Şimdi Ara

Projektör için Radeon ekran kartı almak şart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir haftaya kadar projektör almayı düşünüyorum.Bende TNT2 ekran kartı var.Çoğu ev sineması sitesinde projektör için bilgisayarını kullanan kişiler aynı zamanda hep radeon ekran kartı kullanıyorlar.Ben zaten ekran kartımı kısa bir süre içerisinde değiştirmeyi düşünüyorum.Geforce alsam birşey farkeder mi?Eğer Radeon, proj. için daha iyiyse uygun fiyatlı hangi Radeon'u tercih etmeliyim?



  • ben Gf4 ti 4200 abit e bağladım projektör gayet iyidir hiç bir sorun yaşamadım .... ama gerçek olan biş varki Ati nin 2D görüntü kalitesi Nvidia ya göre daha iyi o yüzden bence Ati tercih et... eğer oyun veya 3D Cad kullanıyacaksan parana uygun versiyonunu seç...eğe royun oynucaksan ve paran varsa gene Atinin yeni modellerinden seçebilrisin.. bu konuda bir açıklama yazarsan model konusunda daha belirleyici konuşabilriz..
  • Ekran kartının hem dvd'de hemde oyunlarda iyi performans vermesini istiyorum.Fakat çokta para ayıramıyorum bu iş için.Hepsiburada.com'da 2 tane kart gördüm.HIS Ati Radeon 7500 64DDR ve HIS Ati Radeon 9200SE 128DDR.Bunlar nasıl kartlar?Hangisi benim için daha iyi?Fiyatları 100-120 milyon arası.Siz neler önerirsiziniz?
  • Valla dediklerin arasında en iyisi his radeon 9200se 128mb.Ama ben sana Msi ti4200 öneririm.CAnavar gibi kart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.