Şimdi Ara

Projeksiyon Seçimi,Kısıtlı Bütçe,Acil Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
7.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çok güzel bi haber, kaçırılmicak bi fırsat bence..teşekkür ederim criminal..alıcam büyük ihtimal ..ankarada da şubeleri olsaydı keşke..şimdi kargoyla gelirken alet bozulmasın:D
    bide cardfinansım olsaydı..
  • Planlarımda sürpriz bir değişiklik oldu.Nasipse pazar gününe kadar EPSON TW20'yi alacağım görüşlerimi hızla yazarım.İnşallah umduğum gibi çıkar.
  • sevgili criminal, ben bugün Epson tw20 aldım nihayet:) Ankarada vatanbilgisayarın verdiği fiyata verdiler. 2-3 saattir dvd, ps2 kullanıyorum.
    3,5m uzaklıktan beyaz duvarıma yansıtıyorum ve 135cm boy, 190cm en olarak görüntü alıyorum. Tabiki bu oranları genişletip kısaltabilmek de mümkün. Screendoor efekti 1-1.5m uzaktayken farkediliyor fakat 3,5m den film izlerken anlamıyosun bile ama sonuçta çok abartı dikkat edersen var. Şu anda kompozit bağlantı yaptım yarın s-video bağlantısını yaparsam belki bu efekt biras daha azalır ama çok da rahatsız etmiyo açıkçası.
    Onun dışında renk tonları çok güzel. Kontrastı da gayet yeterli gibi. Theatre modunda kullanıyorm. Bu modda alet gayet sessiz.
    Sonuç olarak şu ana kadar kompozit bağlantıya rağmen oldukça memnunum. Yarın s-video bağlantısı yaparsam nasıl olur bilmiyorum.
    saygılar
  • Soho merhabalar,

    Nasipse bende yarın alacağım.Seninde ankarada bulabilmene çok sevindim hayırlı olsun güle güle kullan.Alıp kurduktan sonra bende bizden sonraki arkadaşlara yardımcı olmak için görüşlerimi yazacağım.İçinden vga kablo falan çıktımı?

    Saygılar.
  • Teşekkür ederim, darısı size artık..
    içinde kullanım klavuzlarının (türkçe hariç) dışında ps2 den projektöre bağlantı kablosu, güç kablosu, uzaktan kumanda, pil ve garanti belgeleri çıktı. Komposiz bağlantı kablosu bende vardı, onunla bağladım.
    Aleti hiç kapatmak istemedim dünden beri. Özellikle konser dvdleri metallica, placebo, megadeth falan izliyorm çok güzel. Herşey benim boyumda resmen, valla 106, 127 ekran plazma vs. alıp ekran özgürlüğünüzü kısıtlayacağınıza projektör alıp kopmanızı öneririm:)
    Criminal, aleti almadan önce bi dvd koyup demosunu dene istersen, çünkü bahsettiğim gibi beni rahatsız etmiyor ama çok az da olsa screen door efekti var, hareketsiz resimlerde iyice bakınca farkediliyor ama normal hareketli sahnelerde farkedilmiyor. Ona göre izleyip alman daha yararlı olur düşüncesindeyim.
    tekrar teşekkür ederim..
    saygılar




  • ayrıca aklıma geldi projektörü Epson bayiinden alırsanız 3 sene garanti veriyorlar. Vatan Bilgisayar sanıırm 2 sene garanti veriyor. Aynı fiyata verirlerse Epson bayiinden alman garanti süresini 1 sene daha artırman açısından yararlı olabilir. Ben öyle yaptım
  • Evet arkadaşlar sonunda nasip oldu bende bu akşam itibarı ile EPSON TW20'mi aldım.

    Öncelikle LCD projektörleri tavsiye edip beni hatadan kurtaran SOHO'ya çok teşekkür ederim.

    Eve getirip kutuyu açtım bir süre aptal aptal baktım sonra denemeye başladım.

    Elimde gerekli kablolar olmadığı için component denemelerini xbox ile yapamadım.Ancak compozitle bile büyük ekran muhteşem bir şey(pek tabiki görüntü hayli flu idi).

    Daha sonra vga'dan bilgisayarıma bağladım.Ayarlarla fazla uğraşamadığım için masaüstü pek iyi değildi ancak tv kartımdan tv'yi açınca mest oldum (kalite olarak olmasada bu kadar büyük ekran tv çok iyi).

    Gelelim diğer konulara contrast harika siyahlar gerçekten siyah.Ayrıca floresan lamba açıkken aldığım görüntü şaşırtıcı idi.Yani ihtiyaç halinde rahatça kullanılabir.

