Şimdi Ara

Proteinmarket.com.tr 'den Donanım Haber'e Özel 25TL İNDİRİM KOD: ( donanimhaber25 ) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.073
Cevap
42
Favori
260.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • interneto07 kullanıcısına yanıt
    Mesajımın üzerine özel mesajdan takip kodu yolladılar vermişler hocam benim hediyeleri. Belki sipariş sırasına göre parti parti gönderiyorlardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 09.05 tarihinde verdiğim sipariş 11 gün olmasına rağmen kargolanmadı sipariş numaram 100017732 cuma günü sevk edileceği bilgisi verildi. Bugün pazartesi takip bilgisi vs ulaşmadı yardımcı olurmusunuz
  • 99227470 nolu siparişimin shakeri ne zaman yollanacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smlynr

    Arkadaşlar ne zaman güzel bir supplement fırsatı yakalasam sipariş veririm. Tabi çok saçma, dolandırıcı olması muhtemel siteler haricinde. Macolifestyledan zamanında tonla ürün aldım örneğin. Ve o zaman da onlarca insan dolandırılırsınız dedi onu dedi bunu dedi. Benzeri durumlardaki siparişlerimde 10-15 gün beklediğim oldu, yanlış ürün geldiği oldu ki internet üzerinden elektronik alışverişi yaptığımızda bile yanlış ürün gelebiliyor, ama şimdiye kadar çözülmeyen bi sorunum da olmadı açıkçası. Ama kalkıp da dandik 1 çanta veya 10 liralık idman eldivenini sorun olarak asla görmem. Proteinmarketi de aynı şekilde forumdan görerek sipariş verdim. Siparişimin bir kısmı geldi hediyesiyle birlikte. Forum üzerinden anında cevap veren, rahat rahat muhattap olabileceğimiz ve bize özel indirim sunan insanlar bunlar. Başka hangi firma böyle bi hizmet verdi şimdiye kadar? Zannetmiyorum haksız olmadığınız sürece çözülemeyecek bir sorun olacağını. Ayrıca en baba firmadan, siteden yüklü sipariş verdiğimde hediye gelen shakerlar her zaman haznesiz 2 ayda kapağı dağılan tiplerdendi, burdaki hazneli ve nispeten daha sağlam. Açıkçası tepkilerin bazılarını gereksiz ve aşırı buldum. Tabi bu da benim görüşüm.
    Madem savunuyosun hadi bana hakkım olan dandik bi çanta, dandik bi eldiven ve 2 tane shaker yolla.
    Boş beleş yorum yapıp haklı olan biz kullanıcıların sorunların çözülmesine yardımcı olacağınıza bi de hak verip zeytinyağı gibi üste çıkmalarını sağlıyosunuz.yazık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErsinBoz kullanıcısına yanıt
    Düşüncemi ve böyle durumlarda ne yaptığımı söylüyorum. Söylediklerim benim düşüncelerim. İster beğen ister beğenme. Belki onlarca defa supplement almışımdır. Kendime göre ölçtüm tarttım bu durumları. En baştan hediyelerin gelmeyebileceğini düşünerek sipariş veriyorum. Bu sadece bu firmayla alakalı değil her firmada vadedilen hediyelerle alakalı benzer durumlar olabiliyor. Firmaların müşteri çekmek açısından yaptıkları bir hamle. Doğru mu? Değil. Ama böyle. Hediyelerin gelmeyebileceğini baştan kabul ederek sipariş vermek daha mantıklı geliyor bana bu yüzden. Ayrıca üslubuna dikkat edersen sevinirim.
  • 100756959 sipariş kargo takip no alabilir miyim?
  • Bellup B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Takıp kodu özel mesaj olarak gönderilmiştir.

