Şimdi Ara

Protein Tozu Çok Faydalıdır (Kendi Tecrübem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Doğal yolla protein ihtiyacımı karşılayabiliyorum normalde ama fantezi olsun diye protein tozu alayım dedim.1 haftadır falan kullanıyorum antreamandan hemen sonra 1 ölçek olmak üzere.Normalde antreman sonrası acı çekerdim ama kullandıktan sonra ağrılarım gözle görülür bir biçimde azaldı.Kim ne derse desin psikolojik olamaz bence



  • Protein tozu içindeki glutamin, bcaa dan dolayı olabilicegini düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • protein tozuna güvenmiyorum.sonuçta ülkedeki çoğu kişinin 4 5 yıldır bildiği kullandığı birşey bir süre sonra böbrekleri eline alan felan olabilir.zaten fabrika üretimi peynirlere bile güvenmeyip köyden alıyoruz birde o fabrika yapımı peynirlerin suyundan yapılma üstüne birde bolca katkı maddesi eklenen toza bulaşmam.
  • Zaten protein ihtiyacını karşılarsan hamlığı atlattıktan sonra öyle ağır açılar çekmezsin hafif olur onuda bir süre sonra hissetmezsin. Demek ki sen daha önce protein ihtiyacını karşılayamıyormuşsun. Tabi glutamin ve bcaa faydaları yatsınamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crux07

    protein tozuna güvenmiyorum.sonuçta ülkedeki çoğu kişinin 4 5 yıldır bildiği kullandığı birşey bir süre sonra böbrekleri eline alan felan olabilir.zaten fabrika üretimi peynirlere bile güvenmeyip köyden alıyoruz birde o fabrika yapımı peynirlerin suyundan yapılma üstüne birde bolca katkı maddesi eklenen toza bulaşmam.

    Bizim ülkedekiler insan, diğer ülkedekiler hayvan mı hocam? Onların böbreği yok mu? Spesifik olarak konuşmak gerekirse dünya genelinde optimum nutrition 1986'dan beri yasal olarak satış yapmakta olan bir firma. Konunun biraz dışına çıkacağım ama o çok beğendiğiniz Apple bile son 10 yılda şahlandı ki optimum 30 senedir bu işte lider, ve işini en az onlar kadar iyi yapan bir sürü firma var.
    Televizyonlarda gördüğünüz protein tozu içti hastanelik oldu, protein tozu içti dalağı ağzına geldi falan bunları geçelim. O arkadaşların hepsi ya clen gibi kalbi aşırı hızlı çalıştıran steroid tarzı ürünler alıp üstüne kardiyo yapan dengesizler, ya da direk başlarım böyle işe diyip steroide yönelen tipler. Protein tozundan bugüne kadar ölen ben ne gördüm ne duydum.

    Yediğimiz çoğu şeyden çok daha zararsız aslında protein tozları. Ama iş mikrolara gelince, takdir edersiniz ki gerçek yemeğin yerini tutmuyor ne yazık ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana. -- 20 Temmuz 2017; 16:52:3 >




  • Nirvana. kullanıcısına yanıt
    durduk yere bana neden apple i beğenmekle suçladın ben hayatımda kullanmadım zaten kullanmamda.
    herneyse hocam benim kullanmama nedenimi anlattım güvenmiyorum bu kadar basit yani içen varsada afiyet bal şeker olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crux07

    durduk yere bana neden apple i beğenmekle suçladın ben hayatımda kullanmadım zaten kullanmamda.
    herneyse hocam benim kullanmama nedenimi anlattım güvenmiyorum bu kadar basit yani içen varsada afiyet bal şeker olsun

    Apple'ı sizin nezdinizde söylemedim örnek verdim sadece, kaldı ki borsadaki büyük şirketler listesine göz atarsanız %90lık bir kısmı son 10 yılda parlayan markalar hali hazırda, oraya takılmanıza gerek yok.

    Tabii ki herkesin kendi kararı, ben de saygı duyuyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana. -- 21 Temmuz 2017; 16:38:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.