Şimdi Ara

Protein tozuna ne zaman baslamali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vucut gelistirmeye basliyali 2 ay oldu sıkı calisiyorum sizce protein tozu ve amino asit kullanmaya baslasam bir zarari olurmu? Erkense ne zaman baslamali degilse marka. Ve fiyat tavsiyesi
    Simdiden ciddi cevaplar icin tsk ederim zira bir sebepten oturu acil karar vermem gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Sovereign

    Yeterince beslenemediğin zaman almaya ihtiyacın var. Genelde doğal bir sporcu için bu hiç bir zamana tekabül ediyor. Ama pratik birşey, paran çoksa büyük rahatlık.

    Alıntıları Göster
    İlla alacağım beni motive ediyor diyosan kompleks bir ürün al mesela bir gün acelen vardı proteinini tam alamadın çak bi ölçek. Ama dur bi ölçek içeyim diye bahane arama önceliğin doğal olsun. Ki günlük protein ihtiyacını doğal karşılamak inanın zor değil, supplement firmalarının oyununa gelmeyin. Onlara kalsa günde 4 ölçek protein tozu içmeniz lazım.
  • Şu zaman başlamalı bu zaman başlamalı diye birşey yok. Ne zaman istersen o zaman başla, ihtiyacın varsa başla. Yani doğal besinlerden ikame edebiliyorsan hiç başlama mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğduğun günden itibaren protein almaya başladın zaten. Adı üstünde protein tozu. Protein var içinde başka bir şey yok. Bir şeyi değiştirmeyecek protein tozu alman.
  • Protein tozu, antrenmandan sonra alman gereken proteinin normal öğünlerden alınamaması durumunda kullanılmalı. Başlangıç seviyesindeki bir sporcu antrenman sırasında harcadığı proteini rahatlıkla doğal besinlerden elde edebilir. Tavsiyem, 1-2 aylık dayanıklılık ve aerobik kapasite antrenmanından sonra besin takviyelerine yönelmen
  • Yeterince beslenemediğin zaman almaya ihtiyacın var. Genelde doğal bir sporcu için bu hiç bir zamana tekabül ediyor. Ama pratik birşey, paran çoksa büyük rahatlık.
  • İlla alacağım beni motive ediyor diyosan kompleks bir ürün al mesela bir gün acelen vardı proteinini tam alamadın çak bi ölçek. Ama dur bi ölçek içeyim diye bahane arama önceliğin doğal olsun. Ki günlük protein ihtiyacını doğal karşılamak inanın zor değil, supplement firmalarının oyununa gelmeyin. Onlara kalsa günde 4 ölçek protein tozu içmeniz lazım.
  • beyler para sorun degil ama en saglıklı yol neyse o yoldan ama cok da uzun olmaması kaydıyla yani kısa ama arsın masraflı olsun o hic onemli degil bu toz bana daha cabuk kas kazandıracaksa amenna . son olarak beslenmeye dikkat edin demissiniz ama malesef gunde 2 ogun yemek yiyorum oglen kahvaltı (yumurta ve tavuk yeme konusunda malesef yapamıyorum) aksam idmandan 2 saat once aksam yemegi
    boy 183
    kilo 80
    sonuc olarak neler kullanmalıyım?
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    2 öğün yiyorsan boşuna protein tozuna para harcama. Önce normal beslenmeni oturt. İş yerine öğünlerini götür. Protein tozu sana hızlı kas kazandırmaz. İdmandan sonra bir ölçek whey içenle 8 yumurta beyazı yiyen arasında bir fark yok, hatta yumurta beyazı yiyen daha iyi durumda olabilir.
  • isacan35 İ kullanıcısına yanıt
    dostum okulda oluyorum ara ogun olarak ne alabilirim yuksek proteinli ? yemek yiyemiyorum cun sabah 11 aksam 5 arasına 3 ogun sıgdıramıyorum anca okulda saat 3 gibi biseyler atıstırabilirm ama ne ?
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    Şöyle yapabilirsin geceden tavuğunu ızgara yap, kısır yap yanında (bulgur), tupperware'ler var koy öğle arasında ye. Tavuk soğuk olur yiyemem dersen ton balığı alabilirsin. Aynı şekilde kısır süper alternatif, koy çantana afiyetle tüket. Bunu ayarlamadıktan sonra protein tozu alman cüzdanına zarar başka da birşey değil. Biraz da kuruyemiş eklersen bu öğüne süper
  • isacan35 İ kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle,ama aslında ne zaman tam bilgi sahibi olursun o zaman başlamak her zaman iyidir.Ben ilk gün başlamıştım.+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.