesinin kimlerden olduğu bile yazar.

İslamiyetten önce Türkün adı taşa yazıldı istersen çık masaya tepin.

Sen kendi tarihini uydurabilirsin bizimki sabit.

Al sana hala bizim köyde devam eden eski Türk törenlerinden bir video.

Protestocunun Türkiye Nefreti!H10tvyoutube
    Zengen Köyü'nde Saya Geleneği Anadolu'da asırlardır kuzuların anne karnında canlandığına inanılan günlerde gerçekleştirilen saya geleneği, Karaman'ın bazı köylerinde tüm renkliliği ile devam ettiriliyor. Karaman Zengen köyünde saya olan genç, özel giysiler giyip yanındakilerle evleri gezerek, yardım topluyor. Saya, köylülerle birlikte evleri tek tek gezerek yardım topluyor. Bu geleneğe göre, alınan hediyelerin, hayvanların ve doğacak kuzuların sadakası olduğuna inanılıyor. Saya gezerken, "Saya, saya sallı bey. Dört ayağı nallı bey. Saya geldi gördün mü? Selam verdi duydun mu? Karabaş tokluyu verdin mi? Dam üstünde bulunduruk. Geze geze yorulduk. Yağ veren ablamın altın başlı oğlu olsun. Keş veren ablamın kel başlı kızı olsun. Kırklığı aldım elime. Kırktım kerpik belini. Yaylada aldım dölümü. Birin bin olsun koyunun." şeklinde maniler okuyor. Detaylar: http://www.karamandan.com/index.html
    https://www.youtube.com/watch?v=YEH8prbN7Y0

Hiç bir Türk bayrağı Türkiye'de sorun çıkartmaz. Ancak korkaklar Türk bayraklarından rahatsız olur. Tarihimden korkacak kadar ödlek değilim çok şükür.

• Bu nefret saçan tipleri araştırın. Kendilerinden nefret ettiklerini, bir şeyi sevmelerinin mümkün olmadığını görürsünüz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kardeş, adamın profiline koyduğu bayrağın sırf benzerliğinden dolayı adama imalı imalı konuşmuşsun, niyet okuması yapmışsın. Adam da senin bilgisizliğinden ötürü sana bilgi vermiş, açıklama yapmış, sebeplerini yazmasına gerek bile olmamasına o bayrağı oraya koyma sebebini de yazmış. Bu kadar açıklamaya rağmen halen daha aynı imalı imalı şeyler yazmaya devam etmişsin. Bu iyi bir niyet göstergesi değil kusura bakma, yaftayla bir yere varılmaz.

Ayrıca milliyetçilik ve din farklı şeylerdir. Milliyetçilikten bahsedeceksek din de insanları asimile edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Nisan 2025; 20:33:43 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Önce sen Türklerden nefret mi ediyorsun diye konuya dalan o.

Sonra yine 'Bu bayraği tanimayan sahte Milliyetçilerdir' gibi aşiri iddalı bir çıkış yapanda o.

Yinede imalı imalı yazan biz olalım sıkıntı yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.