Şimdi Ara

Pronto Tour'dan sakın Benelüks - Paris turu satın almayın... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
6
Favori
39.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZDA

    Merhabalar, öncelikle umarım tatiliniz güzel geçer. Pronto nun ağına düşmeyerek olaya zaten güzel başlamışsınız :)
    Mesajınızı okuduğumda içimden geçenler şunlardı:
    - pronto dan almamışlar ve bu kazık yememeleri anlamına geliyor bu iyi
    - keşke yabancı dilleri olsaydı çat pat çok güzel olurdu
    - madem yabancı dilleri yok bari ekstra turları alınsalar böylece rehberle gezmiş olurlar ve hem gezdiklerinden bişey anlarlar hem de dil sorunu fazla yaşamazlar
    - yine de eğer eğlenmeyi ve keyfini çıkarmayı bilirlerse bu tatilleri çok güzel geçer...

    tavsiyelerim
    - bu konuyu ve netteki benzer forumları okuyun.
    - en azından büyük hollanda turuna bir de marken ve volendam turuna katılmaya çalışın
    - rehberin yönlendirdiği yerden sakın parfüm almayın (kazık)
    - eğer turda bulabirseniz yani arkadaşlık kurabilirseniz sizin gibi bir çiftle takılabilirsiniz, onların yabancı dilleri olursa böylece dil sorununu aşmış olursunuz
    - dil bilmeden eşinizle geç saatlere kadar free takılmayın muhakkak turdan birileriyle hareket edin
    - turu alarak iş bitmiyor ekonomik olarak ekstra tur almazsanız biraz sönük geçebilir tatil bilginiz olsun, tabi diliniz olsa kendi başınıza gezseniz daha ucuza daha çok eğlenirsiniz ama bu imkan yok
    - ekstra tur alırsanız kesinlikle çok sıkı pazarlık yapın
    - mutlaka aşıklar tepesine çıkın

    hepsinin başına bence ekliyorum, görece tüm bunlar değişebilir...

    Çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgilerden dolayi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Ben de esimle gitmek uzerenisan ayinda 7 gece buyuk ispanya turunu gozume kestirmistim. Pronto ve ets asa yukari aynibfiyati cikariyor.

    http://www.prontotour.com/Tour/TourDetail.aspx?PPID=57429&OutgoingTours=1&

    http://www.etstur.com/Yurtdisi-Tatil-Turlari/Buyuk-Ispanya-1-%7C-Thy/Online-Satis

    Otelleri ve ekstra turlardaki nuanslari, havayolu sirketlerini dikkate alarak rez. Yaptiricam. Bibde onceki sayfalarda ismini duymadigim acentelerden satin alip memnun kalanlari okudum. Tavsiyesi olan cikarsa memnun olurum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trilogyx

    Selamlar. Ben de esimle gitmek uzerenisan ayinda 7 gece buyuk ispanya turunu gozume kestirmistim. Pronto ve ets asa yukari aynibfiyati cikariyor.

    http://www.prontotour.com/Tour/TourDetail.aspx?PPID=57429&OutgoingTours=1&

    http://www.etstur.com/Yurtdisi-Tatil-Turlari/Buyuk-Ispanya-1-%7C-Thy/Online-Satis

    Otelleri ve ekstra turlardaki nuanslari, havayolu sirketlerini dikkate alarak rez. Yaptiricam. Bibde onceki sayfalarda ismini duymadigim acentelerden satin alip memnun kalanlari okudum. Tavsiyesi olan cikarsa memnun olurum..

    Merhabalar, yurt dışında ben tura gittiğimde turu diğer duyulmuş duyulmamış nerden alırsa alsın herkesle aynı otobüste aynı rehberle aynı otelde aynı programla yaptık, yani turu pronto düzenlemiyor turda her firmanın müşterisi var çünkü bu firmalar sadece turun satıcısı konumunda, hiç ets ile tura çıkmadım yorum yapmam da doğru olmaz sadece şunu biliyorum ets nin turu yukarıda yazdığım gibi değil zannedersem yani onlar kendi turlarını organize ediyorlar çünkü benim gittiğim turda hiç ets müşterisi yoktu, kısacası pronto dan fazladan para vererek almanıza gerek yok, tatilbudur jolly hatta bazı daha ucuz turlardan satın alabilirsiniz, zaten prontonun sattığı turun birebir aynısı...

    iyi eğlenceler dilerim...
  • Beneluks turu en iyi tarihler ne zaman
  • Ben Haziran'da gitmiştim, hava şartları güzeldi, gezmemize engel olmadı pek, ancak güzellik sizin beklentilerinizle ilgili, kış farklı bir güzel her şehrin, yazı başka, baharı başka... Amsterdam'ın köyleri Marken vs. kışın pek gezilebilecek yerler değil, sert bir havası var, benim tavsiyem yaz ya da ilkbahar da gitmeniz, bir de pronto turla gitmemeniz...
  • Extra turlarda çocuklardan tam ücret mi alıyorlar bir çocukla gitmeyi planlıyoruz.Extra turları satın alırken avantajlı fiyat diye birşey var Jolly Turda komple satın mı alsak yoksa Turdayken mi satın alsak bir de çocuk indirim var mı acaba extra turlarda teşekkürler...
  • muratdoktor M kullanıcısına yanıt
    Belirli bir yaşın üzerine çocuklar içinde extra turlara ücret alıyorlar diye biliyorum.Bizim turumuzda o şekildeydi.