    Saygilarimizla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 97928215 sipariş no, 5ccb4b68528fe talep nolu iade isteğim 20 gündür onay bekliyor adı altında bekletiliyor.
    15 gündür ürünü yollamadılar, 20 gündür de paramı yollamıyorlar.
    Süre biraz daha aşarsa yasal yollara başvuracağım.
  • benim de 2 siparişim oldu biri 09.05 tarihli diğeride 14.05 tarihli. 09.05 tarihli siparişim dün tarafıma ulaştı. sorunsuz bir alışveriş oldu. istediklerim ve hediyeler eksiksiz ve doğru bi şekilde geldi. sağlam ve düzgün paketlenmişti. eldiven ve çanta çıkmadı sorun değil gerekte yoktu iyiki de çıkmamış. yorumlardan geç geldiğini biliyordum. o yüzden hızlı gelmesi bi beklentim yoktu zaten acele lazımda değildi. benim açımdan ilk siparişim olumlu geçti. piyasa fiyatlarından çok daha uyguna geldi satıcıya teşekkür ediyorum
  • batubilir B kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Tutar kredi kartınıza talebenizden 3 gün sonra iade edilmiştir.

    Bankanızla görüşebilirsiniz.

    Saygilarimizla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 ay önce Optimum Gold Standard Whey 2273 Gr "Kurabiye" siparişi verdim. zamanında kargolandı ve ürün elime çabuk ulaştı ama "double rich choholate" aromalı olarak geldiğinden bunu bir arkadaşa verip yeniden ısrarla bu sefer kurabiye aromalı gönderilmesini isteyerek tekrar sipariş geçtim. 12 günün sonunda yeni siparişim de "double rich choholate" olarak bugün bana ulaştı. kesinlikle ciddi bir sorumsuzluk ve ciddiyetsizlik var. imajınızı bu şekilde zedelemeniz çok yazık.
  • 2.ürün %50 indirimliden yararlanalım demiştim bitmiş kampanya
  • JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Kampanya bitmedi efendim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProteinMarket

    Merhaba

    Kampanya bitmedi efendim
    Aa evet pardon.

    Bir çok kargo sorunu yaşayan arkadaşlarımız var.

    Şuan elinizde olup, hızlıca kargoya verebileceğiniz Whey Proteinleri söyleyebilir misiniz özelden
  • Merhaba 23.04 tarihli 97785525 nolu siparişimde shaker seçmiştim halen gelmedi. Siteden yazdım ama dönüş yapılmadı. Elimde shaker yok özellikle belirtmiştim kavanozla yapıyorum. Gönderirseniz memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi Optimum Gold Standard Whey 2273 Gr Kurabiye aromalı sipariş verdim, bugün kargo geldi. Ürün çikolata aromalı.. Canlı desteğe de mesaj atmıştım kurabiyeli alsam ne zaman kargolanır vs. diye.

    Yani ne kadar zor doğru ürünü göndermek? Veya elinizde o an yoksa siparişi iptal etmek veya müşteriyi aramak?

    iade ile uğraşamam zaten protein tozum biteli günler oldu, kullanacağız mecbur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bellup -- 21 Mayıs 2019; 15:49:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: solam

    a8ac833e25155 referans numaralı sipariş

    2 adet shaker gelmesi gerekiyordu ve hala gelmedi. Firmaya sorduğumda kargoya verileceği, verildiği vs söylenip durdu. En son 16 mayısta kargoya verildiği söylendi ama hala ne gelen var ne giden. Kargo kodu için mesaj attığımda da itina ile cevap verilmemekte. Durumu açıklar mısınız?
    Hala bir geri dönüş yok. Göndermeyecekseniz de göndermeyeceğiz deyin kardeşim. Bu nasıl bir işletme ahlakıdır. 3 kuruş için bu adamları tercih etmeyin yani. Siparişte de sorun yaşamıştım kargo bakımından. Verdik vereceğiz diye diye 3-4 gün oyaladılar. Ben de sorun kargo şirketinin sanıyorum. Yok arkadaş direk bu adamlar problemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.