Şimdi Ara

Projem İçin Tavsiyeleriniz ve Fikirleriniz Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Şuanda Android için ufak bir proje üzerinde çalışıyorum fakat ilk projem olması ve mobil platformlarda oyunlara pek hakim olmamamdan dolayı yaptığım projenin ne kadar güzel ne kadar kötü olduğunu kestiremiyorum. Eğer 1-2DK'nızı ayırırsanız çok sevinirim.

    Öncelikle oyunda 2 Mod bulunmaktadır. 1.si ilk resimde gördüğünüz Sonsuz Mod. 2.si Normal ve Çöl olmak üzere Levellar. Hedefim küp ve çöl olmak üzere en az 20-30'ar bölüm tasarlamak.
    Size sorum şu evet oyunun tarzı özgün değil fakat sizce oyun nasıl gözüküyor, siz olsanız bir şans verir miydiniz? Neler eklenmeli veya neler çıkartılmalı 3 resimde bunu anlamak zor ama sizde bıraktığı izlenimleri öğrenirsem çok sevinirim.

    Kalp kırmayacak şekilde tüm kötü yorumlara açığım bende bu doğrultuda oyunun gidişatını değiştirebilirim. Şimdiden teşekkürler :)

    Projem İçin Tavsiyeleriniz ve Fikirleriniz Nedir?

    Projem İçin Tavsiyeleriniz ve Fikirleriniz Nedir?

    Projem İçin Tavsiyeleriniz ve Fikirleriniz Nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrNtlu -- 6 Ağustos 2017; 14:17:36 >







  • Çöl dışı kötü.

    Neden levellar var farklı biyomları da sonsuz haritaya aktarabilirsin ilerledikçe sıradaki bölüme geçmiş olur. Ayrı ayrı yapman saçma.
  • İlk önce projeye küp olarak başladım sonradan çöl'e geçtim. Çölde sıkıntım optimizasyon yapamadım bir türlü çok kasıyor. Levelları ayrı yapmak daha güzel gibi geldi bana Level seçme sistemi vs. adam isterse son level'a geçer isterse başa kimseyi kolaya veya zora zorlamamış olurum diye düşündüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrNtlu

    İlk önce projeye küp olarak başladım sonradan çöl'e geçtim. Çölde sıkıntım optimizasyon yapamadım bir türlü çok kasıyor. Levelları ayrı yapmak daha güzel gibi geldi bana Level seçme sistemi vs. adam isterse son level'a geçer isterse başa kimseyi kolaya veya zora zorlamamış olurum diye düşündüm.

    Sana kalmış Clustertruck dan örnek alabilirsin.

    Optimize ediceksin. Zorla
  • Ufak bir danışayım size o zaman. Şimdi objeleri başta deactive etsem belli bir mesafeye geldiklerinde aktif etsem sizce bir nebze düzelir mi :D Optimizasyon edemiyorum çünkü geçende oldu sahnedeki ufacık çimen tüm sahneyi batırmış bulana kadar canım çıktı :D
  • Resimler gözükmüyor.
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettim bende gözüküyor şuanda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrNtlu

    Kontrol ettim bende gözüküyor şuanda

    İlk fotoğrafta arkaplan pek uyumlu olmamış, diğer iki fotoğraf güzel görünüyor, yön tuşlarının tasarımı da değişse güzel olur
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Banada öyle geldi 1. ve 3. fotoğraftaki bölümlerin arka planını değiştirdim bende pek uyumlu durmuyolardı. Yön tuşları için araştırıyorum şuanda pek içime sinen bulamadım ama inşallah bulucam yorumunuz için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.