    Extra turları almak bana başta mantıklı gelmişti.Çünkü ilk yurt dışı seyahatimiz olacaktı; rehberle her yeri daha rahat gezeriz diye düşünmüştük ama son gün rotterdam turu hariç hepsine katılmamıza rağmen o turun gereksiz pahalı oluşundan dolayı yinede baya bir zarar ettik o tura gitmediğimiz için.Görülecek güzel yerleri rehber (Pronto turla giderseniz muhtemelen Uğur bey devam ediyordur diye düşünüyorum) zaten uçaktan inip otobüse geçtiğinizde size iletiyor.Buralara muhakkak katılın, gelmişken muhakkak görün diye.O turlara zaten kesinlikle katılın.Bunların arasında hatırladığım Gent turu, cochem turu gibi güzel yerler var.Diğer yerlerle ilgili olarakta yine otobüste tanıtımını yapıyor katalog yardımıyla sizde seçerek katılıp katılmayacağınızı belirterek ücretini veriyorsunuz.

    Rotterdam a katılan turdaki diğer misafirler pek memnun değillerdi açıkçası.Amsterdamdan 2 3 saat civarı bir yol gidip bina gördük,iki fotoğraf çektik,yarım saat dolaştık döndük gün bitti gibi eleştirilerde bulunmuşlardı.Katılmayıp bizim gibi Amsterdam'ı kendiniz gezebilirsiniz.

    Benim katıldığım turlar içerisinde de Disneyland'a gitmeyip yine kendiniz Paris'i dolaşabilirsiniz diyeceğim ama biz 3 gün kalmıştık Paris'te kalabalıktan, hırsızlık olaylarının fazlalığından, şehir yoğunluğunu sevmediğimizden gezilecekte pek yer göremediğimiz için katıldık.Siz katılmayarak farklı bir şekilde değerlendirebilirsiniz.Gidersenizde emin olun toplamda 6 7 kez kullanacaksınız sınırsız hakkınızı muhtemelen.Yoğunluktan ötürü pek şansınız olamıyor maalesef.

    Son olarak biz tura Temmuz ayında gitmiştik.Kesinlikle ya Temmuz yada Ağustos aylarında katılın.Biz ilk gün yağmura takıldık sonrasında hava iyi olmasına karşın Amsterdam da bir hayli soğuk vardı.Pariste şort tişört gezerken Amsterdam'da pantolon ve sivit giymek durumunda kalmıştık.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • muratdoktor M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, çocuk varsa eğer yaşına göre ücret alınabiliyor ya da alınmıyor. Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama Disneylandı kaçırmayın derim, ekstra tur meselesini baştan satın almayın bence, forumlarda ekstra turları iyice araştırın, keyif alacaklarınızı ilginizi çekenleri önceden belirleyin ve onları tura gittiğinizde tur rehberiyle iyi bir pazarlık yaptıktan sonra daha ucuz fiyata kapatabilirsiniz (tabi burası sonuçta pazarlık yaptığınız kişinin insiyatifine kalıyor biraz o yüzden garantisi yok ama genelde yardımcı oluyorlar çünkü zaten o ekstra turlar var ve yapılıyor bir kişinin fazla olması kazanılan parayı arttırdığından pazarlık işe yarıyor ve daha ucuza geliyor) amsterdam gibi şehir gezilerini kendiniz organize edebilirsiniz ama çocukla zor olabilir metroya in bin. Bir de pronto en pahalı turlardandır, hizmeti diğer turlarla aynıdır, hatta sorun yaşarsanız eğer sizi paranızı almışlarsa eğer muhatap bile almazlar, en azından bana ve tandığım birkaç kişiye böyle davranmışlardı bilginize.. Bizim turun rehberi Can diye harika biriydi, onunla tura çıkmak kesinlikle ayrıcalık olur.
    Şimdiden herşey gönlünüzce olsun diyorum.
  • Jolly Tur 'dan satın aldık çocuk 7 yaşında yürüme konusunda sıkıntı yok teşekkürler....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratdoktor

    Jolly Tur 'dan satın aldık çocuk 7 yaşında yürüme konusunda sıkıntı yok teşekkürler....

    Keyifli tatiller diliyorum...
  • muratdoktor M kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba tur ücretini paylaşabilir misiniz? Diğer firmalar ile karşılaştırma yapıyorum.

    Bu arada kappa tur da benelux turu uygun fiyata buldum ama bir çok olumsuz eleştiri mevcut o yüzden vazgeçtim gibi. Kişi başı 400 eur thy ile gidiyorlar.
  • atesoku kullanıcısına yanıt
    Ben katıldım hocam kappa turun benelüx turuna.Gayet memnun kaldık.Oteller biraz daha kalitelidir belki jolly de onun haricinde çok fark olacağını düşünmüyorum.Tercih sizin gerçi.
  • Bilgilendirme için teşekkürler hocam, turu kendim yapmaya karar verdim. Daha pahalıya geliyor ama en azından içime sinecek.
  • atesoku kullanıcısına yanıt
    Maliyet fazla olur illaki ama daha fazla keyif alacağınız kesin
  • atesoku kullanıcısına yanıt
    En güzeli sizinki.
    Turlar zaten uçak biletini alıp otelde yer ayırtıyor. Gerisi oradaki extra ücretli geziler.

    Şu otel işine(booking.com) cesaret edebilsem geziyi ben de kendim yapmak istiyorum.

    Dönüşte tecrübelerinizi aktarırsanız, okur faydalanırız.
    İyi gezmeler.
  • Proxy1 kullanıcısına yanıt
    Hocam gezi temmuzda şimdilik uçak biletlerini aldım. Gidiş koln dönüş Paris. Dönüşü millerle aldim. Booking .com da puanı yuksek otel ayarlarsaniz sıkıntı cikma ihtimali düşük. Ben yıllardır kullanıyorum bazen de airbnb den ev kiraliyorum genelde memnun kalıyorum. Turlara göre çok daha fazla emek harcıyorum çok da fazla yorum okuyorum iyi yerleri bulabilmek için ama degiyor gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jolly Tur dan satın almış olduğumuz Benelux Paris turundan yeni geldik.Jolly Tur kendi yapmıyor FLY EXPRESS adında bir firmaya turu yaptırıyor hal bçyle olunca en yüksek fiyatı veren Jolly Tur'dan turu satın alanlar oldu.JOLLY TUR ile Yurtdışı turu mu bir daha asla ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratdoktor

    Jolly Tur dan satın almış olduğumuz Benelux Paris turundan yeni geldik.Jolly Tur kendi yapmıyor FLY EXPRESS adında bir firmaya turu yaptırıyor hal bçyle olunca en yüksek fiyatı veren Jolly Tur'dan turu satın alanlar oldu.JOLLY TUR ile Yurtdışı turu mu bir daha asla ...

    Değerli hocam, bu tüm tular için geçerli bildiğim kadarıyla, yurt dışını kendi organize eden yok zannedersem, ben sizin yaşadığınız bu mağduriyeti pronto dan yaşadım, hatta bu konunun başlığı ve açılış sebebi tam olarak bu, ben döndükten sonra pronto dan fiyat farkını almayı talep ettim, resmen beni insan yerine bile koymadılar, yani nazikçe rededebilirlerdi ama adeta azarladılar, bunun üzerine bu konuyu açtım, adamların kaç tane müşterisini vazgeçirdim sosyal hayattan, bu konuyu okuyup vazgeçenlerin de sayısı fazladır bence çünkü özelden en az yüz kişi yazdı bana, pronto tur bir ara fake hesapla konuyu bile sabote etmeye kalktı. Diyeceğim şu ki aradaki fiyat farkı fazla ise bence jolly i ara ve ücret farkını sebepleriyle beraber iadesini talep et.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZDA


    quote:

    Orijinalden alıntı: muratdoktor

    Jolly Tur dan satın almış olduğumuz Benelux Paris turundan yeni geldik.Jolly Tur kendi yapmıyor FLY EXPRESS adında bir firmaya turu yaptırıyor hal bçyle olunca en yüksek fiyatı veren Jolly Tur'dan turu satın alanlar oldu.JOLLY TUR ile Yurtdışı turu mu bir daha asla ...

    Değerli hocam, bu tüm tular için geçerli bildiğim kadarıyla, yurt dışını kendi organize eden yok zannedersem, ben sizin yaşadığınız bu mağduriyeti pronto dan yaşadım, hatta bu konunun başlığı ve açılış sebebi tam olarak bu, ben döndükten sonra pronto dan fiyat farkını almayı talep ettim, resmen beni insan yerine bile koymadılar, yani nazikçe rededebilirlerdi ama adeta azarladılar, bunun üzerine bu konuyu açtım, adamların kaç tane müşterisini vazgeçirdim sosyal hayattan, bu konuyu okuyup vazgeçenlerin de sayısı fazladır bence çünkü özelden en az yüz kişi yazdı bana, pronto tur bir ara fake hesapla konuyu bile sabote etmeye kalktı. Diyeceğim şu ki aradaki fiyat farkı fazla ise bence jolly i ara ve ücret farkını sebepleriyle beraber iadesini talep et.

    Hocam ben geçen yıl Tatil Sepeti'nden bu turu aldığımda sözleşme kısmında Pronto Tur'u gördüğümde direk olarak kendilerini aradım.Turu sizden alma durumunda uygun fiyat alabilir miyim nedir tur fiyatı dediğimde tam olarak rakam hatırlamıyorum ama kredi kartıma taksit yaptırdığımda Pronto Tur'un fiyatı Tatil Sepeti'nden fazlaya geliyordu.Nakit olan fiyattada ufak bir rakam oynuyordu.Şu an nasıldır bilemiyorum fiyatlarını turla bir daha gitmeyi düşünmediğim için ama o dönem net hatırlıyorum bu şekildeydi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.