    Screen door sorununu farketmedim bile. Yalnızca pes5 oynarken adamlar fazla pikselli ve flu idi onun sebebide ilk önce bağlantım daha sonra MAVİ RENK duvara yansıtmamdı.

    Nasipse yarın perdem gelince tahminim çok daha iyi olacağı.

    Herkese özellikle fazla büyük yeri olmayanlara tavsiye ediyorum.Projeksiyon mesafesi çok çok iyi 1:1.50

    Saygılar.




  • sevgili criminal, projektörü alabilmene sevindim hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullan. Dün s-video girişinden elde ettiğim görüntü keskinliği compozit' e göre daha iyi, benim dvd de component çıkış olmadığı için şu an mecbur s-video' yu kullanıyorum. Seninde farkettiğin gibi pes5 teki adamların pikselli oluşunu engellemek istersen projektörün netlik ayarından görüntüyü çok çok ince olarak netliğini bozarsan o piksellerde kayboluyor. Böylece 2.000 euroluk projektörlerden pek farkı kalmıyor
    Bu fiyata bu özelliklerde projektör bulmak mucize olsa gerek. Projektör almak isteyen arkadaşlara önemle tavsiye ederim.
    saygılar..
  • Sevgili soho mümkünse görüntülerin fotoğraflarını yollarmısın?

    Zira insanın iştahı açılıyorda...
  • CrImInAl hayırlı ugurlu olsun kardesim iyi günlerde kullan insallah xbox da var sende tamam uykusuz geceler bekliyor seni :) Bu arada arkadaslar bir epson satıcısı olarak EPSON TW20 modelinin bu fiyatını inanın kacırmayın derim bana geliş fiyatından daha düşük desem yalan olmaz bir dostunuz olarak derim. Hep bizden alıcak değilsiniz ya TÜM DOSTLARA SAYGILAR. Anılarım canlandı valla ilk PS2 i aldığımda projeksiyonda oynarken işe uykusuz gidiyodum her gun hatta işte uyuyakaldım bi gün bilgisayarın basında .Aman criminal kovulma sakın bi yerde çalısıyosan .




  • Plazmasatis,

    İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Bana hediye oldu diyebiliriz.Ancak hayli meşakkatli oldu.Bütçe çok kısıtlı olunca perdeden tavan aparatına kablolara kadar her şey sorun.Neyse tavan aparatını kendim yaptırdım perdeyide bir perdeci tanıdık uygun fiyata ayarladı ama odamı komple değiştirmem gerekti ve çok kablo var.

    Xbox'ta istediğim kalitede görüntü alamadım daha.Sebebinide tam çözmüş değilim.Ama geçen gece seyrettiğim DVD (dünyalar savaşı) mükemmeldi.Anlatması zor böyle bir zevki.Umarım tüm isteyen arkadaşlar kavuşur.

    Kıdemli öğrenciyim (8. senem) ama arkadaşlarım çalıştığı için benim yerime onlar uykusuzluk çekiyor

    Gerçekten daha yüksek çözünürlüğe parası yetmeyen herkese tavsiye ederim.Bir ara Resim koymaya çalışacağım.

    Herkese saygılar.




  • epson tw20'nin lamba fiyatını soylermisiniz?
    1sene sonra 19'' lcd fiyatına lamba alacaksak ben almayım alana
    da mani olmayayım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 13 Mayıs 2006; 14:37:30 >
  • epson tw20 nin lamba fiyatı 210 euro+kdv. Projektörü aldığım yer lamba fiyatlarının bi kaç sene sonra biras daha düştüğünü söyledi. Buna rağmen Epson tw20' nin şuanki lamba fiyatı en düşük projektör lamba fiyatından 30 euro yüksek. O farkıda zaten projektörün şu anki kampanya fiyatıyla hayli hayli çıkarıyorsunuz.
    Forumda "crt sevenler derneği diye bişi kurmuşlardı", projektörü olan arkadaşlar "projektör sevenler derneği" diye bişi kursak nasıl olur acaba
  • Olabilir guzel bi fikir zaten baksanıza forum allak bullak oldu ütü soran var yahuuuuuuuuu
  • Arkadaşlar merhaba,

    Ben de düşük bütçeli bir projeksiyon edinmeyi düşünüyorum. Bunun için bir firma evime 2 projeksiyon ve bir perde ile gelip gösterimde bulundu. Önce Epson S3 kuruldu. Bir DVD koyduk hiç fena görünmedi. Sanırım perde unsuru da çok önemli. Kullandığı perde pahalı bir perdeydi. Epson s3 de renkler biraz soluk geldi. Ama gene de büyük ekran çok güzel. İkinci olarak Toshiba S8 i denedik. DLP teknolojisi kendini gösterdi ve müthiş bir fark oluştu. Renkler çok daha canlı duruma geldi. Tabi o anda Epson dan vazgeçtim. Bu farkın asdece DLP den mi yoksa marka farkından mı olduğunu bilemiyorum.

