Bildirim
protein tozu havuz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Protein tozunu ne sanıyorsunuz ki alsan sorun olmaz ama düşündüğün gibi bir etkisi de olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ♪ ♫ ♪ Rhythm is love! ♪ ♫ ♪Davulcu
Bilkent University - CTIS -
hocam hacim arttırmak için malesef boyun fıtığından muzdarip diğer vücut geliştirmeyi yapamıyorum bu yüzden havuza gidebiliyorum sadece
_____________________________ -
Protein tozu bir takviyedir hocam bir nevi gıda başka bir şey değil. Spordan önce veya sonra veyahut her iki şekilde de kullanabilirsin.
spor sonrasi daha uygun olacaktir
omuz genisligi icin birkac basit agirlik hareketi ve barfiks calismasi da yapabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ YOLLAR GİDİŞİMDEN KIZLAR BAKIŞIMDAN HASTA OLMUŞ -
hocam barfiks çekemiyorum malesef youtube videoları vs izledim ama yok sıfır yani
o zaman tavsiyem agirliklarla kanat ve biceps bolgelerini calistir
biraz gelistikten sonra barfiks cekmen daha kolay olacaktir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ YOLLAR GİDİŞİMDEN KIZLAR BAKIŞIMDAN HASTA OLMUŞ -
protein tozu omuz büyütmez. sırtını ve omuzunu büyüten hareketler yapıcaksın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt