Şimdi Ara

Projem tamam, uyumluluk için bilginize başvuruyorum.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dediğim gibi amd tercih etmeye zorlayan şey tercih ettiğim anakart. Bu anakartı da çok istiyorum, mecburen amd tercihine kaldım.
  • amdyi çok seviyorsan bari 860k al, a10 7850k'nın içinde ekran kartı olmayan halidir. sen yanına gtx 950 takacağın zaman zaten apudaki ekran kartı çalışmaz boşa masraf edersin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DODO6KA

    fx 63k tercih etme sebebiniz nedir acaba? Amd sistem + nvidia ile ilgili bir uyumsuzluk söz konusu mu? Bir kaç yere daha danıştığım zaman performansı etkileyecek bir şey değil dendi, sizce etkiler mi?

    @msnhamdi amd ye karşı bir takıntım yok ancak anakart tercihim bu olacağından kaynaklı işlemcide de amd tercih etmek zorunda kalıyorum.

    Hocam arkadaşın önerdiği fx6300 işlemci, sizin düşündüğünüz işlemciden daha güçlü bir işlemcidir. Benim tavsiyem 4000 lira verilebiliyorsa ve illa amd olacaksa en az fx8350 alınmasıdır. Bana kalsa o bütçeye AMD yi kafadan çıkartır, sistemi anakart da dahil komple değiştirerek İntel-Nvidia tabanlı bir sistem toplarım. Emin olun çok daha performanslı bir sisteminiz olur. O beğendiğiniz anakart gerçekten gereksiz pahalı bir anakart. Size oyunlarda ne fps kazandıracak ne de iyi ki bu anakartı almışım dedirtecek...




  • DODO6KA kullanıcısına yanıt
    hocam görüntü olarak diyorsanız bunun gibi 10000lerce var.(tabiki okadar yokda :D )




  • @el Bilgilendirme için teşekkürler, internette bu işlemcinin incelemesini izlerken ekran kartıyla birlikte alınan fps değerlerinin artışından bahsedilmişti onun için bunu tercih etmiştim ben..

    @msn Hocam üzerindeki ses kartı muazzam bir kart, gerçi günümüzde ses kartı artık kulaklıklar ile birlikte ancak bu kartın incelemesinde bahsedilen özellikler fazlasıyla kafamı çeldi.

    @blca Görüntü olarak tercih etmiyorum tabii ki, görüntü için alsam zırhlı modeli tercih ederdim. :D
  • Sistemi alacağın zaman konu aç. 1 sene içinde yeni işlemciler, yeni ekran kartları çıkacak. Belki dolar düşecek.




  • pc kullanım amacı ne olacak oyun mu ??
  • Sistemi alacağınız vakit konu açarsanız daha sağlıklı olur.
  • Evet oyun, başka işlemleri de gerçekleştiricem ancak mühendislik ile ilgili.

    @gandalf hocam şuan sistem belirleyip ona göre bir yol çizeceğim, şuanın sağlam bir sistemi 1 yıla kadar fiyat açısından daha da ucuzlayacaktır dolar oyun oynamazsa. Hala da işimi fazlasıyla gören bir sistem olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.