Bildirim
prostat ameliyatı hk
Samsung Viewfinity S9 LS27C902PAUXUF 27 inç 5 ms QHD FreeSync Pivot IPS Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGF9Z89P
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
öncelikle geçmiş olsun ancak bir şey sorabilir miyim?
hasta kaç yaşında ve neden dolayı prostat olmuş, ben çok korkarım bu hastalıktan çünkü tedavisinde sonda falan var, tabi allah hepimize sağlık versin o durumda olursak ameliyatı olmamız gerekiyor ancak dediğim gibi neden dolayı oluyor bilginiz var mı?
genetik, ayakta işemek vs? -
teşekkür ederim. babam olacak 63 yaşında. sebepleri hakkında pek bilgim yok ama 50 yaş üstü erkeklerde oluyormuş genelde. -
güncell -
quote:
Orijinalden alıntı: Gibertansiyon
teşekkür ederim. babam olacak 63 yaşında. sebepleri hakkında pek bilgim yok ama 50 yaş üstü erkeklerde oluyormuş genelde.
Evet genelde yaşlılarda oluyor diye duydum ben de, uplamak amacıyla yazıyorum bir daha inşallah babanız daha iyi olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X