Şimdi Ara

Protein tozuyla alakalı bir kaç sorum var arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • optimum whey gold standart protein tozu aldım . spor sonrasında içtim bugün . suyla içtim tadı yoktu . ardından küçük bir ölçek sütle deneyim dedim tadı güzeldi .

    kafamdaki soru şu sütle veya suyla kana karışım süresi ne kadar fark eder . süt biraz daha geciktirir diye düşünüyorum . yani suyla içtiğimizde ortalama kaç dk sütle içtiğimizde ortalama kaç dk sürer ?

    shaker ne kadar karıştırmamız lazım bu tozu ben 1 dk sallıyorum . sizce yeter mi?
    ve spor sonrasında hemen içiyorum sizce yaptığım doğru mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 12 Ocak 2016; 18:43:14 >



  • Kardeşim benim bildiğim kadarıyla bunun süt ve suyla alakası yok. Whey bildiğin üzere peynir altı protein ve içinde ekstradan bir protein yok. Sütle içmenin tek yararı sana sütten de alacağın proteindir. He zararı varmı dersen bilmiyorum ama bence daha iyi olur. Yine bildiğim kadarıyla ortalama kana karışma süresi 30-40 dakika. Spordan sonra da hemen koşa koşa gidip içmede yani üstünü giyerken hazırla duşunu al sonra dikle kafaya. Ayrıca iyice çalkala zaten köpürüyor karıştığında rahatlıkla içebilirsin :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rnistr

    Kardeşim benim bildiğim kadarıyla bunun süt ve suyla alakası yok. Whey bildiğin üzere peynir altı protein ve içinde ekstradan bir protein yok. Sütle içmenin tek yararı sana sütten de alacağın proteindir. He zararı varmı dersen bilmiyorum ama bence daha iyi olur. Yine bildiğim kadarıyla ortalama kana karışma süresi 30-40 dakika. Spordan sonra da hemen koşa koşa gidip içmede yani üstünü giyerken hazırla duşunu al sonra dikle kafaya. Ayrıca iyice çalkala zaten köpürüyor karıştığında rahatlıkla içebilirsin :)

    eyvallah abi
  • Önemli değil kardeşimde yani bunlar benim bildiklerim daha iyi bilenler varsa söylerlerse bende bilgilenirim burda konu tartışmaya açık :)
  • rnistr kullanıcısına yanıt
    Whey içmenin temel amacı nedir ? spor sonrası hızlı protein almak değil mi evet o zaman su ile içiliyor :) hangi hocaya sorarsan su ile der olması gereken odur .He başka türlü spor felan yapmazsın günlük hayatta protein eksiğin olur o zaman sütle kullan.
  • Suyla iç .emilimin süresi önemli .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi elma suyuyla...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farketmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.