    Kullanan arkadaşlar varsa Toshiba s8 ile ilgili görüşlerini rica ediyorum. İyi günler.
  • ARKADAŞLAR,BENDE BENQ MP610 DLP PROJEKSİYON VAR..ÇOKTA MEMNUNUM..5 METRELİK KULLANIM ALANIM VAR..SÜREKLİ DVD VE DİVX İZLİYORUM..YANLIZ RAİNBOW EFEKTİNİ YAŞIYORUM..O DA ,KARANLIK SAHNELERDE OLUŞUYOR..RENKLER ÇOK MÜKEMMEL..GÖZ YORGUNLUĞU VE BAŞAĞRISI SORUNU YAŞAMIYORUM..SANIRIM KONTRAST VE PARLAKLIĞI DÜŞÜRDÜĞÜMDEN..FAZLA AÇINCA GÖZ YORMASI VE BAŞAĞRISI YAPMASI DOĞAL...bağlantı kablosu çok önemli projeksiyonda..DVD PLAYERLARDA PROGRESİV SCAN OLMALI ..FİLM ÖYLE İZLENİYOR..ÜŞENMEDİM AMAZON.COM'DAN 55 DOLARA COMPONENT 'TEN VGA'YA DÖNÜŞÜMLÜ KABLO ALDIM..FİLMLER ŞİMDİ ÇOK SÜPER..S-VİDEO VE NORMAL VİDEO GÖRÜNTÜSÜ ARASINDA FARK YOK..BENCE BU GÖRÜNTÜLERLE FİLM İZLEMEKTE GÖZE AYRICA EZİYET..MİLYAR VERİP PROJEKSİYON ALAN ADAM 50 DOLARA DA KOMPONENT KABLO ALMALI..ASIL FİLM ZEVKİ KOMPONENTTE ARKADAŞLAR..BENQ MP610 2000 ANSİ'YLE NORMAL BİR OADADA MÜKEMMEL İZLENİYOR...GÖZ YORGUNLUĞU IŞIĞIN PARLATILMASINDAN KAYNAKLANIYOR..IŞIĞI VE KONTRASTOI DÜŞÜRÜNCE SORUN KALMIYOR..RENKLER YİNEDE CAPCANLI...RAINBOW EDEKTİ FAZLA KAFAYA TAKMIYORU..YOKSA DLP-LCD KARŞILAŞTIRMASI YAPAN BAŞKA FORUMLARDA DA LCD'nin EKSİKLİKLERİ ÖN PLANA ÇIKARILMIŞTI..BURADA KARAR TÜKETİCİNİN ZEVKİYLE İLGİLİ..BEN DLP'DEN MEMNUNUM..SAYGILAR..




  • Bu ürünede bakabilirsin

    EPSON EMP-TW20 1200AL LCD PROJEKTÖR

    DOĞAL ÇÖZÜNÜRLÜK 480 P
    PROJEKSİYON LENSLERİ Manuel:Zoom/Odak
    LAMBA 135 W 3000H-SESSİZ MOD/2000H YÜKSEK PARLAKLIK MODU
    PERDE BOYUTU 30-300 İnç
    PARLAKLIK 1200 Ansilümen
    SES ÇIKIŞI VAR
    KONTRAST ORANI 1000:1
    TREPEZOİD DÜZELTME DİKEY
    AĞIRLIK 3,5 kg

    Ulaşmak için tıklayınız
  • HİTACHİ PJ-TX100 modeli hakkında cok olumlu yorumlar okudum internette,
    Hatta odullu bir projector oldugunu soyluyorlar,
    Ozellikle kontrast oranı bir LCD Projector icin gayet iyi,



    Ne dersiniz alet fiyatının hakkını verir mi sizce...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 25 Mayıs 2006; 13:24:44 >
  • vatanbilgisayarda 1350 ytl'ye sony var

    özellikleri hatırladığım kadarıyla

    lcd özellikli
    800x600
    perdesi süper!
    çok canlı ve süper kalite

    lamba ömrü 5000 saat (güç koruma ile parlak modda 4000 saat yaklaşık)

    yani filmde izledim, sunumda yaptım hepsi 4-4 lük


    lamba fiyatı 350 euro



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLaVa -- 25 Mayıs 2006; 16:17:22 >
  • Selamlar

    http://www.projectorcentral.com

    bu adresi bir inceleyin belki isinize yarar

    bende bi perdeye yansitma dusunuyorum ama onumuzdeki belirli bir zaman icinde olacak su anda degil ama simdiden arastirmakta fayda var herhalde

    saygilar
    mcf




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.